Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Madonna, mărturisire neașteptată pe rețelele sociale. De ce este geloasă artista pe cel mai bogat câine din lume

madonnamain
Madonna, Foto: Instagram

Madonna este geloasă pe patrupedul care a primit titlul de cel mai bogat câine din lume. Vedeta este dezamăgită că acesta vinde fostul ei conac mai scump decât a făcut-o ea. 

Madonna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume și implicit una dintre cele mai bogate artiste. În vârstă de 63 de ani, vedeta internațională a mărturisit de curând pe rețelele de socializare că este geloasă pe un câine, însă nu orice câine, ci cel mai bogat patruped din lume. 

Citește și: Madonna, electrizantă la un spectacol susținut în New York. A urcat pe scenă într-o rochie cu o crăpătură adâncă și dresuri plasă

De curând, pe internet s-a viralizat o știre cu un câine care a moștenit o averele impresionantă de la stăpâna lui. În povestea spusă de jurnaliști se află și numele celebrei artiste. Legătura dintre cei doi este că în urmă cu 20 de ani, conacul Madonnei din Miami a fost cumpărat de contesa germană Karlotta Leibenstein, iar acum, după ce aceasta din urmă a decedat, toată averea, inclusiv propritățile imobiliare, au fost moștenite de câinele ei. Lucrul care a dezamăgit-o pe Madonna este faptul că acum, conacul care aparține caninului este vândul la un preț de trei ori mai mare față de cel cu care l-a vândut ea. 

Madonna a împărtășit aceste frustrări pe contul său de Instagram, într-o serie de fotografii. „Când afli că un câine îți vinde casa veche cu de 3 ori mai mult decât a vândut-o tu”, a scris vedeta la povestea ei de pe rețelele de socializare. 

Madonna

Madonna. CREDIT: MADONNA/ INSTAGRAM

Câinele a moștenit o avere de 80 de milioane de dolari

Caninul, care doarme acum în fostul dormitor al vedetei pop, a moștenit întreaga avere de 80 de milioane de dolari a lui Leibenstein prin intermediul bunicului său. Leibenstein, care a murit în 1992, nu avea copii sau rude apropiate, potrivit mai multor rapoarte. Gunther IV, al doilea câine din descendență, a cumpărat de fapt casa de la Madonna în urmă cu 20 de ani înainte de a se muta în Anglia împreună cu soțul de atunci Guy Ritchie.

Averea lui Gunther VI este gestionată de The Gunther Corporation, care a fost creată și concepută pentru a se asigura că patrupedul este îngrijit corespunzător. Oamenii cărora le-a fost încredințată moșia câinelui au strâns o avere în valoare de aproximativ 500 de milioane de dolari și au investit banii lui Gunther în conace și vile de pe tot globul.

Citește și: Fiica Madonnei, la fel de dezinvoltă ca mama ei. Lourdes Leon a atras toate privirile într-o ținută din latex

Madonna a inclus și două capturi de ecran la articolele scrise despre fostul ei conac din Miami, care este vândut cu 32 de milioane de dolari de actualul proprietar, un câine pe nume Gunther VI. Câinele răsfățat, cunoscut drept cel mai bogat câine din lume, și-a moștenit averea de la regretata contesa germană Karlotta Leibenstein și vinde proprietatea de la malul apei din Miami, ocupată cândva de cântăreață.

Ciobănescul German este beneficiarul unui trust care deține casa cu nouă dormitoare și opt băi, care acum a fost listată pentru 31,75 milioane de dolari, a confirmat PEOPLE joi.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!
Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”
02 Madonna
Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”
03 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
04 Madonna postpones tour
Madonna, dată în judecată de fani după ce a întârziat mai multe ore la propriile concerte
05 Madonna
Madonna, plină de senzualitate în noaptea de Revelion. Artista în vârstă de 65 de ani și-a etalat silueta într-un corset din piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna
Madonna, despre problemele de sănătate din vară. Cine a salvat-o după ce a leșinat în baie. A petrecut 48 de ore în comă indusă

În luna iunie a acestui an, Madonna a trecut printr-o mare cumpănă. Aceasta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, fiind internată inclusiv la Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene. A fost la un pas să moară, așa cum a spus chiar și managerul ei. Acum, solista de 65 de ani a făcut propriile dezvăluiri, scrie People.

Madonna Louise Ciccone
A renunțat la ținutele extravagante și a încercat să treacă neobservată. Madonna, apariție neașteptată pe străzile din Paris

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 65 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, însă de această dată ea a ales să nu iasă în evidență.

cher si madonna
Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: "I-am spus mai urât de atât"

Cher a reacționat la gestul Madonnei de a folosi în turneul ei, Celebration, imagini video din interviuri vechi în care solista piesei "Believe" spunea despre ea că este "răutăcioasă".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături
Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală