Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TALLISKER - SOMEWHERE

Axl Rose face dezvăluiri despre prietenia secretă cu Lisa Marie Presley. Cum a încercat să o susțină după moartea fiului ei

lisa
Axl Rose, Lisa Marie Presley. Getty Images

O prietenie despre care puțină lume a știut. Axl Rose a vorbit despre moartea tragică a bunei sale prietene Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis. Artistul a povestit că îi trimitea acesteia clipuri cu animale după moartea fiului ei Benjamin Keough, în 2020, pentru a o mai înveseli.

Într-un interviu acordat People, solistul de la Guns N' Roses, în vârstă de 60 de ani, a descris moartea Lisei ca fiind ireală.

„Îmi va fi dor de prietena mea Lisa. Dispariția ei, la fel ca cea a fiului ei și a tatălui ei pare ireală”. „Lisa își iubea familia, își iubea copiii. Sunt cu inima alături de ei.”, a spus el.

Axl a dezvăluit că a făcut tot posibilul pentru a o susține pe Lisa Marie după moartea lui Benjamin.

„Decesul fiului ei a fost șocant și devastator. O tragedie pe care, evident, nu ai vrea să o aduci în discuție, dar pe care am adus-o, cu stângăcie, într-un efort de a-i spune că îmi pasă și că mă gândesc la ea, la ei, și pentru a-i oferi și cea mai mică mângâiere sufletească”, a declarat rockerul.

Axl a povestit că el și Lisa făceau schimb de „o mulțime de videoclipuri cu animale, de știri” un obicei pornit de el pentru a-i ridica moralul, în plus pentru a-i transmite că se gândește constant la ea și că vrea să-i fie bine.

„Mi-am dorit ca ea să fie fericită, să se simtă bine, așa, cât se putea, ținând cont de circumstanțe. Dar la cât de apropiați au fost ei doi, sincer, nu părea, cel puțin fără să treacă ceva timp, o realitate rezonabilă”, a mai spus Axl.

„Ce urmează după viață...cine știe, dar mi-ar plăcea să cred că sunt împreună ea, Ben și tatăl ei, că Lisa și cei mai importanți bărbați din viața sa sunt fericiți cu toții”.

Axl a mai mărturisit că de-a lungul anilor au discutat despre orice, de la evenimente din lumea muzicii și până la povești despre tatăl ei, Elvis Presley.

„Am fost destul de norocos să aud despre tatăl ei și despre experiențele și amintirile ei cu el. Ea venea la spectacolele mele și stăteam la povești în culise”. „A fost întotdeauna grozav să o văd, era o persoană susținătoare, cu care puteam să râd”.

Axl a mai declarat și că a fost „foarte mândră” de noul film Elvis și foarte „stresată” cu privire la reacția publicului atunci când pelicula a fost lansată, deoarece era „important pentru ea să-i facă dreptate tatălui său”.

Lisa Marie Presley a murit săptămâna trecută la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit două stopuri cardiace.

 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Top citite
01 Priscilla Presley
Priscilla Presley, declarații inedite despre căsnicia Lisei Marie cu Michael Jackson: "M-am gândit că a fost interesat de numele ei"
02 Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards
Lisa Marie Presley a murit înainte să-și plătească datoriile. Fiica lui Elvis Presley datorează 3,8 milioane de dolari unei companii
03 riley, michael jackson
Nepoata lui Elvis, dezvăluiri inedite despre copilăria cu Michael Jackson, cel care i-a fost tată vitreg
04 lisa marie presley
Lisa Marie Presley, o viață sentimentală complicată: cinci logodne, patru căsnicii. Michael Jackson și Nicolas Cage i-au fost soți
05 Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards
Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis avea 54 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lisa Marie Presley, poză de familie la şase luni de la moartea bruscă a fiului ei. "Nu aș fi reușit să continui fără aceste trei persoane de lângă mine"

axl rose
În anii ’90 era considerat unul dintre cei mai sexy rockeri din lume. Cum arată Axl Rose la 58 de ani

Guns N’ Roses tocmai se pregăteau de un mare turneu în America de Nord înainte să înceapă pandemia de coronaviurus. Deși trupa nu a mai scos nimic notabil de ani de zile, fanii lor au rămas fideli, iar Axl Rose și Slash au reușit să umple stadioane și în 2019.

lui-axl-rose-ii-plac-petrecerile-gay
Lui Axl Rose ii plac petrecerile gay!

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”
Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

FILM NOW Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția
Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil