Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CLOCK CLOCK - OVER

Lora, poza care i-a împărțit fanii în două tabere. Artista, ”taxată” imediat: ”Ai putea să promovezi și alte valori!”

lora
Lora a fost greu înercată de viață. Artista și-a pierdut ambii părinți. / Foto: Instagram

Lora se numără printre cele mai îndrăgite artiste din România, însă cântăreața a stârnit reacții acide de curând, când a făcut public un colaj în care apare în ipostaze inedite.

În vârstă de 40 de ani, Lora se mândrește cu o siluetă de invidiat, fapt pentru care nu ratează ocazia de a-și surprinde fanii. Astfel, de curând, ea s-a fotografiat într-o rochie sacou scurtă, în diferite ipotaze jucăușe, după care a realizat un colaj și  l-a încărcat pe rețelele sociale.

Citește și: Lora a întâmpinat vârsta de 40 de ani într-un top cu vedere la abdomen și o fustă mini. Urare superbă de la iubit: Ești supereroul meu

La scurt timp, însă, cântăreața s-a trezit cu un val de comentarii, întrucât colajul respectiv i-a împărțit fanii în două tabere: una care o felicită pentru felul în care arată, cealaltă care o critică pentru faptul că pozează prea provocator.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lora, ești o fată talentată și frumoasă, se vede clar, dar nu știu de ce postările tale se bazează exclusiv pe imagine. (...) Ai putea promova și alte valori.”, i-a scris o femeie, în timp ce alți fani au sărit în apărarea artistei: ”Anii au trecut, iar tu ești de vis!”, ”O moldoveancă superbă!”, ”Ești foarte frumoasă, nu pune la suflet comentariile neplăcute!”, au reacționat unii dintre prietenii virtuali ai artistei. 

Citește și: Lora, mișcări energice într-o rochie super scurtă. Blonda și-a arătat picioarele tonifiate în timpul unui dans senzual cu un fan

Ce spune Lora despre operațiile estetice

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Lora este preocupată de felul în care arată. De multe ori aceasta a fost acuzată că a apelat la bisturiu, însă într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, artista a negat aceste acuze și a vorbit despre singura operație estetică pe care a făcut-o. 

Citește și: Lora știe să fie senzuală și la prima oră. Cântăreața a venit la Dimineața Blană într-o rochie super scurtă, cu crăpătură pe picior

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar am ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta", a declarat Lora pentru revista Viva, în 2019.

Galerie foto

 

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”
03 lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată
04 Lora
Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"
05 lora
Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ionut-ghenu-lora-insta
Lora, indecisă ce rochie să poarte la nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi au decis să se căsătorească după opt ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu au hotărât să se căsătorească, după opt ani de relație. Artista au anunțat că nunta va avea loc anul viitor, însă nu s-a decis ce rochie să poarte. 

lora
Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen

Lora a intrat în atmosfera sărbătorilor și a decis să le abordeze într-un stil propriu și plin de senzualitate. Cântăreața a postat un clip de câteva secunde pe Instagram, în care apare într-o ținută super îndrăzneață.

lora
Lora, răvășitoare într-o ținută curajoasă, cu transparențe și latex. Fanii, total cuceriți: "Mă chinui de 5 minute să zic ceva"

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"