Bucuresti | 102,8FM KAZKA - CRY

Lora suferă enorm și la doi ani de când și-a pierdut mama. Artista, mesaj sfâșietor pe Instagram: "Am atât de multă nevoie de tine"

lora si mama ei
Lora a pierdut-o pe mama ei la începutul lui 2020. / Foto: arhivă personală

Au trecut doi ani de când Lora a pierdut-o pe mama ei, după ce femeia a pierdut lupta pentru viață. Un cancer agresiv a furat-o pe Mihaela Petrescu de lână solista care s-a zbătut și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o salva pe cea care i-a dat viață.

Durerea din viața Lorei nu s-a stins nici astăzi și, probabil, acest lucru nu se va întâmpla niciodată, căci artista simte lipsa mamei la fel de tare. În ziua în care s-au împlinit doi ani de la momentul pierderii celei mai dragi ființe, Lora a pus un mesaj scurt pe rețelele sociale, care cuprinde greutatea din sufletul său.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"2 ani, mama... și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta... 26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea", a scris Lora pe rețelele sociale, acolo unde a primit o mulțime de mesaje de încurajare.

Citește și: Lora suferă și acum după pierderea mamei: "Am atins un prag al durerii atât de mare, că s-a transformat tot în mine"

Mama Lorei a fost bolnavă de cancer la sân

„Mama mea a fost răpusă de cancer la sân. Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot, minte, spirit. Mama mea a fost hiper sensibilă. După ce a murit tata, ea nu și-a mai refăcut viața. Eu atunci aveam 4 ani. Tatăl meu a fost medic chirurg urolog. Ei s-au cunoscut în campus. Mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Eu am crescut la bunici până a reușit ea să cumpere un apartament din banii ei, în Galați. Încă de când eram eu la liceu, mama se plângea de niște junghiuri la sân. Avea niște noduli de când eram eu la liceu".

Lora și mama ei

Mama Lorei a murit în ianuarie 2020. / Foto: Instagram

"Aveam 30 de ani când i-am cumpărat o casă mare în Județul Vaslui, cu teren mare, pentru că ea voia să stea în natură. Ca să merg în vizită la ea și să văd că ea deja era cu sânul bandajat. Deja crăpase sânul. Ea nu a fost diagnosticată. Am avut o discuție foarte dură cu ea. Ea a început să zică ce-și dorește să construiască în curte și eu eram șocată. I-am zis așa: dacă mai vrei să mai fii mama mea, te duci mâine dimineață la Iași, la doctor. A doua zi de dimineață, ea era plecată la Iași și a început chimioterapia. Era fericită că stătea cu mama ei naturală. Ea fusese dată spre adopție. Ea nu spunea nimic despre cancer. Foarte ciudat, pentru un om care era farmacist, adică chiar știa despre ce e vorba și nu spunea nimic", a povestit Lora, în octombrie 2021, despre chinul prin care a trecut mama ei.

Citește și: Lora, irezistibilă într-o rochie cu o crăpătură imposibil de ignorat. Andreea Bănică a reacționat: ”Blonda în roșu este superbă!”

Lora a încercat ani întregi să-și salveze mama

În încercarea de a-și salva mama, Lora a făcut eforturi financiare și a dus-o la operație în Turcia, unde tumora i-a fost eliminată complet, doar ca, după cinci ani, boala să revină.

"La cinci ani, au început să-i apară chestii, niște bubițe, în același loc, dar iar nu a zis nimic. A început radioterapia. Cancerul recidivase și s-a dus în metastaze osoase. A fost nasol, la sfârșit doctorița nici nu ne-a mai răspuns la telefon. Am aflat ce înseamnă îngrijri paleative. În momentul în care s-a dus, i-am citit o ultimă rugăciune pentru trecerea pe lumea cealaltă. Livingul era un salon cu saltele anti escare, i-am luat și pat special din acela de spital”, a povestit Lora, cu lacrimi în ochi la podcastul lui Cătălin Măruță, mărturisind că femeia care i-a dat viață s-a stins ținându-i de mână pe ea și pe fratele ei.

Galerie foto

Citește și: Lora și Marius Moga, “testați” la capitolul prietenie de-o viață, în Matinal Lejer de Vară

Foto: Instagram

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”
03 lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată
04 Lora
Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"
05 lora
Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ionut-ghenu-lora-insta
Lora, indecisă ce rochie să poarte la nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi au decis să se căsătorească după opt ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu au hotărât să se căsătorească, după opt ani de relație. Artista au anunțat că nunta va avea loc anul viitor, însă nu s-a decis ce rochie să poarte. 

lora
Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen

Lora a intrat în atmosfera sărbătorilor și a decis să le abordeze într-un stil propriu și plin de senzualitate. Cântăreața a postat un clip de câteva secunde pe Instagram, în care apare într-o ținută super îndrăzneață.

lora
Lora, răvășitoare într-o ținută curajoasă, cu transparențe și latex. Fanii, total cuceriți: "Mă chinui de 5 minute să zic ceva"

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală