Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SMILEY - CULOAREA TA

Lisa Marie Presley, o viață sentimentală complicată: cinci logodne, patru căsnicii. Michael Jackson și Nicolas Cage i-au fost soți

lisa marie presley
Lisa Marie Presley. Profimedia

Lisa Marie Presley a avut o viață sentimentală marcată de numeroase suișuri și coborâșuri. Fiica lui Elvis a fost logodită de cinci ori și căsătorită de patru. Soții ei au fost Nicolas Cage, Michael Jackson, Michael Lockwood și Danny Keough.

Lisa Marie Presley s-a stins din viață, la vârsta de 54 de ani, joi 12 ianuarie 2023. 

Lisa și căsnicia cu chitaristul Danny Keough pe care l-a cunoscut în centrul Scientology, unde erau internați din cauza abuzului de droguri

Lisa Marie Presley, ea însăși muziciană, s-a logodit cu chitaristul Danny Keough, în octombrie 1988. Pe Danny l-a cunoscut în adolescență, în centrul Scientology, unde amândoi erau internați din cauza abuzului de droguri. 

Rétro - Décès de Lisa Marie Presley, fille unique du "King" Elvis, à 54 ans

Lisa Marie Presley, Danny Keough. 1991. Profimedia

În timpul mariajului lor de șase ani, Lisa a adus pe lume doi copii, Benjamin și Danielle Riley.

Riley Keough is spotted while leaving Good Morning America in New York City

Riley Keough. Profimedia

Presley a divorțat rapid de Keough, în Republica Dominicană, cu câteva zile înainte de a fugi cu regele muzicii pop, Michael Jackson, în 1994.

Cu toate acestea, Presley și Keough au rămas apropiați de-a lungul vieții. Fiul lor, Ben, s-a sinucis în iulie 2020, iar Danny s-a mutat într-o casă aflată pe proprietatea ei, pentru a-i fi alături.

„Nu știu cum, dar am reușit să rămânem aproape”, a spus Lisa despre relația lor, în 2008, potrivit Star Tribune. „Cu el am avut mereu o relație specială. Ceva necondiţionat”.

A fost Keough cel care a găsit-o joi în stare de inconștiență și a resuscitat-o până la sosirea paramedicilor.

Mariajul bizar cu Michael Jackson

Căsnicia, marcată puternic de acuzațiile de abuz asupra copiilor la adresa lui Jackson, și de aparițiile lor bizare, inclusiv cea de pe scena MTV, când au fost protagoniștii unui sărut foarte ciudat, a durat doar un an și jumătate.

Lisa l-a cunoscut prima dată pe Michael în anii 70, când ea avea doar 7 ani. S-au revăzut în 1992. 

S-a scris la vremea respectivă că a fost o căsătorie de fațadă, doar pentru a distrage atenția de la acuzațiile de abuz sexual ce planau asupra lui Michael.

lisa marie presley (10)

Michael Jackson și Lisa Marie Presley. Profimedia

Căsătoria cu Nicolas Cage a durat 108 zile. S-au cunoscut la o petrecere

După despărțirea de Jackson, Presley s-a logodit cu muzicianul John Oszajca în 2000, dar a pus capăt relației, după ce l-a întâlnit pe actorul Nicholas Cage. Ea și Cage s-au căsătorit în august 2002, doar pentru a divorța trei luni mai târziu.

Despre Lisa, Nicolas a spus că a fost „absolut fermecat” de ea, când a văzut-o la o petrecere. 

În 2003, ea a descris relația lor ca pe o „călătorie sălbatică”.

„Eram amândoi atât de dramatici și dinamici, ceea ce a fost incredibil, dar când problemele au apărut, totul a devenit un coșmar nenorocit”.

Galerie foto

Divorțul de Michael Lockwood, marcat de scandaluri mari

Presley și-a refăcut ulterior viața cu un alt muzician, chitaristul Michael Lockwood. S-au căsătorit în 2006, apoi au devenit părinții a două fete, gemene. Au divorțat 10 ani mai târziu, după ce Presley a susținut că a găsit sute de imagini ce ilustrau pornografia infantilă, pe computerul lui. Artistul a negat însă acuzațiile. A fost o luptă cruntă pentru custodie. 

Michael Lockwood, lisa marie presley (2)

Lisa Marie Presley și Michael Lockwood. 2015. Profimedia

Poliția a deschis o anchetă după acuzațiile Lisei, dar au închis-o la fel de repede din cauza lipsei de probe.

După mortea fiului ei, Lockwood a cerut din nou custodia gemenelor, invocând temerile că Presley va recidiva și va abuza de droguri.

Michael Lockwood, 60, the one time husband of Lisa Marie Presley was spotted taking their daughters, Finley and Harper to see the film Black Widow at a local movie theatre

Michael Lockwood, în 2021, alături de fiicele sale și ale cântăreței Lisa Marie Presley. Profimedia

Top citite
01 Priscilla Presley
Priscilla Presley, declarații inedite despre căsnicia Lisei Marie cu Michael Jackson: "M-am gândit că a fost interesat de numele ei"
02 Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards
Lisa Marie Presley a murit înainte să-și plătească datoriile. Fiica lui Elvis Presley datorează 3,8 milioane de dolari unei companii
03 riley, michael jackson
Nepoata lui Elvis, dezvăluiri inedite despre copilăria cu Michael Jackson, cel care i-a fost tată vitreg
04 lisa
Axl Rose face dezvăluiri despre prietenia secretă cu Lisa Marie Presley. Cum a încercat să o susțină după moartea fiului ei
05 Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards
Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis avea 54 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lisa Marie Presley, poză de familie la şase luni de la moartea bruscă a fiului ei. "Nu aș fi reușit să continui fără aceste trei persoane de lângă mine"

certificatul-de-casatorie-al-lui-michael-jackson-vandut-cu-70-800
Certificatul de casatorie al lui MICHAEL JACKSON, vandut cu 70.800$!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”
Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”

Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă