Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Kylie Minogue, decizie drastică. Cântăreața se mută în Australia după 30 de ani trăiți în Marea Britanie

The Fashion Awards 2019
Kylie Minogue, Foto: Profimedia

Kylie Minogue, celebra cântăreață în vârstă de 53 de ani, se mută în Australia, țara ei natală, după trei decenii petrecute în Marea Britanie.

Artista, care este cunoscută pentru piese ca ”Spinning Around” ori ”Say something”, a decis să se mute în Australia după ce a petrecut mai mult timp în Melbourne, la începutul acestui an, scrie Daily Mail.

Citește și: La 53 de ani arată ca la 20. Kylie Minogue, irezistbilă într-o rochie scurtă și o haină de blană extravagantă

”Este ceva la care se gândește de mai mult timp.”, a dezvăluit o sursă apropiată cântăreței, potrivit Daily Mail.

”La începutul acestui an, când a stat în Australia mai mult timp, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de pandemia de coronavirus, s-a gândit la ceea ce-și dorește, la locul în care vrea să-și stabilească domiciliul”, a mai precizat sursa respectivă.

Aceasta a adăgat, de asemenea, că artista a luat această decizie din dorința de a petrece mai mult timp cu familia ei atunci când nu călătorește.

Citește și: “Mysterious Girl”, videoclipul romanesc filmat in aceleasi locatii alese de Kylie Minogue, Sting sau Depeche Mode. VIDEO

Kylie Minogue arată senzațional la 53 de ani 

La 53 de ani, Kylie Minogue îi poate face concurență oricărei tinere, întrucât arată într-un mare fel. Posesoare a unei siluete de invidiat și a unui chip parcă lipsit de riduri, senzația muzicii pop impresionează la fiecare apariție, iar acest lucru l-a dovedit și prin cea mai recentă postare publicată pe rețelele sociale.

kylie minogue (3)

Kylie Minogue, Foto: Instagram

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, crem, care i-a evidențiat picioarele lungi și tonifiate, Kylie a dus ținuta la următorul nivel când a accesorizat-o cu o haină de blană, marca Stella McCartney, în valoare de 1,850 lire sterline. Nici încălțările vedetei nu puteau fi mai prejos, aceasta optând pentru o pereche de sandale argintii cu platformă, care se potrivesc perfect ţinutei extravagante.

Kylie Minogue, născută pe 28 mai 1968, şi-a început cariera ca actriţă şi a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“. Începând cu 1988, a lansat 14 albume de studio, cel mai recent datând din 2018 („Golden”), care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume. Are în palmares 16 ARIA Awards, trei Brit Awards şi un Grammy (din cinci nominalizări), între altele.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în anul 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 Rita Ora
Rita Ora, fabuloasă pe străzile din Sydney, într-o ținută simplă. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat
02 RAYE
Raye, reveleația anului în muzica britanică. Lista câștigătorilor la BRIT Awards 2024
03 minogue
„Lady in red”. Kylie Minogue, senzuală într-o rochie roșie, la gala Grammy unde a fost premiată pentru hitul „Padam Padam”
04 andreea balan si victor cornea (2)
Andreea Bălan, drum de 24 de ore pentru a fi alături de iubit. "Cea mai îndepărtată destinație în care am fost. Ne iubim cel mai mult"
05 Bianca Censori și Kanye West /
Bianca Censori, vizită în secret în Australia, fără Kanye West, după ce prietenii ei au spus că o manipulează
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
MusiCares Person Of The Year Honoring Dolly Parton - Inside
Țara în care Pink vrea să înceapă un nou capitol al vieții ei. În ultimii ani, tot mai multe vedete au ales să plece de la Hollywood

Celebra cântăreață Pink, pe numele ei real Alecia Beth Moore și soțul ei, Carey Hart, plănuiesc să se mute în Australia, potrivit unor surse.

Kylie Minogue
Kylie Minogue, o frumusețe fără vârstă. Cum arată solista de 54 de ani când e pozată de paparazzi în haine lejere și fără machiaj

La 54 de ani, Kylie Minogue îi poate face concurență oricărei tinere, întrucât arată superb. Posesoare a unei siluete de invidiat și a unui chip parcă lipsit de riduri, senzația muzicii pop impresionează la fiecare apariție, iar acest lucru l-a dovedit și zilele trecute, când a fost pozată de paparazzi pe aeroportul din Melbourne.

2022 American Music Awards - Arrivals
Țara în care Pink vrea să aplice pentru cetățenie. A fost locul preferat al vedetelor în pandemie

Pink se gândește să solicite cetățenia australiană și să se mute împreună cu familia în această țară înainte de a porni în noul ei turneu, în 2024. Artista a avut întotdeauna o relație specială cu Australia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT Sigla actuală devine istorie! Cum arată noua emblemă a lui Dinamo
Sigla actuală devine istorie! Cum arată noua emblemă a lui Dinamo
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...