Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - GURA TA

Madonna, din nou singură la 65 de ani. Artista s-a despărțit de iubitul tinerel: „Lucrurile s-au stins între ei!”

Madonna postpones tour
Madonna. Profimedia

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 65 de ani, este din nou singură. Artista s-a despărțit de iubitul ei, Josh Popper, după o relație de aproape un an de zile, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la US Sun.

Potrivit sursei citate, cântăreața și antrenor de box, în vârstă de 30 de ani, au decis să pornească pe drumuri separate din cauza programului încărcat al artistei, care a fost în turneul „Celebration”.

Citește și: Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”

madonna si josh popper

Madonna și Josh Popper / Foto: Instagram

„Madonna abia l-a mai văzut pe Josh în ultimele luni, programul ei a fost atât de haotic. Lucrurile pur și simplu s-au stins între ei”, a declarat o sursă pentru publicația respectivă.

„Nu există resentimente — încă au sentimente frumoase unul pentru celălalt”, a mai spus sursa respectivă.

Citește și: Madonna, plină de senzualitate în noaptea de Revelion. Artista în vârstă de 65 de ani și-a etalat silueta într-un corset din piele

„În acest moment, relația lor nu pare fezabilă și au decis să ia o pauză, dar rămân prieteni”, a mai precizat apropiatul respectiv.

Madonna, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Madonna și-a deschis sufletul în fața publicului din New York, în timpul unui concert ce face parte din turneul ei mondial, "Celebration". Aceasta a spus că a fost 48 de ore în comă indusă și că a stat câteva zile la Terapie Intensivă. Mai mult, i-a mulțumit profesorului ei de Kabbalah: "Singura voce pe care am auzit-o. L-am auzit când mi-a spus să-l strâng de mână". Nu a uitat nici de prietena ei, Shavawn, care a dus-o de urgență la spital atunci când i s-a făcut rău. "Nici măcar nu-mi mai amintesc, am leșinat pe podeaua din baie și m-am trezit la ATI. Mi-a salvat viața".

"Au fost câteva lucruri la care m-am gândit când am redevenit conștientă și mi-am văzut cei șase copii incredibili în jurul meu. Apropo, a trebuit să fiu la un pas de moarte ca să-i am pe toți șase în aceeași cameră", a glumit Madonna, referindu-se la Lourdes, Rocco, David, Mercy, Estere și Stella.

Citește și: Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: “I-am spus mai urât de atât”

Galerie foto

Top citite
01 madonna (7)
Chipul Madonnei, tot mai transformat. Artista, protagonista unei inedite ședințe foto într-o mașină vintage
02 Claudia Pavel
Claudia Pavel și-a găsit dragostea în Miami, unde s-a stabilit. Cine ar fi noul iubit al artistei și ce cadouri i-ar fi dăruit
03 Lourdes Leon
Lourdes, fiica Madonnei, pozată în timp ce face șpagatul, îmbrăcată doar într-un body. E protagonista unei campanii inedite
04 Madonna
Madonna, mărturisiri la un an de când a fost externată, după infecția care i-a pus în pericol viața: „Îți mulțumesc, Doamne!”
05 dorian popa si iubita lui
Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”

Shakira a vorbit deschis despre viața ei sentimentală după despărțirea tumultuoasă de Gerard Piqué, sugerând că ar putea fi deschisă la o aventură ocazională, dar nu este pregătită pentru o relație serioasă. Într-un interviu recent pentru Rolling Stone, cântăreața columbiană, în vârstă de 47 de ani, a explicat că, deși încă îi plac bărbații, este precaută din cauza experiențelor trecute.

firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț

Billy Ray Cyrus a cerut divorțul de soția sa, Firerose, la doar șapte luni după ce s-au căsătorit. Cântărețul, în vârstă de 62 de ani, și soția sa australiană, în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2023, însă au decis să se despartă la sfârșitul lunii mai 2024.

paula seling
Paula Seling, despre relația cu fostul soț, la doi ani de la divorț: „Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată”

Au trecut aproape doi ani de când Paula Seling dezvăluia că a divorțat de Radu Bucura, iar acum artista a vorbit despre ce relație are cu fostul soț și cum își împart sarcinile privind creșterea fiicei lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere