Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JASON DERULO - HANDS ON ME

Monica Gabor, ca o puștoaică de 20 de ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, irezistibilă într-o fustă super scurtă

Monica Gabor, din nou in Romania

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, va împlini în câteva săptămâni 34 de ani, însă se mândrește cu o siluetă de invidiat, precum a unei puștoaice de 20. Tocmai de aceea, aceasta nu se teme să îmbrace fuste scurte.

Au trecut mai bine de cinci ani de când Monica Gabor a ales să părăsească România, însă fosta soție a lui Irinel Columbeanu duce o viață de vis în SUA. Totodată, ea se mândrește cu un trup perfect, pe care nu ratează nicio ocazie să și-l etaleze.

Citește și: Monica Gabor, într-o rochie super scurtă, din latex. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu e într-o formă fizică de invidiat

De curând, ea a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o fustă scurtă, pe care a asortat-o cu o bluză cu guler înalt, dar și cu cizme lungi, ce-i pun în valoare picioarele tonifiate.

Monica Gabor

Monica Gabor, într-o fustă super scurtă / Instagram

Ca de obicei, vedeta a ales să-și lase părul liber, dar și să poarte niște ochelari de soare supradimensionați.

Cum a devenit cunoscută Monica Gabor

Monica Gabor, fost fotomodel, a devenit celebră după ce s-a căsătorit, la vârsta de 18 ani, cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Între cei doi era o diferență de vârstă de 31 de ani.

Nunta celor doi, care a avut loc pe 22 iulie 2006, Izvorani, unde Irinel Columbeanu are o vilă, a fost cel mai mediatizat eveniment monden al anului. Viața celor doi a fost subiectul unui reality-show, By Monica Columbeanu, difuzat de B1 TV.

Citește și: Monica Gabor, apariție inedită pe rețelele sociale. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu se mândrește cu un abdomen perfect tonifiat

Monica și Irinel Columbeanu au împreună o fetiță, Irina, născută în anul 2007, însă patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

După divorț, Monica Gabor s-a stabilit în SUA (Statele Unite ale Americii), unde locuiește în prezent alături de Irina și soțul ei, omul de afaceri de origine chineză Mr. Pink.

Galerie foto

Top citite
01 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
02 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
03 Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”
04 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii
05 Oana Radu
Oana Radu recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme după divorț: „Nu poți să fii „on” pe dietă când treci prin momente dificile!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza
Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 

Inna a fost una dintre artiștii care au urcat pe scenă la Untold Dubai 2024, astfel că a petrecut mai multe zile în orașul exclusivist din Emiratele Arabe Unite. Artista în vârstă de 37 de ani s-a cazat la prestigiosul hotel Palazzo Versace și a ținut să le arate și fanilor câteva fotografii din timpul șederii sale. 

lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Lora are 41 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind cea mai recentă fotografie postată pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”
Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

FILM NOW Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie
Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie

Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"