Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SMILEY - CULOAREA TA

Lora, o nouă apariție inedită. Cântăreața s-a fotografiat în colanți, în parc, iar fanii au reacționat: ”Ești perfectă!”

Lora
Lora / Foto: Instagram

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Lora ”muncește” din greu pentru a se menține în formă, iar dovadă este ultima imagine făcută publică pe rețelele sociale.

Recunoscută pentru aparițiile de invidiat, Lora reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar secretul ei nu este doar alimentația echilibrată. Mai exact, artista face și sport, potrivit unei imagini pe care a postat-o pe contul personal de socializare.

Citește și: Lora, în costum de baie, în vacanță la malul mării. Imaginea inedită i-a impresionat pe fani: ”Arăți grozav!”

În fotografia respectivă, artista apare îmbrăcată în colanți și într-un top simplu, peste care a asortat un hanorac.

”Timpul meu”, a scris artista în dreptul imaginii inedite, iar fanii n-au ezitat să reacționeze: ”Timp de calitate”, ”Arăți perfect!”, ”Ești frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce bine arată Lora în costum de baie! Solista, relaxată pe o ambarcațiune în largul mării

Lora a vorbit despre operațiile estetice

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta", a declarat Lora pentru revista Viva, în 2019.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată
02 Lora
Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"
03 lora
Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată
04 ionut-ghenu-lora-insta
Lora, indecisă ce rochie să poarte la nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi au decis să se căsătorească după opt ani de relație
05 lora
Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lora
Lora, răvășitoare într-o ținută curajoasă, cu transparențe și latex. Fanii, total cuceriți: "Mă chinui de 5 minute să zic ceva"

lora
Băutura pe care Lora o consumă în fiecare dimineață. Ce face artista pentru a se menține în formă: „Nu cred în diete”

Lora este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din industria muzicală, reușind să-și păstreze o siluetă atractivă și o energie de invidiat. De-a lungul anilor, cântăreața pare să nu fi fost afectată de schimbările timpului, ceea ce se datorează în mare parte stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat. 

Lora și Ionuț Ghenu
Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă. Artista nu vrea să mai aștepte: „Aș vrea să mă preocupe iubirea mea”

Lora și Ionuț Ghenu e pregătesc de nuntă, după opt ani de relație. După multe veri în care au amânat acest eveniment, artista și partenerul său au început deja pregătirile pentru petrecere. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani