Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ZERB - MWAKI

Ariana Grande a postat un video intim cu fostul iubit, Mac Miller, după despărțirea de Pete Davidson

2015 iHeartRadio Music Awards On NBC - Show
LOS ANGELES, CA - MARCH 29: Singer Ariana Grande (via video) accepts the Best Collaboration award for 'Bang Bang' during the 2015 iHeartRadio Music Awards which broadcasted live on NBC from The Shrine Auditorium on March 29, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia)

În imagini se vede cum Mac Miller își aranja costumul în timp ce vorbea cu bunica Arianei Grande. Momentul a fost filmat chiar de către Ariana, dar abia acum a decis să-l facă public, după dispariția lui Mac. Acesta a murit în urma unei supradoze pe data de 7 septembrie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evenimentul a devastat-o complet pe cântăreață, care cu greu și-a găsit cuvintele să vorbească. La câteva zile după decesul fostului iubit, artista își cerea scuze că nu l-a ajutat mai mult pe Mac să depășească problemele cu dependența. "Te-am adorat din ziua în care te-am întâlnit când aveam nouăsprezece ani și întotdeauna o voi face. Nu pot să cred că nu mai ești aici. Nu mă pot gândi la altceva. Am vorbit despre asta. De atâtea ori. Sunt atât de supărată, sunt atât de tristă încât nu știu ce să fac. Tu erai prietenul meu cel mai drag. Îmi pare atât de rău că nu am reușit să rezolv sau să-ți iau durerea. Am vrut cu adevărat acest lucru. Cel mai dulce suflet cu demoni pe care nu i-a meritat niciodată. Sper că ești bine acum. Odihnește-te."

Ariana Grande and Pete Davidson head to her concert in New York

foto Hepta

Ariana s-a despărțit recent de logodnicul său, actorul Pete Davidson, iar una dintre cauze a fost decesul fostului iubit. N-a putut să treacă peste acest moment și s-a certat de nenumărate ori cu Pete pe marginea acestui subiect. Artista s-a simțit copleșită de problemele din ultima perioadă și a decis să pună capăt relației. Mai mult, pentru a-l uita definitiv pe Pete, ea a decis să-și acopere tatuajele dedicate actorului. Ariana i-a înapoiat și inelul de logodnă în valoare de 100.000 de dolari primit de la acesta.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
02 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
03 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
04 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
05 Ariana Grande
Ariana Grande, criticată dur după apariția de la premiile Oscar 2024: „Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare

Despre despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum artistul a rupt tăcerea, mărturisind că nu mai există cale de împăcare.

connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist

Au trecut cinci ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar încă se mai vorbește despre relația lor și despre cum au păstrat legătura, pentru fiica lor, după despărțire. Cei doi cântăreți încă locuiesc în aceeași casă și-și fac toate vacanțele împreună.

Ariana Grande releases her 'yes, and?' music video
Când va fi lansat noul album al Arianei Grande, „Eternal Sunshine”, primul din ultimii patru ani

Primul album înregistrat de Ariana Grande în ultimii patru ani se va intitula "Eternal Sunshine" şi va fi lansat pe 8 martie 2024, a anunţat artista americană printr-o serie de mesaje distribuite pe reţelele sociale, care includ noi imagini realizate în timpul unei sesiuni foto recente, informează Variety.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală