Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

Știri

Bianca Censori și Kanye West

Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

crbl si sotia lui, elena

Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”

Vestea că CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie i-a uimit pe mulți dintre fanii lor, mai ales că cei doi păreau să formeze un cuplu solid. Acum, însă, au ieșit detalii despre momentul în care s-a produs ruptura dintre ei.

dana marijuana si erika isac

Dana Marijuana, tranșantă cu privire la Erika Isac: "Nu e un exemplu bun pentru societate"

Erika Isac este una dintre cele mai în vogă tinere cântărețe ale momentului. A dat lovitura cu piesa "Macarena", intens discutată online, dar și în viața de zi cu zi, apoi a continuat cu melodia "Femei în Parlament". Mulți și-au spus părerea despre stilul ei direct, fără perdea, pe care unii l-au apreciat, dar alții s-au arătat indignați de limbajul folosit. Dana Marijuana, una dintre primele femei din rap-ul românesc, nu s-a arătat prea încântată de exemplul pe care-l dă Erika.

andreea balan si victor cornea (1)

Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"

Se iubește de circa un an cu Victor Cornea, dar Andreea Bălan nu l-a prezentat pe jucătorul de tenis tatălui ei. Mama ei, în schimb, locuiește de ani buni în casa artistei și o ajută în creșterea fetițelor sale, așa că l-a cunoscut pe Victor încă de la început și i-a intrat la inimă. Chiar dacă nu a dat încă mâna cu partenerul fetei lui, Săndel Bălan are numai cuvinte de laudă despre povestea de dragoste pe care Andreea o trăiește.

Drake/ Profimedia

Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram

Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"

Patru ani a durat relația dintre Oana Radu și antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dintre care trei au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în decembrie, dar până acum nu au apărut detalii despre despărțire. Lucrurile s-au schimbat după ce cântăreața de 30 de ani a ieșit public să facă dezvăluiri. Deși a mărturisit că nu vrea să spună adevăratele motive din spatele deciziei de a intenta divorț, a făcut câteva declarații despre relația pe care a numit-o toxică și abuzivă.

crbl si sotia

Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”

CRBL și soția sa, Elena, au anunțat joi, 4 aprilie, că divorțează, iar vestea i-a surprins pe mulți, mai ales că cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!