Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THE URS - TARAMUL INTERZIS

Megan Fox și-a arătat abdomenul plat într-o ținută impresionantă. Actrița a atras toate privirile la concertul lui Machine Gun Kelly

Megan Fox/ Profimedia
Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox a atras toate privirile la concertul logodnicului ei Machine Gun Kelly. Celebra actriță și-a expus abdomenul de invidiat într-un ținut senzuală, de un verde neon. 

Actrița din „Transformers” a uimit din nou apariția sa, în timp ce se afla în suburbia din California de Sud din Pasadena. Îmbrăcată într-un ansamblu verde neon, format dintr-o pereche de pantaloni evazați și un top scurt, care i-a lăsat la vedere abdomenul plat, iubita cântărețului Machine Gun Kelly a furat toată atenția. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc bej și o poșetă asortată cu ținuta. Singurul accesoriu pe care actrița la purtat a fost inelul de logodnă, care este nelipsit de când Machine Gun Kelly a cerut-o în căsătorie. 

Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox/ Profimedia

Citește și: Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox, a fost la un pas de sinucidere: "Pur și simplu am cedat!"

Megan și-a lăsat șuvițele brunete pe spate și a purtat un machiaj impresionant, care i-a accentuat frumusețea remarcabilă oferită de Mama Natură. 

Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox recunoaște că ea și Machine Gun Kelly „își consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”

Megan Fox a mărturisit că ea și Machine Gun Kelly „își consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”. Actrița născută în Oak Ridge, Tennessee, în vârstă de 35 de ani, a participat la o ședință foto pentru cel mai recent număr al revistei Glamour UK, iar cu această ocazie a acordat un interviu în care a explicat tot acest proces bizar, după ce a făcut dezvăluirea inițială în ianuarie, când și-a anunțat logodna cu rapperul/actorul (32 de ani).

„Cred că acest aspect ar putea induce oamenii în eroare, poate aceștia își imaginează că stăm cu paharele mari, suntem ca în Game of Thrones și ne bem sângele unul altuia”, a declarat actrița din Big Gold Brick pentru Glamour UK. „Sunt doar câteva picături, dar, da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional și doar pentru anumite ritualuri.”

Citește și: Machine Gun Kelly, mărturisiri despre povestea de iubire cu Megan Fox: ”Este prima relație intensă pe care am trăit-o!”

Vedeta din „Transformers” a recunoscut la începutul acestui an, într-o postare pe Instagram, că ea și MGK „și-au băut reciproc sângele” pentru a marca logodna lor.

 Fox a explicat că este atentă în timpul acestor practici, în timp ce logodnicul ei tinde să fie mai nesăbuit. „Să vărsăm câteva picături de sânge și să bem fiecare, zic eu, în timp ce el este mult mai agitat și haotic, este dispus să-și taie pieptul și să spună 'Ia-mi sufletul'.”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Galerie foto

Top citite
01 Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete
02 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
03 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii
04 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere
05 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă

Paris Jackson a făcut furori la petrecerea lui Elton John, organizată prin intermediul organizației lui caritabile, pentru a strânge fonduri pentru bolnavii de HIV-SIDA. Fiica regretatului artist Michael Jackson a apărut într-o rochie provocatoare, extrem de transparentă, care i-a pus silueta în evidență. 

Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție incendiară, joi, 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Super concertul deschide oficial noul sezon, cu artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show epic, cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”
Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

FILM NOW Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția
Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil