Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER LEONY - SOMEWHERE IN BETWEEN

Știri

Andreea Bălan/ Foto: Instagram

Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

Loredana Groza

Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

66th GRAMMY Awards - Show

Cel mai bine vândut single din 2023. Miley Cyrus a dat lovitura cu această piesă

Hitul "Flowers" al lui Miley Cyrus a fost desemnat luni cântecul cu cele mai mari vânzări în anul 2023, o performanţă reuşită pentru prima dată de artista americană în acest clasament anual întocmit de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI).

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, acuzat de agresiune sexuală de un producător muzical. Prima reacție a avocaților rapperului

Sean Combs, cunoscut sub numele de Diddy, a fost dat în judecată, luni, de un producător muzical care l-a acuzat pe mogulul hip-hop că l-a agresat sexual.

taylor swift (5)

Tatăl lui Taylor Swift, în vizorul unei anchete în Australia, acuzat de agresiune. „A fost un şoc”

O anchetă a fost deschisă marţi în Australia după ce un fotograf s-a plâns că ar fi fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift, a anunţat poliţia.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

Freddie Mercury

Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 

Legendarul cântăreț Freddie Mercury urmează să revină pe scenă sub formă de hologramă, la 33 de ani de la tragica sa moarte. Solistul formației Queen s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani, din cauza unei pneumonii cauzate de SIDA.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!