Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Știri

liam payne si sora lui, nicola

Felul teribil în care sora lui Liam Payne a aflat de moartea solistului: "Am văzut pe telefon știrea că ne-ai părăsit"

Moartea lui Liam Payne a lăsat un gol imens în inima fanilor și, mai ales, a apropiaților săi. Nicola, una dintre cele două surori ale cântărețului mort la 31 de ani, a dezvăluit felul teribil în care a aflat că fratele ei s-a stins.

CRBL / Foto: Facebook

CRBL urmează să-și facă prima intervenție estetică. Artistul a explicat tot: „Odată cu trecerea timpului, se agravează”

CRBL a surprins recent pe toată lumea cu un anunț neașteptat despre o viitoare intervenție estetică. Artistul, cunoscut pentru stilul său direct și sincer, a dezvăluit că va trece printr-o operație de blefaroplastie, o procedură estetică prin care surplusul de piele din zona ochilor este îndepărtat.

Piqué, declarații despre despărțirea de Shakira

Gerard Piqué, declarații rare privind despărțirea de Shakira: „Ce s-a întâmplat cu adevărat nu este împărtășit!”

Au trecut mai bine de doi ani de când Shakira și Gerard Piqué s-au despărțit, iar în tot acest timp fostul fotbalist a păstrat tăcerea. Până acum, însă, întrucât acesta a făcut declarații rare într-un interviu acordat recent.

Liam Payne/ Profimedia

Liam Payne avea „cocaină roz” în organism la momentul decesului. Cântărețul britanic a căzut de la etaj

Fostul cântăreţ al trupei One Direction Liam Payne avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină crack şi metamfetamină, atunci când a căzut în gol de la balconul unui hotel din Argentina, potrivit unor surse argentiniene anonime, familiarizate cu primele rapoarte toxicologice, scrie The Guardian.

Britney Spears

Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 42 de ani, și-a uimit fanii după ce a făcut public un mesaj bizar, în care susține că s-a căsătorit cu ea însăși.

selena gomez (13)

Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta

Selena Gomez a participat în weekend la cea de-a patra gală anuală a Muzeului Academiei, unde a impresionant audiența într-o rochie spectaculoasă.

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de zece ani!”

Rapperul 50 Cent, pe numele lui real Curtis Jackson, și-a apărat decizia de a vorbi public de-a lungul anilor despre Sean ”Diddy” Combs, care este acuzat de abuzuri sexuale.

Ultimele știri

Mira/ Foto: Facebook

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Céline Dion s’invite avec émotion et humour dans un spot publicitaire sportif

Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

antonia alex velea familie

Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea calcă pe urmele părinților lor celebri: „Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică”

Kate Cassidy și Liam Payne

Liam Payne plănuia să se căsătorească în următorul an. Iubita lui are "inima zdrobită" după moartea lui: "Nimic din asta nu pare real"

lidia buble

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei