Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SMILEY - CULOAREA TA

Digi Mobil și Motorola finalizează cu succes testele pentru serviciile Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi)

DIGI

Software-ul pentru acest model ce conține funcționalitatea de voce peste 4G și voce peste WiFi va fi disponibil în primul trimestru din 2018, odată cu update-ul la sistemul de operare Android 8.0 Oreo, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

Motorola Moto Z2 Play este un telefon dual sim, cu display de 5.5 inch, procesor Octa Core până la 2.2GHz, 4GB RAM, 64 GB memorie internă și Android 7.1.1. . Telefonul dispune de conectivitate 4G atât în banda 38 (2600 Mhz TDD) , cât și în banda 1 (2100 Mhz FDD).

Prin intermediul serviciului Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiază de conectarea foarte rapidă a apelului, timpul de așteptare din momentul inițierii apelului și până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din rețea, care utilizează tot Voce 4G, scăzând sub două secunde. Totodată, convorbirile prin rețeaua 4G au o calitate și claritate a sunetului mult mai ridicate. În plus, este posibilă realizarea simultană de apeluri telefonice cu sesiuni de download și streaming la viteze superioare.

Noul serviciu Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), asigură o acoperire mai bună a rețelei în spații cu semnal redus sau chiar fără semnal de rețea mobilă. Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai bună de voce în interiorul casei pentru clienții care au acces la internet WiFi, dacă furnizorul de internet nu filtrează acest trafic. Accesarea serviciului VoWiFi prin internet WiFi prin Digi Net Fiberlink, precum și in exterior prin rețeaua națională de hot-spot-uri a Digi WiFi, este deschisă în mod standard.

Serviciile Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi), precum și activarea acestora sunt gratuite pentru toate abonamentele din ofertă.

Motorola Moto Z2 Play poate fi achiziționat cu abonamentele Digi Mobil Optim, integral sau în 24 de rate fără dobândă, cu ratele direct pe factura Digi. Ratele se acordă direct în magazinele Digi și punctele de prezență RCS & RDS, prin creditul „ING Acum”. Programul de rate este destinat tuturor clienților Digi Mobil care se califică uzual pentru un credit de nevoi personale, în condițiile oferite de ING.

Mai multe informații privind oferta comercială a companiei pot fi consultate aici.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Theo Rose
Lui Theo Rose nu i s-a urcat celebritatea la cap: "Nu am luat în serios vâlva din jurul meu". Care e marea ei ambiție profesională
02 Ed Sheeran în timpul unui concert din Auckland
Ed Sheeran, cel mai vizualizat artist de pe TikTok. Clipurile sale au adunat peste 80 milioane de aprecieri
03 Billie Eilish
E cea mai în vogă artistă, dar s-a îndoit mult de ea. Billie Eilish: "Succesul și eșecul țin doar de perspectiva ta"
04 Mark Hoppus
Mark Hoppus de la Blink-182, noi dezvăluiri despre lupta cu cancerul: ”Zilele acestea sunt cruciale!”
05 Connect-R
Connect-R, despre momentul în care ”i s-a urcat faima la cap”: ”Dumnezeu a știut să mă mustre, să dea cât să doară!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
adi sina
Adi Sână, testat pozitiv pentru coronavirus în urmă cu două săptămâni: ”Am avut dureri cumplite, parcă era o menghină la capul meu!”

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar printre vedetele depistate pozitiv se numără și Adrian Sînă. Artistul a mărturisit că a fost testat pozitiv la începutul lunii noiembrie.

Ed Sheeran continuă să ”scrie” istorie. Suma fabuloasă pe care a câștigat-o în fiecare zi din 2019

Ed Sheeran este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști la nivel internațional, dar și printre cei mai bogați. Cântărețul britanic a câștigat aproape 100.000 de lire sterline în fiecare zi a anului trecut.

Black Friday - Digi Mobil
Oferte de nerefuzat, de la DIGI. Black Friday reduce prețurile la jumătate și aduce telefoane mobile cu avans 0

De Black Friday și în perioada următoare, Digi aduce și mai multe oferte de servicii și terminale abonaților și potențialilor clienți, cu avantaje multiple pentru achiziția online, respectiv offline.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW
"Toți din echipă se temeau de Johnny Depp". Regizoarea „Jeanne du Barry” spune că a fost „dificil” să filmeze cu starul

"Toți din echipă se temeau de Johnny Depp". Regizoarea „Jeanne du Barry” spune că a fost „dificil” să filmeze cu starul

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă