Bucuresti | 102,8FM MILEY CYRUS - FLOWERS

Lora, irezistibilă într-o rochie cu o crăpătură imposibil de ignorat. Andreea Bănică a reacționat: ”Blonda în roșu este superbă!”

Lora apariție
Lora/ Instagram

Una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi este, fără îndoială, Lora. Cântăreața a fost prezentă miercuri seară la o petrecere organizată în București și a fost în centrul atenției, întrucât a purtat o ținută mai mult decât îndrăzneață.

Preocupată mereu de felul în care arată, Lora reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt cele mai recente imagini făcute publice pe rețelele sociale.

Citește și: Lora, în costum de baie, în vacanță la malul mării. Imaginea inedită i-a impresionat pe fani: ”Arăți grozav!”

Aflată la un eveniment desfășurat în Capitală, Lora a fost în centrul atenției, întrucât a purtat o rochie lungă, roșie, ce a impresionat nu doar prin crăpătura adâncă, ce i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, dar și prin decolteul generos.

”Superbă!”, a comentat un fan, în timp ce Andreea Bănică a reacționat: ”Blonda în roșu este superbă!”, a comentat Andreea Bănică în dreptul fotografiilor ce au adunat, în doar câteva ore, mii de aprecieri.

Lora

Lora, într-o rochie roșie, cu o crăpătură adâncă, la un party / Instagram

Citește și: Ce bine arată Lora în costum de baie! Solista, relaxată pe o ambarcațiune în largul mării

Lora a vorbit despre operațiile estetice

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta", a declarat Lora pentru revista Viva, în 2019.

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
03 lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”
04 Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”
05 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"

Andreea Bănică și-a pierdut mama acum peste 20 de ani, din cauza unui cancer esofagian, la doi ani de când și tatăl solistei murise. Multe sunt momentele în care Andreea simte lipsa mamei, mai ales de când și ea, la rândul ei, a cunoscut sentimentele aparte ale maternității. În luna martie, când femeile sunt parcă mai apreciate și iubite ca oricând, artista își aduce aminte cu mult dor de cea care i-a dat viață.

andreea banica (1)
Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"

Înainte de venirea oficială a primăverii, Andreea Bănică a decis să-și încheie iarna pe plajă, la peste 30 de grade Celsius. Solista în vârstă de 45 de ani se află zilele acestea în Thailanda. Și-a propus să viziteze mai multe zone, să se bucure de insulele cu vegetație luxuriantă, nisip fin și apă turcoaz, de liniște, soare cât cuprinde și fructe de mare proaspete.

Loredana Groza
Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală