Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - AI FOST

Vanessa Paradis, Penelope Cruz și Winona Ryder îl susțin pe Johnny Depp în procesul cu Amber Heard. Declarațiile actrițelor

Johnny Depp. Foto: Getty Images
Johnny Depp. Foto: Getty Images
The Art of Elysium Presents Their 9th Annual Heaven by Visionaries Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler

Amber Heard și Johnny Depp, în ianuarie 2016. Foto: Getty Images

De la divorțul din 2016, Johnny Depp și Amber Heard sunt în conflict continuu. În decembrie 2018, Heard a publicat un editorial în The Washington Post, în care spunea că a fost victima violențelor conjugale fără a-l menționa pe Depp. Actorul s-a simțit vizat și a dat-o în judecată pe Heard, cerându-i daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare, în martie 2019 (Johnny a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, din franciza „Pirații din Caraibe”).

Amber Heard a cerut însă anularea procesului și a depus noi dovezi împotriva actorului. Dar starul de 56 de ani susține că Heard a fost cea care l-a abuzat fizic în timpul căsătoriei lor, și nu invers, o acuzație pe care Amber a negat-o.

Conflictul continuă cu înregistrări audio depuse ca probe de fiecare dintre părți pentru a-și susține acuzațiile.

Johnny Depp și Vanessa Paradis. Foto: Getty Images

Vanessa Paradis a completat o declarație pentru a-i fi de ajutor lui Johnny Depp

“Sunt muzician, compozitoare, actriță și model. Îl știu pe Johnny Depp de mai bine de 25 de ani. Am fost parteneri timp de 14 ani și ne-am crescut împreună cei doi copii. Din toți acești ani îl știu pe Johnny ca un om și un tată bun, atent, generos, non- violent”, a scris Vanessa în documentul obținut de  The Blast, scrie justjared.com.

“Pe platourile de filmare, actorii, regizorii și întreaga echipă l-au adorat pentru că este umil și respectuos cu toată lumea, dar și unul dintre cei mai buni actori din lume”.

Ea a continuat: “Cunosc acuzațiile pe care Amber Heard i le aduce lui Johnny de mai bine de patru ani. Și nimic din ceea ce spune nu-l arată pe Johnny pe care eu îl știu. Iar din experienta mea personală cu el de-a lungul anilor pot spune că nu a fost niciodată violent cu mine și nu m-a abuzat”.

Vanessa a adăugat: “Am văzut acele declarații cumplite care i-au creat atâtea probleme pe plan profesional, din păcate oamenii au continuat să creadă aceste acuzații false”.

”Este atât de deranjat pentru că el a ajutat atâta lume, atât pe plan personal cât și profesional cu bunătate și generozitate”. 

Vanessa și Johnny au format un cuplu între 1998 -2012 și au împreună doi copii: Lily-Rose Depp (20 de ani) și Jack Depp (17 ani).

"Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" Press Conference - 64th Annual Cannes Film Festival

Johnny Depp și Penelope Cruz, în mai 2011, la Cannes. Foto: Getty Images

Penelope Cruz și Winona Ryder, declarații despre Johnny Depp

Vanessa nu este singura care a sărit în apărarea starului.

Recent, Penelope Cruz și-a arătat susținerea față de Johnny Depp în procesul de defăimare intentat lui Amber Heard, la doar o zi după ce iubita din tinerețe a actorului, Winona Ryder, a declarat că acuzațiile sunt 'imposibil de crezut'.

Penelope Cruz, câștigătoare a unui premiu Oscar, a completat o declarație la tribunalul din Virginia unde este înregistrat dosarul Depp vs Amber Heard.

Cruz, 45 ani, a scris că îl cunoaște pe Depp de mulți ani și că niciodată nu a fost violent cu ea. 'L-am întâlnit pe Johnny când aveam 19 ani’. ‘El era în Madrid, iar regizorul Pedro Almodovar ne-a făcut cunoștință’.

‘Singura propoziție pe care știam să o spun în engleză atunci era "ce faci" și "vreau să lucrez cu Johnny Depp”.’

Cruz, care a jucat apoi alături de Depp în filmele Blow, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides și Murder on the Orient Express, a mărturisit că a legat o prietenie frumoasă cu actorul de-a lungul anilor. 

‘Mulți ani au trecut și nu doar că am făcut trei filme împreună cu el, dar îl consider un foarte bun prieten’, a continuat ea. 

‘Am fost mereu impresionata de bunătatea lui, de mintea sa genială, de talentul lui și de ce simț al umorului are ’.

‘L-am văzut pe Johnny în atâtea situații și mereu este bun cu toți cei din jurul său. Este unul dintre cei mai generoși oameni pe care îi știu.

Cruz a spus că Depp a susținut-o foarte multe pe perioada sarcinii care a coincis cu filmările pentru filmul Pirates of the Caribbean.

