Bucuresti | 102,8FM DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

Michael Jackson a închis un întreg supermarket pentru a putea merge la cumpărături ca o persoană normală: „A fost visul meu”

Michael Jackson / Profimedia
Michael Jackson / Profimedia

Michael Jackson a fost cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, însă popularitatea pe care o avea l-a oprit de multe ori să fie o persoană normală. Cântărețul nu putea trece neobservat, iar fanii nu ratau nicio ocazie pentru a cere un autograf sau o fotografie cu Regele Muzicii Pop. 

Din cauza acestui lucru, Michael a susținut că nu a reușit niciodată să facă cumpărături într-un supermarket, pentru că oamenii l-ar fi asaltat și nu ar fi avut deloc intimitate. Însă această dorință i-a fost îndeplinită cu șase ani înainte să moară. 

Citește și: Cum ar fi arătat Michael Jackson în zilele noastre. Imaginile create de inteligența artificială au devenit virale

Artistul era disperat să experimenteze viața „ca toți ceilalți”, astfel că, la un moment dat, acesta a închis un întreg supermarket din Florida pentru a putea face cumpărăturile „ca un om normal”. Pentru că magazinul era închis pentru public, prietenii și familia cântărețului s-au îmbrăcat în membri ai personalului și în clienți, în încercarea de a-i oferi acestuia o experiență cât mai aproape de realitate. 

Michael Jackson / Profimedia

Michael Jackson / Profimedia

„A fost visul meu să intru într-un supermarket și să fac cumpărături. Să fiu ca toți ceilalți și să pun cumpărăturile în coș. Nu am putut face asta înainte. Când încercam să merg la cumpărături, oamenii se înghesuiau în jurul meu și voiau autografe sau fotografii”, a declarat Michael Jackson la acea vreme. 

Citește și: Adevăratul motiv pentru care copiii lui Michael Jackson purtau măști pe față când erau mici. Dezvăluirile lui Paris Jackson

Experimentul a făcut parte din show-ul „Private Home Movies”, din 2003, unde Jackson poate fi văzut plimbându-se într-un supermarket liniștit cu un cărucior de cumpărături. 

„Vreau să văd lumea reală, așa cum este ea și este cu adevărat dificil pentru mine. A fost foarte distractiv. Am avut șansa să văd, în felul meu, cum este lumea reală, chiar dacă am știut că nu este adevărat.”, a adăugat artistul. 

Galerie foto

Top citite
01 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
02 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
03 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
04 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
05 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

copii Michael Jackson
"Pare că se simt inconfortabil în fața camerei". O expertă în limbaj corporal, despre apariția în public a celor 3 copii ai lui MJ

Prince, Paris și Blanket, cei trei copii ai lui Michael Jackson, au apărut prima dată toți trei în public, după mai bine de 10 ani. Tinerii cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani au pășit pe covorul roșu din Londra la premiera "MJ: The Musical". Surprinzător a fost că nu au părut foarte încântați să fie acolo.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”