Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Adevăratul motiv pentru care copiii lui Michael Jackson purtau măști pe față când erau mici. Dezvăluirile lui Paris Jackson

Michael Jackson and his kids at the Farmers Market
Michael Jackson and his kids visit the Farmers Market in Beverly Hills . Michael is wearing a veil and his kids are in masks. May 17, 2009. exclusive,Image: 32885416, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Mai mult de 10 ani, copiii lui Michael au purtat mai mereu măști în public.

„Când tata era mic, se afla în studio și privea pe geam ... și vedea cum copiii se joacă afară, iar el nu putea face asta. Nu a vrut ca același lucru să se întâmple și cu noi, așa că purtam măști. A fost drăguț”.

Paris spune acum că a apreciat eforturile tatălui ei, pentru că astfel ea și frații săi, Prince și Blanket, au putut merge la „Chuck E. Cheese și Circus Circus” fără să fie recunoscuți, fără a fi opriți de oameni pe stradă.

CASA Of Los Angeles' 2018 Evening To Foster Dreams Gala - Red Carpet

Paris Jackson, în 2018. Foto: Rich Fury/Getty Images

Paris, care cântă în trupa The Soundflowers, a mai mărturisit că de când a intrat în lumina reflectoarelor a trebuit „să accept faptul că nu am și probabil nu voi avea niciodată o viață privată”.

„Multă vreme nu am vrut să las lumea în viața mea, pentru că îmi era prea frică ... Voi vedeți un copil care a crescut în ochii publicului, dar uitați că sunt și eu om”, a mai spus fiica lui Michael Jackson.

Te-ar putea interesa și aceste articole:

DETALII NOI DIN JURNALUL SECRET AL LUI MICHAEL JACKSON. MAREA OBSESIE A REGELUI MUZICII POP

MOTIVUL PENTRU CARE MICHAEL JACKSON A PURTAT PERUCĂ ANI ÎNTREGI

Top citite
01 *EXCLUSIVE* The reclusive Blanket Jackson grabs lunch to-go in Calabasas
Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public. Blanket, surprins în Calabasas, cu prânzul la pachet
02 Nina Ricci : Outside Arrivals - Paris Fashion Week – Womenswear Spring/Summer 2025.
A cucerit Parisul cu ochii ei albaștri. Fiica lui Michael Jackson, seducătoare într-o rochie sacou cu spatele gol, la PFW 2024
03 Paris Jackson
Paris Jackson și-a etalat silueta de manechin, într-o rochie nude, lipită de piele. Înaltă, superbă și sigură pe ea, a strălucit
04 Paris Jackson
Paris Jackson, zeiță la Săptămâna Modei de la New York, într-o rochie mulată pe corp. Tânăra se mândrește cu o siluetă perfectă
05 *EXCLUSIVE* Paris Jackson steps out on late father, Michael’s 66th Birthday as the down to Earth star shops at a thrift store in LA
Fata lui Michael Jackson, fără machiaj în viața de zi cu zi. În blugi scurți și top alb, la o săptămână după ce a pozat seducător
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson, dezvăluiri neașteptate la 15 ani de la moartea lui Michael Jackson: „Încă sunt emoționată să-i ascult piesele!”

Paris Jackson
Paris Jackson a înfruntat căldura din L.A. într-o salopetă albă, scurtă și mulată. Și-a cumpărat cafea și nu a lăsat telefonul din mână

Paris, singura fată dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson, s-a transformat într-o femeie independentă care muncește pentru cariera ei. Model și cântăreață, aceasta este deseori pozată de fotoreporterii din Los Angeles în timp ce merge spre studioul de înregistrări în care lucrează la piese noi.

Michael Jackson
Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul morții sale. Plănuia să-și facă ordine în finanțe

Zilele trecute s-au împlinit 15 ani de când Michael Jackson a murit. Starul muzicii pop a lăsat în urmă o avere imensă, dar recent s-a aflat că și datorii mari.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit