Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Lora, fabuloasă într-o fustă mini, la 40 de ani. Fanii, impresionați de felul în care arată: ”Ești perfectă!”

Lora
Lora / Facebook

Chiar dacă are 40 de ani, Lora continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile pe care le postează pe rețelele sociale.

Celebra cântăreață a susținut de curând un concert în Dolj de curând, iar aceasta a fost atât de entuziasmată că a urcat pe scenă, încât a făcut publice câteva imagini surprinse în timpul reprezentației.

Citește și: Lora, poza care i-a împărțit fanii în două tabere. Artista, ”taxată” imediat: ”Ai putea să promovezi și alte valori!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cadrul imaginilor postate pe rețelele sociale, artista apare îmbrăcată într-o fustă scurtă, din paiete, pe care a asortat-o cu un tricou din același material, scurt. Totodată, ținuta ei a fost completată de niște cizme lungi, din piele, ce i-au pus în valoare picioarele tonifiate.

Citește și: Lora a întâmpinat vârsta de 40 de ani într-un top cu vedere la abdomen și o fustă mini. Urare superbă de la iubit: Ești supereroul meu

”Ești perfectă!”, ”Cea mai frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiilor postate pe Instagram.

Ce spune Lora despre operațiile estetice

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Lora este preocupată de felul în care arată. De multe ori aceasta a fost acuzată că a apelat la bisturiu, însă într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, artista a negat aceste acuze și a vorbit despre singura operație estetică pe care a făcut-o. 

Citește și: Lora știe să fie senzuală și la prima oră. Cântăreața a venit la Dimineața Blană într-o rochie super scurtă, cu crăpătură pe picior

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar am ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta", a declarat Lora pentru revista Viva, în 2019.

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”
03 lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată
04 Lora
Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"
05 lora
Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ionut-ghenu-lora-insta
Lora, indecisă ce rochie să poarte la nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi au decis să se căsătorească după opt ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu au hotărât să se căsătorească, după opt ani de relație. Artista au anunțat că nunta va avea loc anul viitor, însă nu s-a decis ce rochie să poarte. 

lora
Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen

Lora a intrat în atmosfera sărbătorilor și a decis să le abordeze într-un stil propriu și plin de senzualitate. Cântăreața a postat un clip de câteva secunde pe Instagram, în care apare într-o ținută super îndrăzneață.

lora
Lora, răvășitoare într-o ținută curajoasă, cu transparențe și latex. Fanii, total cuceriți: "Mă chinui de 5 minute să zic ceva"

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”