Bucuresti | 102,8FM 3 SUD EST - IN CAMERA TA (NEW PW)

Megan Fox face furori la Coachella. A apărut în pantaloni scurți, top mulat și cizme lungi. Și-a asortat părul cu ținuta

profimedia-0864402531
Megan Fox, la Coachella 2024. Profimedia

Megan Fox face furori la Coachella. Vedeta din „Transformers” a afișat un look electrizant, după ce și-a vopsit părul albastru.

Megan a sosit la una dintre petrecerile de la Festivalul Coachella într-o pereche de pantaloni scurți din denim, un top mulalt alb, cizme stiletto până la coapse, o pălărie în stil cowboy și o jachetă de piele cu franjuri.

Fox a povestit despre noua ei culoare a părului: „De fapt, e un bob albastru”, a mărturisit ea pentru People. „Am adăugat extensiile pentru a-i oferi mai multă energie în stilul Coachella. L-am decolorat și cred că l-am distrus. Așa că aș putea la fel de bine să trec prin toate culorile înainte de a reveni la șaten”.

Megan Fox sur les réseaux sociaux

Megan Fox. Profimedia

Cât despre ținuta ei, Megan a afirmat: „Cred că este important să fii tu și să nu-ți schimbi întregul stil doar pentru un festival”.

Galerie foto

Fostul model a postat câteva imagini și pe Instagram pentru a împărtăși experiența Coachella: „Summertime Sadness”, a scris ea referindu-se la o melodie a artistei Lana Del Rey.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recent, au apărut informații potrivit cărora Megan și MGK trăiesc separați în timp ce-și rezolvă problemele de cuplu.

Actrița ar locui în casa ei din Malibu, în timp ce muzicianul, în vârstă de 33 de ani, stă la vila lor din Encino.

Megan a refuzat să clarifice starea actuală a relației lor, în timpul unei apariții la podcastul „Call Her Daddy” al lui Alex Cooper, dar a confirmat că ea și Machine Gun Kelly și-au încheiat logodna la un moment dat.

Fox a început să se întâlnească cu rockerul în 2020, înainte de a se logodi în 2022.

Megan Fox, mărturisiri sfâșietoare despre sarcina pierdută: „Vreau să te țin de mână, dar trebuie să-ți spun rămas bun”

Lana Del Rey, cap de afiș în primul weekend la Coachella

Lana Del Rey a revenit la Coachella, unde a fost cap de afiş în acest prim weekend al festivalului californian care a debutat vineri. 

Coachella se desfăşoară pe durata a două weekenduri - 12-14 aprilie şi 19-21 aprilie - şi va include concerte ale artiştilor Tyler, The Creator; Doja Cat; o reuniune a trupei No Doubt cu Gwen Stefani.

Coachella, un festival renumit pentru că atrage celebrităţi şi influenceri din toată lumea, a găzduit vineri şi recitalurile mexicanului Peso Pluma, ale sud-coreenei Peggy Gou şi ale vedetei americane Sabrina Carpenter, care a cântat în deschiderea turneului ''Eras'' al cântăreţei Taylor Swift.

Printre muzicienii britanici care vor urca pe scena Coachella se numără duo-ul de DJ Anti Up şi Gorgon City, MC-ul şi rapperul Skepta, cântăreaţa indie pop The Japanese House, pe numele real Amber Bain.

Actriţa şi cantautoarea Suki Waterhouse, vedeta miniseriei ''Daisy Jones and the Six'', care a adus recent pe lume primul ei copil din relaţia cu vedeta ''Twilight'', actorul Robert Pattinson, va cânta, de asemenea.

Actriţa, fotomodelul şi cântăreaţa britanică a confirmat că a devenit mamă la începutul acestei luni după ce a publicat pe reţelele de socializare o fotografie alături de nou-născut.

Festivalul Coachella s-a confruntat cu probleme privind artiştii cap de afiş în ultimii doi ani.

Anul trecut, Frank Ocean şi-a anulat al doilea concert din cauza unei accidentări la picior, iar Kanye West, cunoscut sub numele Ye, trebuia să fie cap de afiş în 2022, dar line-up-ul s-a schimbat cu câteva săptămâni înaintea evenimentului.

Top citite
01 profimedia-0866852108
Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant
02 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
03 Megan Fox enjoys her boyfriend Machine Gun Kelly's show at GP WEEK at Allianz Parque in São Paulo
Megan Fox a făcut furori în Brazilia. Ținutele alese i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate. Și-a asortat părul cu cizmele roșii
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Megan Fox bursts out of lingerie top on a movie date with MGK
Megan Fox, mărturisiri sfâșietoare despre sarcina pierdută: „Vreau să te țin de mână, dar trebuie să-ți spun rămas bun”
05 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Megan Fox bursts out of lingerie top on a movie date with MGK
A atras toate privirile. Megan Fox, în fustă mini și cel mai decupat top din dantelă, la întâlnire cu Machine Gun Kelly
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Machine Gun Kelly și Megan Fox
Adevărul despre relația dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly. Un apropiat a dezvăluit ce se întâmplă între ei acum

Megan Fox și rapperul Machine Gun Kelly au fost mereu în centrul atenției de când s-a aflat că formează un cuplu, însă acum, după nenumărate speculații privind problemele dintre ei, se pare că aceștia ar fi decis să facă o pauză. Potrivit Daily Mail, ei și-ar fi amânat planurile de nuntă, în încercarea de a-și rezolva neînțelegerile.

Megan Fox et Machine Gun Kelly (MGK) à Los Angeles
Megan Fox și Machine Gun Kelly, la un pas de separare. Un apropiat a rupt tăcerea: ”A renunțat la inelul de logodnă!”

Relația dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly pare să fie pe butuci după ce aceștia s-au certat la sfârșitul săptămânii trecute, iar actrița s-a supărat atât de tare încât a renunțat la inelul de logodnă.

Megan Fox et Machine Gun Kelly (MGK) à Los Angeles
Megan Fox și l-a imaginat pe Machine Gun Kelly de la patru ani. Cred ca eu l-am 'creat'. Este exact genul meu

Megan Fox și l-a imaginat pe logodnicul ei, Machine Gun Kelly, încă de când avea doar patru ani: „Cred că eu l-am creat. E exact genul meu”, a declarat ea într-un interviu pentru Glamour UK.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”