Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Imagini cu Amber Heard și Elon Musk, în liftul privat al penthouse-ului lui Johnny Depp. Actorul a acuzat-o anterior că a început o relație cu acesta la o lună de la nuntă

Johnny-Depp-Amber-Heard-header

Johnny Depp si Amber Heard au divorțat în august 2016, în urma unei înțelegeri de $7 millioane și păreau să fi pus capăt războiului din tribunal. Asta până când Amber a scris un editorial în Washington Post, povestind cum a supraviețuit violenței domestice.

Articolul nu-l menționa pe Depp, însă actorul i-a intentat proces pentru defăimare, în martie 2019, motivând că aceasta a făcut speculații potrivit cărora el ar fi fost cel care a abuzat-o, fapt care i-a distrus imaginea publică, pierzând imediat rolul Captain Jack Sparrow din franciza de succes Piratii din Caraibe.

În acest proces, Johnny Depp a acuzat-o pe Heard și că a început o aventură cu celebrul miliardar Elon Musk la o lună de la căsătoria cu el, Heard cerând divorțul abia în mai 2016. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Musk a insistat că Heard (33 de ani) se despărțise deja de Depp, atunci când el a început să se vadă cu ea, iar relația lor a devenit una romantică mult mai târziu. Însă Depp a susținut mereu că nu a fost așa. Acesta a adus ca probe în procesul de 50 de milioane de dolari și mesajele pe care Musk i le trimitea lui Heard.

Starul din Pirații din Caraibe, în vârstă de 55 de ani, s-a mutat din clădirea Eastern Columbia, la o lună după despărțirea de Amber, ea rămânând să locuiască acolo până în decembrie 2016, scrie DailyMail.com.

Nu există indicii cu privire la data când au fost înregistrate aceste imagini publicate de cotidianul britanic, însă agenți de securitate ai clădirii au afirmat anterior că Musk a vizitat-o pe Heard de mai multe ori înainte și după ce a intentat divorț în mai 2016.  

Actorul nominalizat la Oscar deținea cinci penthouse-uri la adresa respectivă, la care accesul se făcea prin liftul privat, însă le-a vândut mai târziu pentru suma de  $10.88 milioane.

Heard l-a întâlnit prima oară pe Depp la filmările The Rum Diary în 2011 și s-au mutat împreună anul următor. S-au căsătorit într-o ceremonie privată în Los Angeles în 3 februarie 2015. 

 

Top citite
01 Johnny Depp
Johnny Depp, succes total după ce a câștigat procesul cu Amber Heard. Starul de la Hollywood va scoate un album cu Jeff Beck
02 Johnny Depp. Foto: Getty Images
Noua femeie din viața lui Johnny Depp? „I-a strecurat numărul de telefon printre corzile chitarei actorului”
03 "Worlds, Galaxies, And Universes: Live Action At The Walt Disney Studios" Presentation At Disney's D23 EXPO 2015
Imagine rară cu fiul lui Johnny Depp. Jack, fotografiat alături de iubita sa, un model francez în vogă
04 'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival
Amber Heard, părăsită de avocați în procesul cu Johnny Depp. Motivul din spatele surprinzătoarei decizii
05 Johnny Depp. Foto: Getty Images
Johnny Depp acuză anumite tabloide britanice că i-ar fi spart telefonul și că i-ar fi accesat date personale
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
"Minamata" Photo Call - 70th Berlinale International Film Festival
"ÎI iubesc pe Johnny și îl respect foarte mult". Un celebru actor îl susține pe Johnny Depp în procesul cu Amber Heard

Starul din "No Country for Old Men" se numără printre celebritățile care și-au arătat în această perioadă sprijinul pentru Johnny Depp. 'Îl iubesc pe Johnny', spune Javier Bardem care îi ia apărarea colegului său din "Pirații din Caraibe" în procesul de 50 de milioane de dolari pe care i l-a intentat fostei soții Amber Heard pentru defăimare. 

Johnny Depp. Foto: Getty Images
Vanessa Paradis, Penelope Cruz și Winona Ryder îl susțin pe Johnny Depp în procesul cu Amber Heard. Declarațiile actrițelor

Fosta iubită a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, cu care actorul are doi copii, îi ia apărarea public în procesul pe care acesta îl are cu fosta soție Amber Heard. Și nu este singura care își arată susținerea față de el, la fel au făcut-o actrițele Penelope Cruz și Winona Ryder.

The Art of Elysium Presents Their 9th Annual Heaven by Visionaries Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler
Amber Heard: Johnny Depp m-a amenințat cu moartea

Amber Heard susţine în noi documente depuse la o curte de justiţie că Johnny Depp a ameninţat că o va omorî şi a cerut respingerea procesului intentat de acesta pentru defăimare.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”