Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN EMINEM - just lose it -super clean edit

Mihai Trăistariu, mărturisiri despre destrămarea trupei Valahia: "Costi Ioniță voia să facem manele"

trupa valahia (3)
Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și Dorin Topală / Foto: arhivă

În 1998 lua naștere trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații ale acelor vremii. Dorin Topală, Mihai Trăistariu și Costi Ioniță au cunoscut succesul în această formulă, dar la sfârșitul lui 1999, Costi a decis să părăsească grupul. În 2004, lucrurile s-au destrămat de tot și fiecare a pornit pe un alt drum al vieții. Mihai a rămas la cariera lui solo, în timp ce Dorin s-a făcut navigator.

Trăistariu e recunoscător și acum că a fost descoperit de Costi Ioniță, care a avut mână bună și l-a luat în trupa Valahia. 

„Costi este cel care m-a descoperit pe mine atunci când nu aveam nicio speranță. Mai exact în 1998, am participat la Festivalul de la Mamaia singur, el m-a văzut încă de la repetiții, m-a luat, am făcut trupa Valahia și am dat lovitura. Credeam că nu am să reușesc niciodată și chiar cred și acum că, dacă el nu punea gheara pe mine, eu nu reușeam niciodată pentru că e foarte greu să intri în showbiz. 

El avea un studio de înregistrări în Constanța, Dorin era colegul lui de bancă și uite așa m-au cooptat pe mine. Am reușit în doar trei luni, am avut primul nostru hit, 'Banii și fetele'. La radio am fost pe locul 1, după aceea a fost hitul anului, deci am avut baftă, bafta de a-l întâlni pe el, așa că îi datorez cumva tot succesul meu de după", a explicat Mihai Trăistariu pentru Click!

Citește și: Ce face astăzi Dorin Topală, fostul membru al trupei Valahia. A lăsat muzica în spate, dar a urcat din nou pe scenă cu Mihai Trăistariu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De ce s-a destrămat trupa Valahia

"Destrămarea trupei s-a produs din cauza unui motiv banal. De fapt, au fost multe motive adunate: de la cine stă în mijloc, că eram trei, și existau discuții că tu ai stat mai mult în mijloc, de parcă asta conta, care cum se îmbracă, unul în alb, altul în negru… Discuții de doi lei care nu-și aveau rostul, astea s-au acumulat și automat s-a spart trupa, cam după un an am rămas doar eu cu Dorin. Motivele despărțirii sunt destul de puerile ”, a continuat Mihai.

Citește și: Costi Ioniță, distracție de zile mari la premiile Grammy 2022, unde a și fost nominalizat. A petrecut cu Sean Paul și Shaggy

„Nu am avut discuții mai mari la despărțire. A mai fost și discuția că el voia să facem manele, deja el lansase trupa LA și trupa Elegance, care aveau mare succes, ambele trupe la acea vreme dăduseră lovitura cu niște hit-uri.

El zicea să ne îndreptăm și noi pe manele, dar eu cu Dorin nu am vrut. Discuția asta a pus capac! Și uite așa ne-am separat! El a rămas cu manelele, a făcut 'O, viața mea', cu Adrian Minune, și s-a lansat singur, iar noi am rămas singuri și am făcut și noi 'Banana', cu care am avut succes și noi doi. Am încercat să ne reunim în niște emisiuni, el nu a vrut niciodată. Eu cu Dorin m-am mai reunit chiar și anul acesta, și în 2018, chiar și în vreo 6-7 emisiuni am fost cu el.

Costi nu a vrut niciodată să participe și atunci n-am mai insistat. Nu știu motivul! Probabil că vrea acum să șteargă cumva trecutul, lucrează pentru americani, produce muzică afară, nu știu care e motivul adevărat. N-am îndrăznit să-l întreb, dar nici nu am insistat. Până la urmă, nu era musai. Dacă nu-și dorește, nu-i nevoie", a mai spus Mihai Trăistariu, care a adăugat, însă, că a rămas în relații bune cu Costi Ioniță și că și-ar dori să mai colaboreze, de ce nu chiar și pentru Eurovision.

Citește și: Mihai Trăistariu, adevărul despre banii pe care-i câștigă din afaceri: „Mă bucur că m-am reorientat”

Galerie foto

Top citite
01 mihai traistariu
Mihai Trăistariu, revoltat de faptul că România nu va participa la Eurovision 2024: „Anul trecut au risipit 400.000 de euro!”
02 mihai traistariu
Câți bani a strâns Mihai Trăistariu vara aceasta, din închirierea a șase garsoniere la mare: "A fost cel mai bun sezon pentru mine"
03 trupa valahia (1)
Ce face astăzi Dorin Topală, fostul membru al trupei Valahia. A lăsat muzica în spate, dar a urcat din nou pe scenă cu Mihai Trăistariu
04 mihai traistariu
Mihai Trăistariu, fericit că a scăpat de datorii de sute de mii de lei: "Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul, timpul"
05 mihai traistariu
Mihai Trăistariu, adevărul despre banii pe care-i câștigă din afaceri: „Mă bucur că m-am reorientat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mihai Trăistariu și Theodor Andrei
Ce a transmis Mihai Trăistariu după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023: "Această melodie nu avea ce să caute acolo"

Mihai Trăistariu, artistul care a obținut una dintre cele mai bune clasări pentru România din toate participările la Eurovision, locul patru cu piesa "Tornero", în 2006, nu s-a arătat deloc surprins de faptul că Theodor Andrei nu a reușit să intre în finala Eurovision 2023.

mihai trăistariu
Mihai Trăistariu, lăsat în pagubă de turiștii cărora le închiriază apartamente pe litoral: "De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei"

De câțiva ani, Mihai Trăistariu a intrat tare pe piața imobiliarelor din Constanța. Fostul membru al trupei Valahia și-a cumpărat mai multe proprietăți prin credit bancar și le închiriază doritorilor de sejururi pe litoral.

mihai traistariu
Ce spune Mihai Trăistariu despre ideea de a avea un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal”

Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul carierei sale, însă în ceea ce privește viața personală, acesta nu a reușit să-și găsească încă sufletul pereche. Recent, în cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit de ce anume nu au mers relațiile sale amoroase și care este motivul pentru care nu-și dorește să adopte un copil. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real:
Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...