Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MAHMUT ORHAN - FLY ABOVE

Andia, 3 piese number 1 în top Media Forest din România

10Andia2874 land

Vocea Andiei cucerește topurile muzicale, reușind ca într-un an să ajungă pe locul întâi în top 10 Media Forest cu trei dintre piesele pe care performează: Salcâmii, Retrograd și Slăbiciuni. 

Astfel, prima piesă care a intrat în topurile muzicale este piesa lui Spike - Salcamii, piesă pe care Andia interpreteză refrenul. Piesa a stat 20 de săptămâni în top 10, dintre care 3 pe prima pozitie și a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Retrograd este piesa care a făcut-o cunoscută publicului pe Andia și care marchează începutul colaborării dintre DJ Project și artistă. Piesa are peste 23 de milioane de vizualizări pe Youtube, a fost locul 1 în top Shazam și a fost prezentă în top 10 Media Forest timp de 26 săptămâni, dintre care 5 săptămani s-a aflat pe cea dintâi poziție. 

După succesul Retrograd, Andia revine cu cel de-al treilea hit care este locul întâi în topurile muzicale, și anume Slabiciuni, tot o colaborare cu DJ Project. La doar două luni de la lansare, piesa este în continuă creștere și numără peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul acesta Andia a lansat și Ce Suntem Noi, piesă care vorbește despre renunțarea la orgolii într-o relație. 

Andia, sau Diana Constantin după cum este cunoscută de către familia și prietenii ei, este o tânără foarte pasionată în ceea ce privește arta sa. Născută în Roman, județul Neamt, Andia are 23 de ani și a absolvit Facultatea de Economie și masterul în cadrul aceleași facultăți. Prima experiență muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima dată pe scenă și a fost extrem de fericită că a reușit să treacă de etapa în care cânta doar singură prin casă.

La doar un an de la lansare pe piața muzicală românească, a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

 

Top citite
01 Foto 2 (30)
PROFM SuperGirl 2023 , concertul pentru super fete!
02 andia intentional official video
ANDIA - Intentionat (Official Video) | S-a lansat videoclipul piesei auzită în premieră la PROFM
03 andia web
ANDIA cântă REFRENELE EI reinterpretate la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan
04 ANDIA la PROFM
"Kiss, Marry, Kill" cu ANDIA la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan
05 Andia/ Foto: PROFM România
Andia a ajuns pe locul 2 în trending cu piesa „Intenționat”, cântată în premieră la PROFM
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ANDIA
Andia lansează „Pietre prețioase" în colaborare cu Guess Who

Andia lansează „Pietre prețioase” în colaborare cu Guess Who, următoarea piesă de pe albumul de debut cu același nume, care va fi lansat la finalul acestei luni.

ANDIA
Andia, la Dimineața Blană: Nu pot să mă uit la filme care au un final tragic

Andia a venit la sfârșit de săptămână la Dimineața Blană să ne cânte mega hitul "Sfârșitul lumii", care a devenit viral pe net în câteva zile de la lansare. 

andia
Andia lansează „Universul", piesă extrasă de pe viitorul său album și anunță încetarea colaborării cu DJ Project

Andia lansează „Universul", următoarea piesă de pe albumul său de debut, care va fi lansat în primăvara anului viitor. Totodată, artista anunță încetarea colaborării cu DJ Project, pentru a se focusa pe proiectul solo.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală