A încercat numeroase diete, dar a ajuns la concluzia că e mai bine să-și angajeze un bucătar personal care să-i gătească în funcție de recomandările unor nutriționiști. Astfel, "Riri" a ajuns să aibă mâncare personalizată în funcție de dorințele și necesitățile sale.
sursa foto Bon Appetite
Bucătarul ei personal a spus cam ce mănâncă Rihanna pentru a nu avea probleme cu greutatea. Debbie Solomon a spus pentru Bon Appetit cum a ajuns să lucreze pentru cântăreață și cât de greu e să fii Chef-ul unei celebrități de talia Rihannei. Înainte s-o cunoască, Debbie era un fan al Rihannei.
"Am cumpărat primul album al lui Rihanna ei pentru că era o fată din Caraibe, la fel ca mine. Mi-a plăcut că poate fi ea însăși și mi-a transmis ca și alții se pot simți suficient de confortabili pentru a fi ei înșiși."
![]()
Debbie a mai povestit cum a fost în perioada de probă și ce a urmat după aceea. "Nu sunt un bucătar expert în gastronomie. Primele săptămâni au fost de foc. Prima dată de SuperBowl, unde Rihanna a avut numeroși invitați la ea acasă. A urmat aniversarea ei de 25 de ani în Hawaii. Apoi turneul mondial. Nu aveam nicio idee în ce intrasem."
![]()
Ca orice star care se respectă, Rihanna are și momente când este foarte fițoasă la mâncare. "Nu ştie nici măcar ce vrea să mănânce a doua zi, aşa că are o armată de oameni mereu în alertă, în caz că are poftă de ceva. Mânâncă proteine, legume, orez şi paste. Încerc să-i gătesc preparate cu cât mai multe fructe și legume, dar nu întotdeauna le mănâncă."
![]()
Rihanna e înnebunită după mâncarea picantă, așa că Debbie îi gătește cu condimentele ei preferate: curry, chimen şi usturoi. Mai sunt și condimente mai exotice care nu se găsesc la restaurantul oricărui hotel, așa că Debbie le cară cu ea oriunde se cazează Rihanna.