Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

La 62 de ani continuă cu aparițiile extravagante. Cum a pozat Madonna pe rețelele sociale

madonnamain
Madonna, Foto: Instagram

Madonna are un stil vestimentar aparte, caracterizat prin articole strălucitoare, printuri inedite și bijuterii masive. Iar de data aceasta, regina muzicii pop a impresionat cu o ținută punk, în care arată cu 20 de ani mai tânără.

Deși are 62 de ani, Madonna a rămas la fel de extravagantă ca la începuturile carierei sale, iar anii par să fi stat în loc pentru artistă, căci cu fiecare apariție arată din ce în ce mai tânără. Activă pe Instagram, unde a strâns peste 16 milioane de admiratori, Madonna publică tot felul de imagini din viața personală, impresionând cu alegerile ei vestimantare.

madonna (1)

Madonna, Foto: Instagram

Zilele trecute, autorea piesei "Like a virgin" a făcut furori într-o rochie în carouri alb-negre, ce amintește de stilul punk. De asemenea, ținuta a fost accesorizată de bijuteriile colorate, cureaua lată din talie și șosetele cu imprimeu, pe care scria mesajul "I'm a Boss Bitch" (Sunt șefa).

Citește și: Megan Thee Stallion, prima rapperiță pe coperta Sports Illustrated Swimsuit. Artista, spectaculoasă în costum de baie  

Imaginile vin la scurt timp după ce Madonna și-a promovat documentarul Madame X, care apare la 30 de ani de la lansarea filmului ei, "Truth Or Dare", ce a revoluționat arta documentarului muzical.

Citește și: Sting, abdomen cu pătrățele la aproape 70 de ani. Legenda rock a fost surprinsă pe un iaht de lux, pe coasta Amalfi

Documentul o va prezenta diva în timpul turneului său ca alter ego al agentului ei secret și va avea premiera în SUA, Canada și Australia pe 8 octombrie, potrivit Deadline.

„Împărtășirea viziunii mele cu publicul global a fost profund semnificativă pentru mine”, a spus Madonna într-un comunicat. Oportunitatea de a aduce mesajul și arta incandescentă a tuturor celor implicați către un public și mai larg vine într-un moment în care muzica este atât de necesară pentru a ne reaminti legătura sacră a umanității noastre comune”, a continuat ea.

Galerie foto

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
02 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
03 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
04 Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!
Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”
05 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Madonna
Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”
Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu