Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DANNY CHRIS - LET ME GO

Madonna, din nou singură la 65 de ani. Artista s-a despărțit de iubitul tinerel: „Lucrurile s-au stins între ei!”

Madonna postpones tour
Madonna. Profimedia

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 65 de ani, este din nou singură. Artista s-a despărțit de iubitul ei, Josh Popper, după o relație de aproape un an de zile, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la US Sun.

Potrivit sursei citate, cântăreața și antrenor de box, în vârstă de 30 de ani, au decis să pornească pe drumuri separate din cauza programului încărcat al artistei, care a fost în turneul „Celebration”.

Citește și: Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”

madonna si josh popper

Madonna și Josh Popper / Foto: Instagram

„Madonna abia l-a mai văzut pe Josh în ultimele luni, programul ei a fost atât de haotic. Lucrurile pur și simplu s-au stins între ei”, a declarat o sursă pentru publicația respectivă.

„Nu există resentimente — încă au sentimente frumoase unul pentru celălalt”, a mai spus sursa respectivă.

Citește și: Madonna, plină de senzualitate în noaptea de Revelion. Artista în vârstă de 65 de ani și-a etalat silueta într-un corset din piele

„În acest moment, relația lor nu pare fezabilă și au decis să ia o pauză, dar rămân prieteni”, a mai precizat apropiatul respectiv.

Madonna, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Madonna și-a deschis sufletul în fața publicului din New York, în timpul unui concert ce face parte din turneul ei mondial, "Celebration". Aceasta a spus că a fost 48 de ore în comă indusă și că a stat câteva zile la Terapie Intensivă. Mai mult, i-a mulțumit profesorului ei de Kabbalah: "Singura voce pe care am auzit-o. L-am auzit când mi-a spus să-l strâng de mână". Nu a uitat nici de prietena ei, Shavawn, care a dus-o de urgență la spital atunci când i s-a făcut rău. "Nici măcar nu-mi mai amintesc, am leșinat pe podeaua din baie și m-am trezit la ATI. Mi-a salvat viața".

"Au fost câteva lucruri la care m-am gândit când am redevenit conștientă și mi-am văzut cei șase copii incredibili în jurul meu. Apropo, a trebuit să fiu la un pas de moarte ca să-i am pe toți șase în aceeași cameră", a glumit Madonna, referindu-se la Lourdes, Rocco, David, Mercy, Estere și Stella.

Citește și: Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: “I-am spus mai urât de atât”

Galerie foto

Top citite
01 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
02 firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț
03 paula seling
Paula Seling, despre relația cu fostul soț, la doi ani de la divorț: „Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată”
04 Madonna
Madonna, imagini de suflet alături de tatăl ei, de ziua lui de naștere. Bărbatul a împlinit 93 de ani: "Nimic nu ne poate opri"
05 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Madonna a fost dată în judecată din nou de un fan. Ce acuzații dure i-a adus: „Nu a existat un avertisment!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna postpones tour
Madonna ar avea un nou iubit, la doar câteva zile după despărțirea de Josh Popper. Cine este bărbatul de care s-a apropiat

La doar câteva zile de când s-a aflat că s-a despărțit de Josh Popper, Madonna este din nou în centrul atenției. Conform unor surse citate de jurnaliștii de la The Sun, aceasta ar avea o nouă relație, tot cu un boxer.

crbl
CRBL, despre zvonurile că are iubită și despărțirea de soție: "Divorțurile sunt doar despre înșelat sau bătăi. La noi nu a fost cazul"

Vestea că CRBL și soția lui, coregrafa Elena, s-au despărțit după 16 ani de mariaj i-a luat pe mulți prin surprindere, inclusiv pe cunoscuții lor. Cei doi au anunțat doar că divorțează, nevrând să spună ce a stat în spatele deciziei.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar actrița româncă a vorbit despre acest subiect abia în ziua de Paște.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Regina Letizia, extrem de zâmbitoare la un eveniment în Madrid, după ce a fost acuzată că a avut o aventură cu fostul cumnat
Regina Letizia, extrem de zâmbitoare la un eveniment în Madrid, după ce a fost acuzată că a avut o aventură cu fostul cumnat

Regina Letizia, extrem de zâmbitoare la un eveniment în Madrid, după ce a fost acuzată că a avut o aventură cu fostul cumnat

FILM NOW Imagini inedite cu Jason Statham,
Imagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la un alt vis

Imagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la un alt vis

DIGI WORLD Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă
Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

DIGI ANIMAL WORLD Cât mănâncă pe zi cel mai gras câine din Cehia. Cântărește 125 de kilograme și are aproape un metru înălțime
Cât mănâncă pe zi cel mai gras câine din Cehia. Cântărește 125 de kilograme și are aproape un metru înălțime

Cât mănâncă pe zi cel mai gras câine din Cehia. Cântărește 125 de kilograme și are aproape un metru înălțime

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
DIGI SPORT FOTO ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”
FOTO ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”
DIGI FM O femeie a petrecut 43 de ani după gratii pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ce a decis acum un judecător din Missouri
O femeie a petrecut 43 de ani după gratii pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ce a decis acum un judecător din Missouri
UTV (VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”