Bucuresti | 102,8FM TRENDING HITS cu Liza si Fere NORMANI - Motivation

Vanessa Paradis, Penelope Cruz și Winona Ryder îl susțin pe Johnny Depp în procesul cu Amber Heard. Declarațiile actrițelor

Johnny Depp. Foto: Getty Images
Johnny Depp. Foto: Getty Images
The Art of Elysium Presents Their 9th Annual Heaven by Visionaries Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler

Amber Heard și Johnny Depp, în ianuarie 2016. Foto: Getty Images

De la divorțul din 2016, Johnny Depp și Amber Heard sunt în conflict continuu. În decembrie 2018, Heard a publicat un editorial în The Washington Post, în care spunea că a fost victima violențelor conjugale fără a-l menționa pe Depp. Actorul s-a simțit vizat și a dat-o în judecată pe Heard, cerându-i daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare, în martie 2019 (Johnny a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, din franciza „Pirații din Caraibe”).

Amber Heard a cerut însă anularea procesului și a depus noi dovezi împotriva actorului. Dar starul de 56 de ani susține că Heard a fost cea care l-a abuzat fizic în timpul căsătoriei lor, și nu invers, o acuzație pe care Amber a negat-o.

Conflictul continuă cu înregistrări audio depuse ca probe de fiecare dintre părți pentru a-și susține acuzațiile.

Johnny Depp și Vanessa Paradis. Foto: Getty Images

Vanessa Paradis a completat o declarație pentru a-i fi de ajutor lui Johnny Depp

“Sunt muzician, compozitoare, actriță și model. Îl știu pe Johnny Depp de mai bine de 25 de ani. Am fost parteneri timp de 14 ani și ne-am crescut împreună cei doi copii. Din toți acești ani îl știu pe Johnny ca un om și un tată bun, atent, generos, non- violent”, a scris Vanessa în documentul obținut de  The Blast, scrie justjared.com.

“Pe platourile de filmare, actorii, regizorii și întreaga echipă l-au adorat pentru că este umil și respectuos cu toată lumea, dar și unul dintre cei mai buni actori din lume”.

Ea a continuat: “Cunosc acuzațiile pe care Amber Heard i le aduce lui Johnny de mai bine de patru ani. Și nimic din ceea ce spune nu-l arată pe Johnny pe care eu îl știu. Iar din experienta mea personală cu el de-a lungul anilor pot spune că nu a fost niciodată violent cu mine și nu m-a abuzat”.

Vanessa a adăugat: “Am văzut acele declarații cumplite care i-au creat atâtea probleme pe plan profesional, din păcate oamenii au continuat să creadă aceste acuzații false”.

”Este atât de deranjat pentru că el a ajutat atâta lume, atât pe plan personal cât și profesional cu bunătate și generozitate”. 

Vanessa și Johnny au format un cuplu între 1998 -2012 și au împreună doi copii: Lily-Rose Depp (20 de ani) și Jack Depp (17 ani).

"Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" Press Conference - 64th Annual Cannes Film Festival

Johnny Depp și Penelope Cruz, în mai 2011, la Cannes. Foto: Getty Images

Penelope Cruz și Winona Ryder, declarații despre Johnny Depp

Vanessa nu este singura care a sărit în apărarea starului.

Recent, Penelope Cruz și-a arătat susținerea față de Johnny Depp în procesul de defăimare intentat lui Amber Heard, la doar o zi după ce iubita din tinerețe a actorului, Winona Ryder, a declarat că acuzațiile sunt 'imposibil de crezut'.

Penelope Cruz, câștigătoare a unui premiu Oscar, a completat o declarație la tribunalul din Virginia unde este înregistrat dosarul Depp vs Amber Heard.

Cruz, 45 ani, a scris că îl cunoaște pe Depp de mulți ani și că niciodată nu a fost violent cu ea. 'L-am întâlnit pe Johnny când aveam 19 ani’. ‘El era în Madrid, iar regizorul Pedro Almodovar ne-a făcut cunoștință’.

‘Singura propoziție pe care știam să o spun în engleză atunci era "ce faci" și "vreau să lucrez cu Johnny Depp”.’

Cruz, care a jucat apoi alături de Depp în filmele Blow, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides și Murder on the Orient Express, a mărturisit că a legat o prietenie frumoasă cu actorul de-a lungul anilor. 

‘Mulți ani au trecut și nu doar că am făcut trei filme împreună cu el, dar îl consider un foarte bun prieten’, a continuat ea. 

‘Am fost mereu impresionata de bunătatea lui, de mintea sa genială, de talentul lui și de ce simț al umorului are ’.

‘L-am văzut pe Johnny în atâtea situații și mereu este bun cu toți cei din jurul său. Este unul dintre cei mai generoși oameni pe care îi știu.

Cruz a spus că Depp a susținut-o foarte multe pe perioada sarcinii care a coincis cu filmările pentru filmul Pirates of the Caribbean.

‘Timp de șase luni de zile din prima mea sarcină, mi-am petrecut fiecare zi cu el pe platourile de filmare de la Pirates of the Caribbean’.

‘Soțul meu (actorul Javier Bardem) și cu mine nu vom uita niciodată protecția pe care mi-a oferit-o și bunătatea cu care el m-a tratat în toată acea perioadă. ’

Cruz a încheiat: ‘Îl iubim foarte mult și sunt tare norocoasă să am pe cineva atât de special în viața noastră.’

La rândul ei, fosta logodnica a lui Depp, Winona Ryder a notat în declarația depusă la tribunal: 'Nu vreau să numesc pe nimeni mincinos, dar din experiența mea cu Johnny îmi este imposibil să cred că asemenea acuzații cumplite pot fi reale... le găsesc extrem de deranjate, știindu-l pe Johhny complet altfel'. 

O nouă înregistrare audio cu cei doi iese la iveală

Într-o înregistrare audio obținută zilele acestea de Daily Mail, Amber Heard admite că l-a lovit pe Johnny Depp cu ușa în cap înainte de a-i zdruncina maxilarul.

Din înregistrare se înțelege că actorul de 56 de ani a fost lovit atât de tare cu ușa de la baie că aproape nu s-a mai putut ține pe picioare.

'Apoi m-am ridicat, nici nu mai știu ce am zis, probabil să fi zis f**k,  nu mai contează. Pentru că tocmai fusesem lovit în cap cu colțul ușii', a protestat Depp.

'Apoi m-am ridicat si tu ai început să mă lovești.'

Heard spune apoi că nu a vrut să-l lovească: 'Am reacționat și îmi pare rău.'

Înrgistrarea nu a fost făcută publică, dar avocații lui Depp au folosit-o în timp ce actrița de 33 de ani își susținea cazul în procesul de divorț din 2016. 

Ea le-a spus avocaților actorului că respectiva conversație înregistrată prezintă greșit ceea ce s-a întâmplat de fapt,' contestând dacă a fost o lovitură sau o îmbrânceală și adăugând: 'E dramatiza totul.'

 

Top citite
01 Johnny Depp. Foto: Getty Images
Noua femeie din viața lui Johnny Depp? „I-a strecurat numărul de telefon printre corzile chitarei actorului”
02
Imagine rară cu fiul lui Johnny Depp. Jack, fotografiat alături de iubita sa, un model francez în vogă
03 'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival
Amber Heard, părăsită de avocați în procesul cu Johnny Depp. Motivul din spatele surprinzătoarei decizii
04 Johnny Depp. Foto: Getty Images
Johnny Depp acuză anumite tabloide britanice că i-ar fi spart telefonul și că i-ar fi accesat date personale
05 Johnny-Depp-Amber-Heard-header
Imagini cu Amber Heard și Elon Musk, în liftul privat al penthouse-ului lui Johnny Depp. Actorul a acuzat-o anterior că a început o relație cu acesta la o lună de la nuntă
ProFM
DSC04132
Connect-R, SHIFT și Johny Romano, la Liza & Fere. EXCLUSIV, mamele lor, în direct la PROFM
DSC04163
3 motive pentru care "Na Janau" nu e trapmanea! Johny Romano va scoate și o piesă despre infracțiuni
stire site copy
Alege-ți muzica la PROFM!
Pe aceeași temă
"ÎI iubesc pe Johnny și îl respect foarte mult". Un celebru actor îl susține pe Johnny Depp în procesul cu Amber Heard

Starul din "No Country for Old Men" se numără printre celebritățile care și-au arătat în această perioadă sprijinul pentru Johnny Depp. 'Îl iubesc pe Johnny', spune Javier Bardem care îi ia apărarea colegului său din "Pirații din Caraibe" în procesul de 50 de milioane de dolari pe care i l-a intentat fostei soții Amber Heard pentru defăimare. 

Lily-Rose Depp la Festivalul de la Cannes 2016
De o frumusețe răpitoare! Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, s-a transformat într-o tânără irezistibilă

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis a trecut de la statutul de adolescentă, la cel de tânără. Încearcă să se desprindă de eticheta "fiica celebrului actor Johnny Depp". Lily-Rose își dorește să-și facă propria carieră, să urmeze propriul drum și să depărteze ca imagine de părinții ei care sunt niște brand-uri.

Johnny Depp la Festivalul de film de la Zurichl
Cum arată Johnny Depp după ce a renunțat la droguri și alcool. S-a îngrășat, dar este într-o formă bună

Johnny Depp se pare că a trecut peste perioada neagră din ultimii doi ani, în care s-a refugiat în alcool și droguri după divorțul de Amber Heard. În acestă perioadă, mulți s-au temut pentru viața lui și i-au spus că dacă nu se oprește cu stilul de viață haotic și sălbatic, riscă să moară.

Dimineața Blană
ANDIA
Andia, la Dimineața Blană: Nu pot să mă uit la filme care au un final tragic

Andia a venit la sfârșit de săptămână la Dimineața Blană să ne cânte mega hitul "Sfârșitul lumii", care a devenit viral pe net în câteva zile de la lansare. 

DSC04756
La mulți ani, România! O petrecere cât o țară, azi la Dimineața Blană, cu Ana Maria Ababei și Trupa Modern LIVE la Dimineața Blană

La mulți ani, România!! La mulți ani, români de pretutindeni! 

DSC04484
Liviu Teodorescu și fratele lui, Matei, la Dimineața Blană: Mă făcea terci la toate jocurile

Liviu Teodorescu și fratele lui, Matei, au venit săptămâna asta la #JOIînDOI, la Dimineața Blană și au dat din casă cum erau ei ca frați, când erau mici.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințul Albert de Monaco, decizie drastică în timp ce Charlene se recuperează într-o locație secretă. Ce se întâmplă cu gemenii lor
Prințul Albert de Monaco, decizie drastică în timp ce Charlene se recuperează într-o locație secretă. Ce se întâmplă cu gemenii lor

Prințul Albert de Monaco, decizie drastică în timp ce Charlene se recuperează într-o locație secretă. Ce se întâmplă cu gemenii lor

FILM NOW Doctori esteticieni explică ce s-a întâmplat, de fapt, cu fața lui Tom Cruise. Actorul i-a șocat pe fani după ce a părut de nerecunoscut la un meci de baseball
Doctori esteticieni explică ce s-a întâmplat, de fapt, cu fața lui Tom Cruise. Actorul i-a șocat pe fani după ce a părut de nerecunoscut la un meci de baseball

Doctori esteticieni explică ce s-a întâmplat, de fapt, cu fața lui Tom Cruise. Actorul i-a șocat pe fani după ce a părut de nerecunoscut la un meci de baseball

DIGI WORLD Medicamentul banal care te poate proteja de coronavirus. Cum acționează acesta în organism
Medicamentul banal care te poate proteja de coronavirus. Cum acționează acesta în organism

Medicamentul banal care te poate proteja de coronavirus. Cum acționează acesta în organism

DIGI ANIMAL WORLD Momentul emoționant în care un câine își vede pentru prima dată puii. Imaginile inedite au fost văzute de 18 milioane de ori
Momentul emoționant în care un câine își vede pentru prima dată puii. Imaginile inedite au fost văzute de 18 milioane de ori

Momentul emoționant în care un câine își vede pentru prima dată puii. Imaginile inedite au fost văzute de 18 milioane de ori

DIGI LIFE A fost desemnat cel mai scump oraş din lume. Orașele Singapore și Paris au fost detronate
A fost desemnat cel mai scump oraş din lume. Orașele Singapore și Paris au fost detronate
DIGI24 Planeta pe care un an durează doar 8 ore. Nu se știe cum a ajuns atât de aproape de soarele ei
Planeta pe care un an durează doar 8 ore. Nu se știe cum a ajuns atât de aproape de soarele ei
DIGI SPORT Cât a plătit Dragoș Săvulescu pentru a deveni tată cu ajutorul unei mame surogat
Cât a plătit Dragoș Săvulescu pentru a deveni tată cu ajutorul unei mame surogat
DIGI FM „Opașalele” Matinalilor Digi FM: Azi ești tânăr, mâine îți faci card la farmacie
„Opașalele” Matinalilor Digi FM: Azi ești tânăr, mâine îți faci card la farmacie
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. profm.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, cmp_level2, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
csrftoken, ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate