Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia
Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

Cântăreața în vârstă de 54 de ani, supranumită „Regina Crăciunului”, și dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2006, când au început să lucreze împreună. În 2016, cei doi au început să aibă o relație și păreau fericiți, în ciuda faptului că în 2017 au bifat o despărțire scurtă. 

Citește și: Mariah Carey, prima apariție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bryan Tanaka. Artista, într-o fustă mini albă și geacă scurtă

Acum, se pare că despărțirea este definitivă, motivul fiind că Bryan își dorește o familie. Artista vede lucrurile diferit, având în vedere vârsta sa, dar și faptul că are deja doi copii, pe gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 12 ani. Sursa citată de Page Six susține că cei doi „se află în momente diferite în viață”, iar decizia a fost alimentată de diferența de vârstă de 14 ani. 

„El vrea să aibă o familie. Vrea să înceapă să aibă propria viață”, a dezvăluit apropiatul artistei pentru publicația menționată mai sus. 

Primele zvonuri despre despărțire au apărut după ce fanii au fost intrigați de faptul că cei doi nu se mai urmăreau pe rețelele de socializare și nici nu mai postat fotografii împreună. Mai mult, Bryan a lipsit de la ultimele concerte pe care artista le-a susținut, lucru care a întărit și mai mult ideea că relația lor s-a terminat. Ulterior, o sursă citată de revista People susține că Mariah Carey a luat decizia de a-și petrece sărbătorile separat de iubitul ei.

Citește și: Mariah Carey, apariție de senzație la un restaurant din Hollywood. Rochia decoltată și mulată i-a pus în valoare silueta tip clepsidră

De asemenea, recent, Mariah Carey și-a făcut apariția la Aspen, purtând o ținută extravagantă, în stilul său caracteristic, fiind îmbrăcată într-o fustă mini albă și o jachetă scurtă de la Prada, care a costat nu mai puțin de 2.500 de dolari. Întregul look a fost completat de un body alb și dresuri în aceeași nuanță, pe care artista le-a combinat cu o pereche de ghete de iarnă îmblănite. 

Mariah Carey a întărit și mai mult zvonurile despre despărțire, fiind în vacanță fără iubitul ei, Bryan. Ea a fost însoțită doar de câțiva prieteni și părea fericită, în ciuda faptului că avea o tradiție de a fi cu partenerul său în fiecare an la Aspen.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
04 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...