Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan OFENBACH - OVERDRIVE

Demi Lovato şi-a schimbat look-ul! FOTO before & after

Demi Lovato Performs At The Forum
Demi Lovato

"New hair, who dis?", a scris Demi într-un instastory. Artista a postat şi două imagini before and after, pentru a evidenţia noul look. 

Foto: Demi Lovato/ Instagram 

"Tunsoarea e un fresh start pentru Demi şi îi completează mood-ul energic din ultima perioadă" , a spus stilistul acesteia.

"Demi se simte foarte bine şi a vrut să arate asta", a completat Amber Maynard Bolt, potrivit eonline.com. Dar şi-a păstrat în acelaşi timp look-ul classic şi frumos, a adăugat ea.

După ce a ieșit din clinica de dezintoxicare, Demi Lovato a promis că-și va schimba radical stilul de viață pentru a nu mai ajunge în situația în care a fost. Pe 24 iulie 2018 a luat o supradoză de droguri care a fost aproape să-i fie fatală.

Top citite
01 2023 Baby2Baby Gala
Demi Lovato, cerută în căsătorie cu un inel cu diamant uriaș. Cine este logodnicul artistei: Nu-mi pot imagina viața fără tine
02 Harry Styles
Harry Styles, subiectul glumelor pe internat după ce și-a ras parul: „E la criza vârstei de mijloc”
03 Guest at the Vas Morgan and Michael Braun's Halloween Party on October 28, 2023 in Los Angeles, California.
Demi Lovato a făcut furori deghizată în Albă ca Zăpada, de Halloween. „Oglindă, oglinjoară, Demi e cea mai frumoasă din țară!”
04 Demi Lovato looks stunning as she shows off her chest in plunging swimsuit and a bra top in new music video Sorry Not Sorry
Paris Hilton spune că Demi Lovato a inspirat-o să-și scrie memoriile: Am fost uimită de cât de curajoasă a fost
05 'Scream VI' film premiere, New York, USA - 06 Mar 2023
Demi Lovato a uimit cu silueta ei subțire, la premiera „Scream 6”. Piesa artistei este pe coloana sonoră a filmului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alina Eremia/ Foto: Instagram
Alina Eremia, comparată cu soția lui Justin Bieber după ce și-a schimbat look-ul: „Hailey Bieber de România”

Alina Eremia a încercat un nou look și a postat un videoclip pe contul său de Instagram în care le arată fanilor transformarea. Artista nu s-a tuns, ci a optat pentru o perucă, însă chiar și așa, aspectul acesteia nu a putut trece neobservat. 

Demi Lovato, Backstreet Boys And Dove Cameron Perform At Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2022
Demi Lovato, mai încrezătoare ca oricând. Și-a înnebunit fanii cu noua transformare de imagine: Ești incredibil de frumoasă

Demi Lovato și-a impresionat fanii cu recenta sa transformare de look. Artista americană pare mai încrezătoare în ea ca oricând, iar admiratorii au felicitat-o pe Instagram.

Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia
Demi Lovato și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Artista, imagini rare alături de iubitul ei: ”Recunoscătoare pentru acest băiat!”

Demi Lovato, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este de nerecunoscut de când a slăbit, iar acum de Ziua Recunoștinței, aceasta a surprins pe toată lumea, căci s-a afișat alături de noul ei iubit.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Naomi Watts, apariție inedită alături de fiica ei, la o prezentare de modă. Puștoaica de 15 ani a purtat o ținută al cărui preț se ridică la aproape 10.000 de dolari
Naomi Watts, apariție inedită alături de fiica ei, la o prezentare de modă. Puștoaica de 15 ani a purtat o ținută al cărui preț se ridică la aproape 10.000 de dolari

Naomi Watts, apariție inedită alături de fiica ei, la o prezentare de modă. Puștoaica de 15 ani a purtat o ținută al cărui preț se ridică la aproape 10.000 de dolari

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!