Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN KAWALA - TIME SLIPPING AWAY

Megan Fox și-a arătat abdomenul plat într-o ținută impresionantă. Actrița a atras toate privirile la concertul lui Machine Gun Kelly

Megan Fox/ Profimedia
Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox a atras toate privirile la concertul logodnicului ei Machine Gun Kelly. Celebra actriță și-a expus abdomenul de invidiat într-un ținut senzuală, de un verde neon. 

Actrița din „Transformers” a uimit din nou apariția sa, în timp ce se afla în suburbia din California de Sud din Pasadena. Îmbrăcată într-un ansamblu verde neon, format dintr-o pereche de pantaloni evazați și un top scurt, care i-a lăsat la vedere abdomenul plat, iubita cântărețului Machine Gun Kelly a furat toată atenția. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc bej și o poșetă asortată cu ținuta. Singurul accesoriu pe care actrița la purtat a fost inelul de logodnă, care este nelipsit de când Machine Gun Kelly a cerut-o în căsătorie. 

Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox/ Profimedia

Citește și: Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox, a fost la un pas de sinucidere: "Pur și simplu am cedat!"

Megan și-a lăsat șuvițele brunete pe spate și a purtat un machiaj impresionant, care i-a accentuat frumusețea remarcabilă oferită de Mama Natură. 

Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox recunoaște că ea și Machine Gun Kelly „își consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”

Megan Fox a mărturisit că ea și Machine Gun Kelly „își consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”. Actrița născută în Oak Ridge, Tennessee, în vârstă de 35 de ani, a participat la o ședință foto pentru cel mai recent număr al revistei Glamour UK, iar cu această ocazie a acordat un interviu în care a explicat tot acest proces bizar, după ce a făcut dezvăluirea inițială în ianuarie, când și-a anunțat logodna cu rapperul/actorul (32 de ani).

„Cred că acest aspect ar putea induce oamenii în eroare, poate aceștia își imaginează că stăm cu paharele mari, suntem ca în Game of Thrones și ne bem sângele unul altuia”, a declarat actrița din Big Gold Brick pentru Glamour UK. „Sunt doar câteva picături, dar, da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional și doar pentru anumite ritualuri.”

Citește și: Machine Gun Kelly, mărturisiri despre povestea de iubire cu Megan Fox: ”Este prima relație intensă pe care am trăit-o!”

Vedeta din „Transformers” a recunoscut la începutul acestui an, într-o postare pe Instagram, că ea și MGK „și-au băut reciproc sângele” pentru a marca logodna lor.

 Fox a explicat că este atentă în timpul acestor practici, în timp ce logodnicul ei tinde să fie mai nesăbuit. „Să vărsăm câteva picături de sânge și să bem fiecare, zic eu, în timp ce el este mult mai agitat și haotic, este dispus să-și taie pieptul și să spună 'Ia-mi sufletul'.”

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos
02 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”
03 "I Am: Celine Dion" New York Special Screening
Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020
04 Cristina Ștefania
Cristina Ștefania, într-o rochie care i-a accentuat trupul sculptat: „Speak nu zice nimic când te îmbraci așa?”
05 bebe rexha (11)
Bebe Rexha, o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert: „Nu te juca cu mine” Ce a scos-o din minți pe artistă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, într-o pereche de pantaloni croșetați, cu un top asortat. Trupul bronzat al artistei a ieșit în evidență: „Nu ești rea deloc”

Antonia a bifat încă o apariție care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Îmbrăcată într-un ansamblu format dintr-o pereche de pantaloni croșetați și un top minuscul asortat, artista și-a etalat cu mândrie corpul tonifiat și proaspăt bronzat după zilele petrecute pe litoral. 

Justin Bieber
Justin Bieber, onorariu fabulos pentru a cânta la petrecerea unor miliardari din India. A luat mai mulți bani decât Rihanna

Dacă în martie, Rihanna a luat 6 milioane de dolari pentru a cânta în India, la petrecerea privată a viitorilor miri Anant Ambani și Radhika Merchant, acum a venit rândul lui Justin Bieber să ia și mai mulți bani pentru a ține un spectacol la o ceremonie a acelorași tineri.

Anna Lesko/ Foto: Instagram
Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”

Anna Lesko este cunoscută pentru talentul de a-și pune silueta în evidență. Senzuală și provocatoare, artista în vârstă de 45 de ani nu ratează nicio ocazie pentru a-și etalat formele voluptoase. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în direct: ”Te dai șmecher? Făcea pe interesantul”
Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în direct: ”Te dai șmecher? Făcea pe interesantul”
DIGI FM Celine Dion, cireașa de pe tort la ceremonia de deschidere a JO. În mijlocul Turnului Eiffel, a interpretat magistral
Celine Dion, cireașa de pe tort la ceremonia de deschidere a JO. În mijlocul Turnului Eiffel, a interpretat magistral "Imnul iubirii"