‘Timp de șase luni de zile din prima mea sarcină, mi-am petrecut fiecare zi cu el pe platourile de filmare de la Pirates of the Caribbean’.

‘Soțul meu (actorul Javier Bardem) și cu mine nu vom uita niciodată protecția pe care mi-a oferit-o și bunătatea cu care el m-a tratat în toată acea perioadă. ’

Cruz a încheiat: ‘Îl iubim foarte mult și sunt tare norocoasă să am pe cineva atât de special în viața noastră.’

La rândul ei, fosta logodnica a lui Depp, Winona Ryder a notat în declarația depusă la tribunal: 'Nu vreau să numesc pe nimeni mincinos, dar din experiența mea cu Johnny îmi este imposibil să cred că asemenea acuzații cumplite pot fi reale... le găsesc extrem de deranjate, știindu-l pe Johhny complet altfel'. 

O nouă înregistrare audio cu cei doi iese la iveală

Într-o înregistrare audio obținută zilele acestea de Daily Mail, Amber Heard admite că l-a lovit pe Johnny Depp cu ușa în cap înainte de a-i zdruncina maxilarul.

Din înregistrare se înțelege că actorul de 56 de ani a fost lovit atât de tare cu ușa de la baie că aproape nu s-a mai putut ține pe picioare.

'Apoi m-am ridicat, nici nu mai știu ce am zis, probabil să fi zis f**k,  nu mai contează. Pentru că tocmai fusesem lovit în cap cu colțul ușii', a protestat Depp.

'Apoi m-am ridicat si tu ai început să mă lovești.'

Heard spune apoi că nu a vrut să-l lovească: 'Am reacționat și îmi pare rău.'

Înrgistrarea nu a fost făcută publică, dar avocații lui Depp au folosit-o în timp ce actrița de 33 de ani își susținea cazul în procesul de divorț din 2016. 

Ea le-a spus avocaților actorului că respectiva conversație înregistrată prezintă greșit ceea ce s-a întâmplat de fapt,' contestând dacă a fost o lovitură sau o îmbrânceală și adăugând: 'E dramatiza totul.'

 

Top citite
01 Johnny Depp
Johnny Depp, succes total după ce a câștigat procesul cu Amber Heard. Starul de la Hollywood va scoate un album cu Jeff Beck
02 Johnny Depp. Foto: Getty Images
Noua femeie din viața lui Johnny Depp? „I-a strecurat numărul de telefon printre corzile chitarei actorului”
03 "Worlds, Galaxies, And Universes: Live Action At The Walt Disney Studios" Presentation At Disney's D23 EXPO 2015
Imagine rară cu fiul lui Johnny Depp. Jack, fotografiat alături de iubita sa, un model francez în vogă
04 'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival
Amber Heard, părăsită de avocați în procesul cu Johnny Depp. Motivul din spatele surprinzătoarei decizii
05 Johnny Depp. Foto: Getty Images
Johnny Depp acuză anumite tabloide britanice că i-ar fi spart telefonul și că i-ar fi accesat date personale
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Johnny-Depp-Amber-Heard-header
Imagini cu Amber Heard și Elon Musk, în liftul privat al penthouse-ului lui Johnny Depp. Actorul a acuzat-o anterior că a început o relație cu acesta la o lună de la nuntă

Amber Heard, în costum de baie, acoperită cu ceea ce pare a fi un prosop, în brațele lui Elon Musk, în liftul privat al penthouse-ului lui Johnny Depp din LA. Sunt imagini exclusive publicate de Daily Mail, care-l readuc pe Musk în scandalul fără sfârșit dintre cei doi actori. Starul din Pirații din Caraibe a acuzat-o anterior pe Heard că a început o aventură cu șeful Tesla la o lună de la căsătoria cu el. 

"Minamata" Photo Call - 70th Berlinale International Film Festival
"ÎI iubesc pe Johnny și îl respect foarte mult". Un celebru actor îl susține pe Johnny Depp în procesul cu Amber Heard

Starul din "No Country for Old Men" se numără printre celebritățile care și-au arătat în această perioadă sprijinul pentru Johnny Depp. 'Îl iubesc pe Johnny', spune Javier Bardem care îi ia apărarea colegului său din "Pirații din Caraibe" în procesul de 50 de milioane de dolari pe care i l-a intentat fostei soții Amber Heard pentru defăimare. 

Lily-Rose Depp la Festivalul de la Cannes 2016
De o frumusețe răpitoare! Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, s-a transformat într-o tânără irezistibilă

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis a trecut de la statutul de adolescentă, la cel de tânără. Încearcă să se desprindă de eticheta "fiica celebrului actor Johnny Depp". Lily-Rose își dorește să-și facă propria carieră, să urmeze propriul drum și să depărteze ca imagine de părinții ei care sunt niște brand-uri.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație
Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

FILM NOW Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr
Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr

Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT FOTO Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
FOTO Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
DIGI FM Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999