Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT REA GARVEY - FREE LIKE THE OCEAN

Mira, fotografie de zeci de mii de aprecieri. Artista și-a etalat silueta într-o rochie foarte mulată: „Ești incredibil de frumoasă”

Mira/ Foto: Instagram
Mira/ Foto: Instagram

Mira și-a etalat din nou silueta de invidiat pe rețelele de socializare. Artista a postat recent o fotografie pe contul său de Instagram în care poartă o ținută uimitoare, reușind să strângă zeci de mii de aprecieri la postare. 

Cântăreața, în vârstă de 27 de ani, a realizat o ședință foto îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și foarte mulată. Crăpăturile din zona coapselor și banda de puf din zona decolteului au făcut-o pe Mira să arate spectaculos și i-au pus formele vulptoase în evidență, mai ales că aceasta și-a asortat totul cu o pereche de pantofi cu toc negri și dresuri din pânză asortate. De asemenea, acesta a accesorizat ținuta cu un colier finuț, care s-a potrivit perfect cu perlele de la pantofi. 

Citește și: Mira, apariție neașteptată pe rețelele sociale. Cântăreața și-a surprins complet fanii: ”Cât de frumoasă ești!”

„Încă încerc să mă obișnuiesc cu faptul că sunt șatenă/brunetă, cum ziceți voi”, a scris Mira la descrierea fotografiilor postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea artistei a strând aproape 40 de mii de aprecieri și sute de comentarii: „Ești incredibil de frumoasă”/ „Îți stă foarte bine așa”/ „Wow, ești uimitoare”/ „Nu mă pot sătura să te privesc”. 

Mira a dezvăluit secretul siluetei sale

Mira este o artistă foarte cunoscută în România, având peste un milion de fani pe rețelele de socializare. Cântăreața este deja un model pentru tinerele care o urmăresc, având o silueta de invidiat. Recent, aceasta a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă, chiar și atunci când are un program încărcat. 

Citește și: Mira, criticată de fani după cea mai recentă imagine postată pe Instagram: „Ce învață copiii care te urmăresc?”

„Țin foarte mult la aspectul fizic și am grijă la alimentație. Mă bazez pe asta pentru a avea un stil de viață sănătos, însă ca să găsești echilibrul alimentația trebuie îmbinată cu sportul. Recunosc că nu fac foarte mult sport pentru că nu am foarte mult timp liber la dispoziție, dar fac mișcare de căte ori am ocazia, printre filmări, studio și concerte. Nu am ținut dietă niciodată. Am norocul să fiu slabă genetic… îmi moștenesc tatăl. Dar țin să vă spun că mănânc sănătos și am norocul să-mi placă la nebunie fructele, legumele și peștele, așa că mă consider o norocoasă. În plus, alimentația mă ajută să mă simt bine, să am un tonus bun. 

Greutatea ideală este cea cu care o persoana se simte cel mai bine și nu trebuie să ne gândim la stereotipuri când vine vorba despre asta. De exemplu, eu am 43 de kg și mi-aș dori să reușesc să mă mai îngraș. Cei din jur îmi spun că arăt foarte bine așa, doar că este important cum te simți tu, nu ceea ce îți spun oamenii, iar eu simt ca mai am nevoie de câteva kilograme în plus. Cum altora le este greu să slăbească, așa este și pentru mine să mă îngraș”, a declarat Mira. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
04 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...