Bucuresti | 102,8FM TYGA - LIFT ME UP

Eminem sărbătorește 12 ani de când a renunțat la droguri: Sunt curat. Nu-mi este frică. FOTO

2014 MTV Movie Awards - Show
LOS ANGELES, CA - APRIL 13: Recording artists Eminem performs onstage at the 2014 MTV Movie Awards at Nokia Theatre L.A. Live on April 13, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for MTV)

Artistul a postat acum o imagine cu o monedă neagră pe care era scris 'One day at a time ... Unity Service Recovery.'

Rapperul din Detroit, pe numele real Marshall Mathers, a scris: 'Sunt curat. Nu-mi este frică'.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eminem a încetat să mai consume droguri și medicamente în 2008.

În mai 2009, a lansat Relapse. Într-un interviu cu  Vibe, acordat chiar atunci, artistul a recunoscut că dependența scăpase de sub control: 

'Numărul de pastile pe care le luam era atât de mare. Nici nu mai știam ce luam..'. Referindu-se la supradoza care aproape l-a omorât a povestit ca o 'cunoștință' i-a dat niște medicamente despre care mai târziu a aflat că erau droguri puternice.

Artistul a mărturisit că doctorul său i-a explicat că respectiva cantitate de droguri pe care a luat-o era echivalentul a patru pungi de heroină.

'Dacă știam ce este, probabil nu aș fi luat', a spus el. 

In 2010, Eminem a lansat albumul Recovery care avea să-i aducă Grammy-ul pentru Cel mai bun album rap în 2011.

În ultimii ani, rapperul a fost mai ocupat ca niciodată, cu Revival în 2017, Kamikaze, în 2018 și Music to Be Murdered By care l-a dus în top Billboard 200 la începutul anului.

Pe Twitter, fanii l-au felicitat pentru reușita sa.

'Ești o sursă de inspirație pentru toți cei care acum luptă cu dependența de droguri,' a scris un utilizator. 'Ești dovada că orice este posibil. Motivezi atâția oameni din toată lumea, care te admiră..', a completat un altul.

 

Top citite
01 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
02 eminem
De ce nu a vrut Eminem să își cunoască sora. Sarah Mathers a vorbit cu el după un concert
03 Michigan Central Station grand opening concert, Roosevelt Park, Detroit, Michigan, United States - 06 Jun 2024
De când va fi disponibil noul album al lui Eminem, „The Death of Slim Shady”
04 Eminem/ Profimedia
Eminem anunţă noul single de pe albumul „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”. „Houdini” va fi lansat vineri
05 eminem
Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
dr dre, eminem (3)
Dr. Dre, sărbătorit de Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent, pe Hollywood Walk of Fame. Anunțul surpriză al rapperului

Dr. Dre a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar cei mai apropiați prieteni și colegi de breaslă i-au fost alături. În plus, la scurt timp după acest eveniment, rapperul a făcut un anunț surpriză în emisiunea lui Jimmy Kimmel. 

eminem
Eminem și fiica sa, Hailie Jade, pe același stadion pentru a-și susține echipa preferată, Detroit Lions

Eminem și fiica sa și-au susținut din tribune echipa preferată din NFL, Detroit Lions.

Kimberly Mathers Probation Hearing
Ce face acum fosta soție a lui Eminem, la doi ani de la tentativa de sinucidere. Kim Mathers a luat o decizie surprinzătoare

Eminem și fosta soție, Kim Mathers, sunt în relații bune în prezent, iar artistul ar fi plătit 500.000 de lire sterline pe o casă în care aceasta urmează să se mute în perioada următoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere