Bucuresti | 102,8FM TRAVIE MCCOY - BILLIONAIRE

O cântăreață faimoasă și-a făcut publice mesajele: bărbați celebri i-au făcut propuneri indecente și chiar i-au oferit bani

iggy azalea

Iggy Azalea a reușit, în ultimii ani, să se transforme din “rățușca cea urâtă” în una dintre cele mai dorite femei din showbiz. Nu e de mirare că rapperița primește mii de mesaje cu diverse propuneri de la tot felul de bărbați.

Artista a postat un clip pe TikTok în care face publice mesajele indecente pe care le-a primit de la bărbați cunoscuți în lumea entertainmentului. Deși nu le arata numele, se poate observa ca admiratorii lui Iggy sunt bărbați cu milioane de followeri pe Instagram, unul având chiar 27 de milioane. Presa de scandal prespune că admiratorii sunt rapperi sau celebrități din alte domenii.

Iggy Azalea

Iggy AZALEA

Vezi și:  CUM ARATĂ CELE MAI ATRĂGĂTOARE RAPPERIȚE FĂRĂ MACHIAJ. CARDI B ȘI IGGY AZALEA, DE NERECUNOSCUT

În unul dintre mesajele publicate, un bărbat celebru misterios îi oferă 15.000 de dolari cash pentru o întâlnire cu ea, doar ca să vorbească. “Te voi plăti pentru timpul tău. Îți voi da 15.000 de dolari doar ca să vorbești cu mine, să avem o conversație. La telefon sau față în față. Îți trimit banii pe loc”, a implorat-o bărbatul.

@thenewclassic

ha ha ha as if!?!?! 🙃 stay outta my DMs uglies.

♬ Sip It - Iggy Azalea & Tyga

 

Iggy Azalea a blurat numele celor care i-au făcut avansuri online, însă se poate vedea câți followeri au (milioane) și faptul că au conturile “verified”.

O altă vedetă i-a propus să o ia de soție și i-a promis că va avea grijă mai mare de ea decât a avut fostul ei iubit, Playboi Carti, tatăl copilului rapperiței. “O să fiu tată pentru copilul tău, îți voi face masaj la picioare, voi face pe psihologul, voi juca ce rol vrei tu”, a mai spus acesta.

Galerie foto

Top citite
01 Dorian Popa
Dorian Popa, asaltat de mesaje de susținere, după ce a fost prins drogat la volan: „Nu te urmăresc pentru că ești un om perfect”
02 5
S-au transmis mesaje de iubire în rubrica Lizei, din DM în FM
03 sinead-oconnor-concert
Val de reacții după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Irlandezul McGregor: „Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur!”
04 Shakira
Shakira nu mai are parte de liniște după separare de Gerard Pique. Motivul pentru care artista a fost nevoită să cheme Poliția
05 Alina Sorescu mesaje de susținere
Val de mesaje de susținere pentru Alina Sorescu după ce a făcut primele declarații despre divorț. Andreea Bălan: ”Copiii stau cu mama!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
iggy azalea
Iggy Azalea, mărturisiri dureroase după ce a anunțat că renunță la muzică: ”Am dormit trei ore pe noapte, timp de mai bine de un an!”

Iggy Azalea, celebra cântăreață în vârstă de 31 de ani, a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața ei și a mărturisit că ultimul an a fost un adevărat roller-coaster pentru ea, iar faptul că nu a dormit cum trebuie a afectat-o mult.

2018 Roc Nation THE BRUNCH - Red Carpet
Iggy Azalea a anunțat că va renunța la muzica pentru câțiva ani, după ce fanii i-au criticat apariția în ultimul videoclip muzical

Iggy Azalea a anunțat că se va retrage din muzică pentru câțiva ani, pentru a se concentra pe alte proiecte importante. Anunțul vine la scurt timp după ce fanii au acuzat-o de "blackfishing" în cel mai recent videoclip muzical.

Iggy Azalea
Iggy Azalea, prima reacție după ce a fost criticată că n-a vorbit despre coșmarul prin care trece Britney Spears: ”Lăsați-mă în pace!”

Au trecut câteva zile de când Britney Spears a rupt tăcerea privind abuzul la care este supusă de tatăl ei și de echipa lui, iar acum mai mulți artiști care au colaborat cu ea au fost criticați pentru faptul că au ales să nu vorbească despre ceea ce i se întâmpla renumitei cântărețe.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu