Bucuresti | 102,8FM CYRIL - STUMBLININ

Esti sigur ca in imagini este Pepe? Artistul a filmat un nou clip, pentru piesa "100% adevarat"

esti-sigur-ca-in-imagini-este-pepe-artistul-a-filmat-un-nou-clip-pentru-piesa-100-adevarat

Noul single este inclus pe albumul “Arunca-mi o privire”, pe care artistul l-a lansat la finalul anului trecut.

In clip, Pepe intra in pielea a sase personaje, pentru fiecare avand atat o vestimentatie cat si o partenera diferita. Pe rand, artistul a intruchipat un muncitor, un barman, un dansator, un bogatas, un gangster si in final un tocilar.

Desi am inceput putin mai tarziu decat planuisem, ne-am distrat foarte tare la filmarile videoclipului “100% adevarat”. Am avut cateva partenere foarte frumoase in clip, fiecare aleasa dupa o tipologie diferita. M-am indragostit de fiecare dintre ele pentru ca asa cerea scenariul iar pe final, s-a lasat cu niste scene fierbinti pe care le veti vedea in clip” ne-a spus Pepe.



La filmari a fost prezent si unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Pepe, care seamana extrem de mult cu artistul, asa ca regizorul Iulian Moga a decis ca acesta il poate dubla in cateva scene, unde Pepe ar fi trebuit sa fie filmat din spate sau din profil.

Noul videoclip semnat Pepe – “100% adevarat”, produs de MediaPro Magic va fi lansat in cel mult doua saptamani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Top citite
01 Eurovision 2023/ Profimedia
Videoclipurile de prezentare ale concurenţilor de la Eurovision 2023 vor include locuri emblematice din Ucraina
02 pepe
Pepe s-a căsătorit în secret, acum luni bune, cu mama băiețelului său. Artistul de 43 de ani e la al treilea mariaj
03 pepe și yasmine ody
Iubita lui Pepe a născut un băiețel, al treilea copil al artistului. Ce nume îi vor pune celui mic
04 pepe și yasmine ody
Pepe, tată pentru a treia oară! E în al nouălea cer de fericire, după ce a aflat că iubita lui e însărcinată: "Voi avea un băiețel"
05 Limp Bizkit, Madonna și Michael Jackson
Cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile. Recordul datează din 1995
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Connect-R, Andra, Pepe
Prima colaborare Pepe & Andra. Cei doi lansează „Inima mea”, un featuring cu Connect-R, chiar de ziua lui Pepe

De ziua lui, Pepe le-a făcut un cadou special fanilor săi. Artistul a lansat prima piesă împreună cu Andra: „Inima mea”. Celor doi li se alătură în această colaborare și Connect-R.

pepe1
Ask Me I'm Famous | 15 lucruri pe care nu le știai despre Pepe

Credeai că știi totul despre artiștii tăi preferați? Mai gândește-te! La Ask Me I'm Famous, afli numai lucruri inedite despre ei. Iată ce ne-a mărturisit Pepe, în premieră, în cel mai cool interviu de la radio.

the prince karma later bitches
Asta-i cea mai căutată piesă a momentului pe Shazam România | VIDEO

În ultima săptămână au avut loc schimbărim importante în Top 100 Shazam România. Cea mai căutată piesă a momentului riscă să devină un hit major la acest început de an. Este vorba de "Later Bitches" a DJ-ului The Prince Karma.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil