Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER PEGGY GOU - NANANA (PROFM EDIT)

Kylie Minogue, primele declarații după ce s-a aflat că se întoarce în Australia după 30 de ani: ”Părinții mei sunt în culmea fericirii!

Naomi Watts and Deborra-Lee Furness attend the 2020 AAA Arts Awards
Kylie Minogue, Foto: Profimedia

Kylie Minogue a oferit primele declarații după ce s-a aflat că urmează să se întoarcă în țara natală, după 30 de ani trăiți în Marea Britanie. Astfel, cântăreața a mărturisit că părinții ei sunt în culmea fericirii.

La doar câteva zile de când s-a aflat că celebra cântăreață australiană urmează să se întoarcă acasă după trei decenii, Kylie Minogue a făcut primele declarații despre reîntoarcerea ei.

”Anul acesta am trăit un pic mai mult în Melbourne. M-am gândit că s-au schimbat multe lucruri și am învățat să mă adaptez în ultimele 18 luni, să gândesc diferit și am considerat că este timpul să stau mai mult cu familia mea.”, a mărturisit artista.

Kylie Minogue, decizie drastică. Cântăreața se mută în Australia după 30 de ani trăiți în Marea Britanie

Părinții mei sunt în culmea fericirii.”, a mai povestit artista.

Totodată, ea a vorbit și despre iubitul ei, Paul Solomons, care va continua să locuiască la Londra: ”Vom încerca o relație la distanță.

Pe lângă părinții ei, cea care se bucură de întoarcerea acasă este și sora ei, Dannii, care are un fiu în vârstă de 11 ani.

Citește și: La 53 de ani arată ca la 20. Kylie Minogue, irezistbilă într-o rochie scurtă și o haină de blană extravagantă

Kylie Minogue arată senzațional la 53 de ani 

La 53 de ani, Kylie Minogue îi poate face concurență oricărei tinere, întrucât arată într-un mare fel. Posesoare a unei siluete de invidiat și a unui chip parcă lipsit de riduri, senzația muzicii pop impresionează la fiecare apariție, iar acest lucru l-a dovedit și prin cea mai recentă postare publicată pe rețelele sociale.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, crem, care i-a evidențiat picioarele lungi și tonifiate, Kylie a dus ținuta la următorul nivel când a accesorizat-o cu o haină de blanămarca Stella McCartney, în valoare de 1,850 lire sterline. Nici încălțările vedetei nu puteau fi mai prejos, aceasta optând pentru o pereche de sandale argintii cu platformă, care se potrivesc perfect ţinutei extravagante.

Citește și: “Mysterious Girl”, videoclipul romanesc filmat in aceleasi locatii alese de Kylie Minogue, Sting sau Depeche Mode. VIDEO

Kylie Minogue, născută pe 28 mai 1968, şi-a început cariera ca actriţă şi a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“. Începând cu 1988, a lansat 14 albume de studio, cel mai recent datând din 2018 („Golden”), care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume. Are în palmares 16 ARIA Awards, trei Brit Awards şi un Grammy (din cinci nominalizări), între altele.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în anul 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Galerie foto

Top citite
01 RAYE
Raye, reveleația anului în muzica britanică. Lista câștigătorilor la BRIT Awards 2024
02 Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă
03 minogue
„Lady in red”. Kylie Minogue, senzuală într-o rochie roșie, la gala Grammy unde a fost premiată pentru hitul „Padam Padam”
04 nicole cherry
Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată
05 andreea balan si victor cornea (2)
Andreea Bălan, drum de 24 de ore pentru a fi alături de iubit. "Cea mai îndepărtată destinație în care am fost. Ne iubim cel mai mult"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

Feli Donose
Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

Bianca Censori și Kanye West /
Bianca Censori, vizită în secret în Australia, fără Kanye West, după ce prietenii ei au spus că o manipulează

Bianca Censori, soția lui Kanye West, s-a întors în țara natală, în Austrlia, fără partenerul ei de viață, fapt pentru care aceasta a fost confruntată de prietenii îngrijorați că partenerul ei de viață o manipulează.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM Cristian Gaţu a recunoscut relația cu menajera familiei: „Nu mă simt vinovat!” Legenda handbalului se află în proces de divorț, iar soția îi cere daune uriașe
Cristian Gaţu a recunoscut relația cu menajera familiei: „Nu mă simt vinovat!” Legenda handbalului se află în proces de divorț, iar soția îi cere daune uriașe