Bucuresti | 102,8FM SIMPLU - 2006 - OFICIAL IMI MERGE BINE

Lidia Buble, cel mai rușinos lucru pe care l-a făcut când a ajuns în București: „La momentul respectiv nu l-am privit ca pe ceva rău”

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, cunoscând faima la puțin timp de când a ajuns în Capitală. Deși mulți ar crede că artista a avut noroc în viața, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. 

Recent, în cadrul unui podcast, Lidia Buble a povestit episoade șocante din perioada când aceasta a venit pentru prima dată în București, pentru a-și începe o carieră. Cântăreața a fost nevoită să fure din supermarketuri în perioada când a stat foarte rău cu banii, aceasta mărturisind că avea doar „40 de lei în buzunar”. 

„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”, a spus Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și: Cum și-a câștigat Lidia Buble primii bani: "Lucram cu tata în cimitir, la gropi. Apoi am fost femeie de serviciu. Nu ieșeam la agățat"

Deși lucra ca bonă, artista nu se descurca cu banii și nu voia să le ceară părinților săi, pentru că știa că nici ei nu o duc prea bine. „Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu l-am privit ca pe un furt sau ca pe ceva rău. Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuit de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista.

Ce calități trebuie să aibă iubitul Lidiei Buble conform tatălui ei

Lidia Buble provine dintr-o familie foarte credincioasă, cu părinți stricți. Tatăl acesteia a încercat pe cât posibil să-i ofere tot ceea ce ea avut nevoie, astfel că a venit și cu câteva reguli strice. Mai mult, acesta i-a spus și ce calități ar trebui să aibă viitorul ei soț, pentru ca el să-l poată accepta lângă fiica lui. 

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a povestit Lidia Buble. 

Citește și: Lidia Buble, noi declarații despre copil: ”Mă văd o mămică ideală, oricând ar veni, eu o să fiu pregătită!”

Deși are noroc și succes din punct de vedere profesional, lucrurile nu stau la fel de bine și din punct de vedere amoros. Lidia Buble a încheiat o relație cu Răzvan Simion în anul 2020, după cinci ani de iubire, iar de atunci, deși a mai avut alte legături, nu a întâlnit bărbatul lângă care să dorească să-și petreacă restul vieții. 

Galerie foto

Top citite
01 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”
02 Cristina Ștefania
Cristina Ștefania, într-o rochie care i-a accentuat trupul sculptat: „Speak nu zice nimic când te îmbraci așa?”
03 Inna/ Foto: Instagram
Bronzată și tonifiată, Inna și-a cucerit din nou fanii de pe Instagram. Imaginile de la ședința foto în costum de baie au făcut furori
04 Lora/ Foto: Instagram
Lora, declarații controversate înainte să împlinească 42 de ani: „Degeaba ai bani de haine și genți daca pielea e neglijată”
05 Nick Carter
Cine sunt părinții lui Nick Carter și cum și-au crescut copiii. Trei dintre frații artistului au murit de tineri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, într-o pereche de pantaloni croșetați, cu un top asortat. Trupul bronzat al artistei a ieșit în evidență: „Nu ești rea deloc”

Antonia a bifat încă o apariție care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Îmbrăcată într-un ansamblu format dintr-o pereche de pantaloni croșetați și un top minuscul asortat, artista și-a etalat cu mândrie corpul tonifiat și proaspăt bronzat după zilele petrecute pe litoral. 

CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită/ Foto: Instagram
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

CRBL a fost surprins la unul dintre festivalurile de muzică care au loc la malul mării în această perioadă, însoțit de o tânără de 23 de ani, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită, după divorțul de Elena.

anca turcasiu
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu. Artista a ajuns de urgență la spital: „Am scăpat de o infecție foarte puternică”

Anca Țurcașiu a dezvăluit recent că se confruntă cu probleme de sănătate, mai precis cu o sinuzită severă. Artista a ajuns de urgență la un medic specialist din Constanța, care a ajutat-o să trateze afecțiunea fără a recurge la antibiotice. Solista a explicat pașii pe care îi urmează acum pentru a se menține sănătoasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere