Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC LIL NAS X - THATS WHAT I WANT

Monica, fosta membră a trupei „Angels”, mărturisiri după ce s-a reprofilat profesional: „Am așteptat mult momentul ăsta!”

trupa angels
Monica și Raluca au fost în adolescență în trupa Angels. / Foto: Instagram

Vremurile în care Monica Ene cucerea inimile românilor cu piese precum „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”, au apus. Fosta membră a trupei „Angels” a renunțat la muzică, iar acum își dedică timpul unei meserii noi.

Potrivit Click!, Monica Ene, care a cunoscut succesul ca membră a trupei „Angels”, a urmat o școală de asistente medicale, iar acum a ajuns să facă practică, ceea ce o bucură foarte tare.

Citește și: Raluca ex-Angels, despre viața cu cinci copii: “E o bucurie mare să fie casa plină”. Câți bani se duc pe mâncare la fiecare 2-3 zile

„Am început practica în spital. Am făcut și primele injecții la pacienți. Așteptam mult momentul ăsta pentru a vedea dacă mă regăsesc sau nu, să știu dacă sunt făcută pentru asta sau nu. După orele de practică pe care le-am avut până acum pot spune că mă regăsesc în meseria asta, am răbdare și curajul necesar. Sunt mândra de mine și merg în continuare înainte pe acest drum”, a spus Monica Ene, potrivit sursei citate. 

De asemenea, ea a mărturisit că se înțelege de minune cu pacienții, dar și că este impresionată de poveștile lor.

„Pacienții care au ajuns pe mâna mea nu au avut emoții pentru ca au simțit că sunt o persoană care are încredere în mine și nu le-am transmis nici o secundă nesiguranță. Am văzut diverse cazuri dificile în spital, persoane bolnave, foarte necăjite. Am vărsat și câteva lacrimi pe coridorul spitalului pentru că am realizat că avem mulți bătrâni care se chinuie foarte mult prin spitalele din România”, a mai spus ea.

Citește și: Raluca ex-Angels, despre viața cu cinci copii: “E o bucurie mare să fie casa plină”. Câți bani se duc pe mâncare la fiecare 2-3 zile

Monica Ene este mamă singură

După destrămarea „Angels”, Monica Ene s-a căsătorit, la 21 de ani, cu unul dintre foștii membri ai trupei Kosovo și a devenit mămică. Mariajul a durat doar opt ani. O are în grijă pe fiica ei de 14 ani, Maria, care îi este cea mai mare comoară. A revenit în muzică, dar nu s-a mai bucurat de același succes ca pe vremea trupei, și prezintă și evenimente. 

De ce și-a dorit să se reprofileze

În luna octombrie, Monica a dezvăluit că s-a înscris la o școală de asistente medicale și spune că și-ar dori să profeseze în acest domeniu, întrucât crede că i-ar aduce o stabilitate financiară.

„Vreau să fac o schimbare în viața mea, una bună, care să îmi conferă liniște. Sunt în primul an la școala de asistente medicale. Mă gândeam de mult timp să fac asta, dar anii tinereții mă trăgeau spre altceva. Mama, bunica, sora mea au lucrat în spitale și nu sunt străină deloc de acest domeniu. Am ajuns la o vârstă, la o înțelepciune aparte și am realizat că toate în viață trec. Am mari emoții când o să trebuiască să pun totul în practică și asta o să se întâmple din luna decembrie a acestui an. O să începem practica în curând și mă gândesc cu mari emoții la acest lucru. Îmi este foarte frică să nu fac ceva greșit la spital, pentru că eu sunt un om foarte empatic și să nu dau în altele. La practică îmi voi da seama dacă sunt făcută pentru această meserie sau nu”, a declarat Monica Ene pentru Click!.

Citește și: Cum arată azi membrii trupei Aqua, la 26 de ani de când au lansat “Barbie Girl”. Piesa are 1,2 miliarde de vizionări pe YouTube

„Cu siguranță aș renunța la lumea showbiz-ului pentru a lucra în domeniul medical, nici nu încape discuție! Aș mai merge să prezint evenimente și cam atât. Este atât de important să ai de unde alege în viață și eu nu am de unde alege acum. Nu vreau să mai stau cu teama dacă îmi sună sau nu telefonul. Toate aceste lucruri le spun după ce am adunat o anumită experiență în viață. Timpul și greutățile de zi cu zi te aduc să gândești așa”, a completat Monica, astăzi în vârstă de 36 de ani.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
03 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
04 Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”
05 Daddy Yankee
Daddy Yankee a anunțat că se retrage din muzică ca să-și dedice viața creștinismului: „Cineva a reușit să umple acel gol!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dua Lipa
Dua Lipa, la un pas să devină miliardară. Strategia care o va face pe artistă cea mai bogată vedetă pop britanică

Dua Lipa ar putea deveni milionară în scurt timp, după ce a încheiat contractul cu TaP, compania de management cu care a colaborat în ultimii ani. Mai mult, artista a cumpărat drepturile asupra catalogului său de melodii înainte de lansarea noului ei single. 

trupa-angels
Cum arată și ce face astăzi Monica de la Angels. E mama singură a unei fete de 14 ani și vrea să se reprofileze profesional

Monica și Raluca, două fete de abia ajunse la adolescență, formau, la începutul anilor 2000, trupa Angels. Toată lumea fredona la acea vreme piesa "Așa-s băieții". Astăzi, viețile celor două componente ale formației sunt total diferite.

corina bud
Ce a făcut Corina Bud de când a dispărut din showbiz. Artista a rupt tăcerea: „Am avut alte priorități”

Corina Bud, considerată una dintre cele mai excentrice cântărețe de la noi din țară, a dispărut în lumina reflectoarelor, iar acum a dezvăluit ce a făcut în toată această perioadă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte
Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A purtat
A purtat "cel mai urât echipament din istorie", iar acum a dezvăluit cum își alege ținutele de fiecare dată
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...