Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Schimbare de look pentru Zayn Malik după ce PornHub s-a oferit să-i reînnoiască abonamentul de membru

zayn-malik-new-york-ianuarie-2018

Cei de la PornHub au făcut o glumă, iar cei de pe net au pornit caterinca. 

Au fost multe retweet-uri la postarea cu gluma făcută de PornHub.

În ele apar fotografiilor celorlalţi membrii ai trupei One Direction, Liam Payne şi Harry Styles. 

După ce a fost ţinta acestor glume, Zayn a surprins pe toată lumea cu noul său look. 

zayn-malik-splash

foto Splash

Zayn a fost văzut ieşind din apartamentul iubitei sale, supermodelul Gigi Hadid. 

zayn-malik-new-york-2018-splash

foto Splash

Pentru această întâlnire, Zayn a renunţat la stilul urban-sport şi a ales o ţinută classy. Ochelarii amintesc de Harry Potter, iar frizura este nouă. 

zayn-malik-new-york-ianuarie2-splash

foto Splash

Zayn a fost întrebat de paparazzi de gluma celor de la PornHub, moment în care a început să râdă. E clar că l-a amuzat subiectul.

zayn-tatuaj-ureche-splash

foto Splash

Cu această ocazie s-a văzut şi tatuajul său după ureche. 

zayn-malik-new-york3-2018-splash

foto Splash

Recent, Zayn şi-a făcut un tatuaj care-i să-i amintească mereu de Gigi Hadid. 

Top citite
01 Harry Styles
Harry Styles, subiectul glumelor pe internat după ce și-a ras parul: „E la criza vârstei de mijloc”
02 Zayn Malik
De ce s-a destrămat trupa One Direction. Zayn Malik, în primul interviu după șase ani: „Ne-am plictisit unul de altul”
03 zayn malik blond instagram
Zayn Malik a rupt tăcerea despre conflictul pe care l-a avut cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o:„Sunt probleme de familie”
04 Alina Eremia/ Foto: Instagram
Alina Eremia, comparată cu soția lui Justin Bieber după ce și-a schimbat look-ul: „Hailey Bieber de România”
05 Inna/ Foto: Instagram
”Inna, tu ești?!” Cântăreața a făcut furori pe rețelele sociale după ce a făcut publică o imagine în care are părul blond
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
zayn-gigi-hadid
Gigi Hadid, despre lecțiile pe care le-a învățat în 2021, după despărțirea de Zayn Malik: „Trebuie să începi să-ți calculezi pașii”

Gigi Hadid a vorbit recent despre lecțiile pe care le-a învățat în anul 2021, la trei luni de la despărțirea de fostul ei iubit Zayn Malik. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 16 luni. 

gigi hadid culise
Gigi Hadid, schimbare de look la câteva săptămâni de când s-a despărțit de Zayn Malik. Celebrul model e de nerecunoscut

Au trecut câteva săptămâni de când Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit, iar acum modelul în vârstă de 26 de ani a făcut publică o fotografie pe Instagram, în care apare cu un nou look.

The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016
Ce se întâmplă între Gigi Hadid și Zayn Malik după ce mama acesteia l-a acuzat pe artist că a lovit-o: ”Se concentrează pe fiica lor!”

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit după ce s-a spus că artistul ar fi agresat-o pe mama modelului, însă aceasta nu are de gând să-l îndepărteze din viața fetiței lor, Khai, în vârstă de 13 luni.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!