Bucuresti | 102,8FM ARTEMAS - I LIKE THE WAY YOU KISS ME (NEW PW)

Adda, dezvăluiri despre începuturile sale în muzică: "Îmi spălam toate hainele de mână, dar ..."

adda
Adda/ Instagram

ADDA a ajuns cunoscuta publicului dupa lansarea piesei "Iti Arat ca Pot". La doar o zi dupa lansare, piesa a intrat in playlist-urile radiorilor si a devenit un hit intr-un timp foarte scurt.

"Versurile piesei <Iti Arat ca Pot>, sunt inspirate din povestea mea si exprima sentimentele traite de mine atunci cand ma izbeam de lipsa de incredere din partea celorlalti care nu credeau ca o sa reusesc. Si eu mi-am demonstrat mine, in primul rand, ca pot. Am facut eforturi foarte mari ca sa lansez videoclipul in care am investit toti banii mei de la momentul respectiv, si anume 500 de euro. Pentru un videoclip, 500 de euro inseamna foarte putin."

Povestea ADDEI incepe cu mult timp inainte, atunci cand a plecat din Mures cu gandul ca va face muzica. A fost pasionata de muzica inca din copilarie, cand oferea in joaca, spectacole pentru conscuti imaginandu-si o scena adevarata. A studiat pianul si chitara, insa firea ei creativa a vrut mai mult. A vrut sa compuna si sa scrie despre sentimente reale. Sa fie un artist complet.

La 19 ani, ADDA a venit in Bucuresti pentru a-si urma visul care a insotit-o inca din copilarie si a facut tot posibilul pentru indeplinirea lui. A stat intr-o garsoniera in care ramanea uneori fara lumina si in care ii lipseau unele utitlitati de baza, precum o masina de spalat.

"Imi spalam toate hainele de mana, dar nu mi se parea atat de grav la momentul respectiv. Nu ma focusam pe confortul unei locuinte pentru ca petreceam foartem mult timp in studio. Eram atat de concentrata sa fac piese, sa filmez un videoclip sau sa scot un album incat nu lasam alte lucruri sa imi stea in drum."

Dupa ce s-a mutat in Bucuresti, ADDA a scris versuri pentru piesele altor artisti, care au devenit cunoscute. A vrut sa ajunga si mai sus si a incercat sa lanseze o piesa, moment in care s-a confruntat cu refuzurile din partea oamenilor din jur, luand decizia de a se ocupa singura de tot. A cautat oameni, s-a rugat de prieteni sa o ajute si a reusit sa filmeze un videoclip cu 500 de euro.

"Am fost ce mai fericita ca urma sa am un videoclip, insa cei care s-au angajat sa il faca mi-au cerut ulterior mai multi bani, pe care nu ii aveam, si nu mi-au mai trimis videoclipul. Am zis: ok, asta e! si am inceput sa strang din nou bani pentru alt videoclip, tot 500 de euro."

La doar o zi dupa lansare, piesa a intrat pe radio si a urcat repede pe primele locuri in topuri, fiind si acum una dintre cele mai ascultate melodii de la noi din tara.
ADDA se bucura acum de succes pe toate planurile. Are o familie fericita si o cariera pentru care munceste in fiecare zi. Anul acesta a lansat piesa "Se Vede pe Fata Ei", care a depasit 21 de milioane de vizualizari si single-ul "De Dorul Tau" care a strans in doar doua luni peste 6 milioane de vizualizari.

Cel mai recent proiect al ADDEI a fost "O piesa in 12 ore" / #MareaMea. Proiectul prin care ADDA le-a aratat fanilor ei cum se naste o piesa a fost un adevarat succes. Artista a stat live 12 ore, si a fost urmarita de 2 milioane de internauti.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Top citite
01 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
02 adda
Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”
03 adda
Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"
04 adda
Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare
05 adda
Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
adda
Ce a îndemnat-o pe Adda să-și facă o schimbare drastică de look. Și-a vopsit părul albastru: "Nu îndrăzneam să fiu cine și cum vreau"

Schimbările repetate de look fac parte din arsenalul oricărei artiste, dar, uneori, acestea sunt mai curajoase și își exprimă, prin culoarea părului, tunsoare, machiaj sau tatuaje, o altă latură a lor, una mai curajoasă.

adda (2)
Adda, mărturisiri despre o situație bulversantă, observată la concerte: „Mi-a rupt inima!” Ce apel a făcut către adolescente

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Adda este recunoscută pentru faptul că a vorbit cu sinceritate despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Ba mai mult, de curând a abordat un subiect sensibil, povestind ce i se întâmplă la concerte.

adda
Adda e bolnavă de trei ani, are de făcut 80 de injecții, dar nu se lasă. "Mi se blochează mușchii, uneori am rezistență zero la efort"

În 2020, viața Addei s-a schimbat radical în rău, după ce a început să fie acaparată de problemele de sănătate. Un an și jumătate a făcut zeci de analize și a mers la o mulțime de doctori până să afle că suferă de boala Lyme. A început un tratament dur și de durată. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală