Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Dacă trimiţi mesaje pe WhatsApp trebuie să ştii asta. Ce schimbări va aduce noua versiune

whatsapp

Opțiunea de ștergere a mesajelor a fost introdusă de WhatsApp în octombrie anul trecut și le permitea utilizatorilor să șteargă mesajele trimise într-un timp de șapte minute de la trimitere. Însă, în noua versiune, WhatsApp a extins acest timp la o oră, opt minute și 16 secunde. Potrivit The Verge, este neclar deocamdată de ce este această limită.

Este clar o opțiune îmbunătățită, care să ajută aplicația să facă față concurenței, mai ales că WhatsApp nu are opțiunea de a crea o conversație secretă, care să nu fie păstrată ulterior pe vreun dispozitiv.

Top citite
01 Dorian Popa
Dorian Popa, asaltat de mesaje de susținere, după ce a fost prins drogat la volan: „Nu te urmăresc pentru că ești un om perfect”
02 5
S-au transmis mesaje de iubire în rubrica Lizei, din DM în FM
03 sinead-oconnor-concert
Val de reacții după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Irlandezul McGregor: „Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur!”
04 Shakira
Shakira nu mai are parte de liniște după separare de Gerard Pique. Motivul pentru care artista a fost nevoită să cheme Poliția
05 Alina Sorescu mesaje de susținere
Val de mesaje de susținere pentru Alina Sorescu după ce a făcut primele declarații despre divorț. Andreea Bălan: ”Copiii stau cu mama!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
iggy azalea
O cântăreață faimoasă și-a făcut publice mesajele: bărbați celebri i-au făcut propuneri indecente și chiar i-au oferit bani

Este una dintre cele mai apreciate rapperițe din lume și, odată cu lansarea noului clip, “Sip It”, Iggy Azalea încearcă să atragă cât mai multă atenție asupra sa.

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan, apariție neașteptată după ce a stârnit controverse pe internet: ”N-ar fi rău să te apuci de modeling!” Cum a pozat artista

A fost un sfârșit de săptămână încărcat pentru Cleopatra Stratan, care a filmat un nou videoclip. Ba mai mult, tânăra de doar 18 ani a făcut publice imagini inedite și a reușit să-și surprindă fanii.

gina pistol si smiley
Ce a apărut pe Facebook după ce Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor avea un copil. Fanii, în extaz: ”Dumnezeu v-a unit!”

Gina Pistol este în centrul atenției de când a dezvăluit că este însărcinată pentru prima oară. În plus, fanii susțin că radiază de fericire, iar acest lucru se vede din imaginile pe care le postează.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!