Bucuresti | 102,8FM DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

Top actori care au anunţat că renunţă la actorie

cameron-diaz

Daniel Day Lewis nu este singurul care a luat o decizie suprinzătoare. Iată şi alţi actori care au renunţat la actorie deşi erau în culmea gloriei.

CAMERON DIAZ

Cameron Diaz nu a mai apărut în niciun film din 2014. Îşi petrece foarte mult cu Gwyneth Paltrow, una dintre cele mai bune prietene ale ei. De când s-a căsătorit cu Benji Madden, vocalistul trupei Good Charlotte, Cameron a publicat două cărţi: The Body Book - un manual de sănătate şi fitness şi The Longevity Book.

SIR SEAN CONNERY

A fost votat ca fiind cel mai sexy bărbat al secolului 20. Starul din James Bond, Sir Sean Connery, a renunţat la actorie în 2003. Confirmarea oficială a venit abia în 2006. Potrivit bunul său prieten, Michael Caine, Sean s-a retras fiindcă era nemulţumit că i se ofereau roluri mici. Seam se bucură de pensie. Joacă golf şi participă şi la turnee de tenis pentru seniori. 

SHIRLEY TEMPLE

Unul dintre cei mai celebrii copii actori, Shirley Temple a primit un Oscar onorific deşi avea doar 7 ani. Deşi era o celebritate, Shirley s-a retras din actorie la doar 22 de ani. A revenit în lumina reflectoarelor la sfârșitul anilor '60 ca politician și diplomat. A devenit ambasadorul SUA în Cehoslovacia în 1989. A continuat să lucreze în serviciul public, inclusiv pentru Națiunile Unite, până când a murit în 2014, în vârstă de 85 de ani.

JACK GLEESON

Dacă ai văzut Game of Thrones, Jack Gleeson l-a interpretat pe Regele Joffrey, timp de trei sezoane. Scenariştii i-au ucis personajul în sezonul trei. Jack a renunţat şi el la actorie. El a declarat că juca în filme de la vârsta de 8 ani şi că nu îi mai făcea plăcere ceea ce făcea. Recunoaşte că nu mai avea timp să se vadă cu prietenii săi pentru că era mai mereu ocupat cu filmările. Jack Gleeson a studiat filosofia și teologia la Colegiul Trinity din Dublin. Mai face din când în când spectacole de teatru cu păpuşi pentru copii.

GENE HACKMAN

După 50 de ani de actorie, în care a fost recompensat cu două premii Oscar pentru peliculele The French Connection  (1971)  şi The Unforgiven (1992), Gene Hackman a dezvăluit în show-ul lui Larry King că a renunţat la actorie. S-a întâmplat în 2004. Câţiva ani mai târziu a declarat că-i lipseşte actoria, dar că nu o să mai revină pe platourile de filmare. De când s-a retras, a scris trei romane.

Top citite
01 Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie
La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile
02 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
03 COVER FACEBOOK
More than 100 (2023) & RELEVIONAIR 2024 la PROFM!
04 Jay-Z și Nicki Minaj/ Profimedia
Jay-Z și Nicki Minaj au ajuns în topul celor mai buni rapperi din toate timpurile. Cine mai e în clasament
05 comunicat-film
De sărbători, familia se adună în jurul Film Now, la un pahar de liniște, emoții și voie bună
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
A Shirtless Zac Efron Shows Off His Incredible Physique As He Works Out On An Obstacle Course While Filming Scenes For Baywatch In Miami
Zac Efron nu mai arată așa. Cum s-a transformat după ce a promis că nu mai trage de fiare ca în Baywatch

Zac Efron - care a făcut tranziția de la licean rebel în „High School Musical”, la salvamar sexy în „Baywatch” - s-a reinventat încă o dată pentru un serial.

black panther
De Paști, la Film Now, film de Oscar și ediții speciale “Ca-n Filme”

În Duminica Paștelui, de la ora 20:00, Film Now aduce telespectatorilor unul dintre filmele premiate în cadrul Galei Premiilor Oscar 2019, producția inspirată de benzile desenate cu același nume “Black Panther” (“Pantera Neagră”).

ray-charles-jamie-foxx
Top 10 filme inspirate din povești adevărate din industria muzicală. Multe au câștigat premiul Oscar

În ultimii ani au apărut tot mai multe filme inspirate din viața unor artiști celebri sau a unor trupe care au schimbat în mod definitoriu industria muzicală.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală