Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CARLAS DREAMS - SEARA DE SEARA

Știri

Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit „cu ceva timp în urmă”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru publicația The Mirror. Solistul trupei Coldplay are chiar și binecuvântarea fostei sale soții, Gwyneth Paltrow, care are o părere foarte bună despre actrița de la Hollywood. 

andreea banica si mama ei

Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"

Andreea Bănică și-a pierdut mama acum peste 20 de ani, din cauza unui cancer esofagian, la doi ani de când și tatăl solistei murise. Multe sunt momentele în care Andreea simte lipsa mamei, mai ales de când și ea, la rândul ei, a cunoscut sentimentele aparte ale maternității. În luna martie, când femeile sunt parcă mai apreciate și iubite ca oricând, artista își aduce aminte cu mult dor de cea care i-a dat viață.

misha

Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile

Misha și Connect-R au divorțat de aproape șase ani, dar mai toate vacanțele le petrec împreună. Fac asta de dragul fiicei lor în vârstă de 10 ani, Maya, care este întreg universul lor. Recent, cei trei au mai bifat o escapadă departe de casă și au ales Thailanda de această dată.

Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia

Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”

Tish Cyrus s-a căsătorit cu actorul din „Prison Break”, Dominic Purcell, în cadrul unei ceremonii discrete, în august 2023. Fiica ei, Noah Cyrus, a fost absentă în ziua cea mare, pe fondul scandalului că fosta soție a lui Billy Ray Cyrus i-ar fi „furat” partenerul mezinei sale. 

Madonna

Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție incendiară, joi, 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Super concertul deschide oficial noul sezon, cu artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show epic, cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

selena gomez

Selena Gomez, despre lansarea celui de-al patrulea album. Artista recunoaște că în sfârșit „e fericită cu viața ei”

După o perioadă în care nu s-a mai regăsit și a trecut printr-o serie de dezamăgiri, Selena Gomez recunoaște acum că se află „într-un moment bun” din viața ei. Acest lucru se datorează iubitului ei, Benny Blanco, care nu numai că i-a oferit dragostea și sprijinul de care avea nevoie, ci și energia să creeze din nou muzică. Astfel, artista vorbit despre cel de-al patrulea album pe care urmează să-l lanseze curând și despre viața sa. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!