Bucuresti | 102,8FM 3 SUD EST - JUMATATEA MEA MAI BUNA

Megan Fox, mărturisiri sfâșietoare despre sarcina pierdută: „Vreau să te țin de mână, dar trebuie să-ți spun rămas bun”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Megan Fox bursts out of lingerie top on a movie date with MGK
Megan Fox și MGK, în Calabasas. Profimedia BACKGRID USA 16 JULY 2023,Image: 790314433, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Megan Fox, MGK, Machine Gun Kelly

Megan Fox, actrița în vârstă ded 37 de ani, a dezvăluit că a rămas însărcinată cu logodnicul ei, rapperul Machine Gun Kelly, dar a pierut sarcina, ceea ce a fost foarte dureros pentru ea.

Într-un interviu pentru emisiunea „Good Morning America”, actrița a vorbit despre călătoria foarte dificilă pe care a amintit-o în cartea ei de poeme - „Pretty Boys are Poisonous”.

Citește și: Machine Gun Kelly, apariție rară alături de fiica sa Casie. Artistul și puștoaica de 12 ani au ieșit la plimbare în Milano

„Niciodată nu am trecut prin ceva mai greu”, și-a amintit Fox: „Am trei copii, așa că a fost foarte dificil pentru fiecare dintre noi. Ne-a trimis într-o călătorie foarte dificilă, în care am fost împreună și separat, am încercat să depășim momentul. Ne-am pus întrebări: <<Ce înseamnă asta?>>, <<Ce s-a întâmplat?>>”, a spus ea, potrivit Nypost.com.

În cartea care a fost lansată marți, actrița din „Transformers” sugerează că s-a simțit cumva responsabilă de pierderea suferită, întrucât a mers să-și facă o ecografie la 10 săptămâni și o zi: „Dacă nu aș fi făcut-o...”

De asemenea, ea a continuat șirul mărturisirilor: „Vreau să te țin de mână/ Să-ți aud râsul...dar acum/ Trebuie să-ți spun / Rămas bun”.

„Voi plăti orice preț/Spune-mi, te rog, care este răscumpărarea/sufletului ei”, a mai scris aceasta.

Citește și: Megan Fox recunoaște că ea și Machine Gun Kelly „își consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”

Megan Fox, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorită cu Brian Austin Green timp de zece ani, până în 2020 și au trei copii împreună: Journey River, Bodhi Ransom și Noah Shannon.

În mai 2022, Machine Gun Kelly, logodnicul ei, a dedicat una dintre piesele sale în timpul unui concert „copilului nostru nenăscut”.

Megan Fox și Machine Gun s-au logodit după aproape doi ani de relație 

Machine Gun Kelly a cerut-o în căsătorie pe Megan Fox anul trecut, în luna ianuarie. Actrița din „Transformers” a spus DA, iar cei doi logodnici au postat pe conturile personale de Instagram imagini și detalii legate de cel mai special moment din viața lor. 

 
 

Machine Gun Kelly a distribuit un videoclip cu inelul cu diamant și smarald pe care i l-a dăruit iubitei sale și a explicat semnificația bijuteriei deosebite:

Citește și: La 46 de ani pare să fi găsit elixirul tinereții. Natalie Imbruglia arată senzațional în clipul de promovare al noii piese

„Da, în această viață și în fiecare viață’💍”, a scris el. „Sub aceleași ramuri sub ne-am îndrăgostit, am adus-o înapoi să o rog să se căsătorească cu mine. Știu că tradiția cere un inel, dar l-am proiectat împreună cu Stephen Webster să fie două: smaraldul (piatra ei de naștere) și diamantul (piatra mea de naștere) așezate pe două benzi de spini care se unesc ca două jumătăți ale aceluiași suflet, formând inima obscură care este iubirea noastră. 1-11-2022 ✨ ”.

Galerie foto

Top citite
01 Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Hailey Bieber și-a ascuns sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin a dezvăluit totul: „Îmi doream libertate”
02 ana baniciu
A născut în urmă cu o lună, dar arată formidabil. Ana Baniciu, seducătoare într-o rochie mulat: „A revenit talia”
03 Megan Fox on social media
Megan Fox, atracția serii, într-un sacou, ciorapi de plasă și tocuri înalte, la o cină de gală. „Ești atât de frumoasă”
04 Rihanna
Rihanna, despre cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o după cele două sarcini. Artista a cedat: „Este suficient!”
05 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu a povestit cum a fost experiența nașterii prin cezariană. Artista a trăit momente dificile: „Bătăile inimii scădeau”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia
Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor: „Mă retrag”

Rihanna a stârnit speculații despre o posibilă a treia sarcină după ce a fost văzută în New York purtând un tricou cu mesajul „Mă retrag” și ascunzându-și abdomenul în spatele unei genți. Gestul artistei a alimentat și mai mult zvonurile despre un al treilea copil, mai ales după ce a declarat că iubește să fie mamă. 

Taylor Swfit, Lady Gaga
Taylor Swift, după zvonurile potrivit cărora Lady Gaga ar fi însărcinată: „E iresponsabil să comentezi despre corpul unei femei”

Zvonurile potrivit cărora Lady Gaga ar fi însărcinată au stârnit numeroase comentarii printre fanii celebrei artiste, iar Taylor Swift a sărit în apărarea acesteia, spunând că aceasta nu datorează nicio explicație nimănui.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe. Toate sunt bune”

Ana Baniciu a făcut primele declarații după ce a devenit mamă. Artista, aflată în spital, este bine și savurează fiecare moment petrecut alături de fiul ei. Deși a dorit să nască natural, din cauza unei sarcini mari, medicul a optat pentru cezariană, iar acum artista are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere