Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Kylie Minogue, o frumusețe fără vârstă. Cum arată solista de 54 de ani când e pozată de paparazzi în haine lejere și fără machiaj

Kylie Minogue
Kylie Minogue / Foto: Profimedia

La 54 de ani, Kylie Minogue îi poate face concurență oricărei tinere, întrucât arată superb. Posesoare a unei siluete de invidiat și a unui chip parcă lipsit de riduri, senzația muzicii pop impresionează la fiecare apariție, iar acest lucru l-a dovedit și zilele trecute, când a fost pozată de paparazzi pe aeroportul din Melbourne.

După un concert susținut în Sydney, miniona de 1.52 m a fost surprinsă în timp ce se întorcea acasă. Ținuta complet neagră, lejeră și modernă a făcut-o să se simtă confortabil în timpul zborului, dar i-a dat și un aer șic. În bocanci, cu ochelari de soare și o poșetă imensă, Kylie a fost ușor de reperat. Nu s-a ferit de fotografi, ba chiar le-a zâmbit. La 54 de ani, aceasta se poate mândri nu numai cu un corp frumos proporționat, dar și cu un chip proaspăt.

Citește și: Christina Aguilera a electrizat publicul din Chile cu vocea ei și a făcut furori într-o salopetă mulată

Kylie Minogue

Kylie Minogue, pozată pe aeroportul din Melbourne, februarie 2023 / Foto: Profimedia

Kylie s-a întors anul trecut în Australia natală după 30 de ani petrecuți în Marea Britanie. Din păcate, cu această mutare s-a stins flacăra pasiunii din relația pe care o avea cu iubitul Paul, care a decis să rămână în Londra, așa că cei doi s-au despărțit.

Kylie Minogue, născută pe 28 mai 1968, şi-a început cariera ca actriţă şi a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“. Are în palmares 16 ARIA Awards, trei Brit Awards şi un Grammy (din cinci nominalizări), între altele.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în anul 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

Citește și: Kylie Minogue sfidează timpul. Irezistibila minionă a făcut furori într-o rochie scurtă, pe ringul de dans, în Londra

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 RAYE
Raye, reveleația anului în muzica britanică. Lista câștigătorilor la BRIT Awards 2024
02 minogue
„Lady in red”. Kylie Minogue, senzuală într-o rochie roșie, la gala Grammy unde a fost premiată pentru hitul „Padam Padam”
03 The Fashion Awards 2021, After Party, Royal Albert Hall, London, UK - 29 Nov 2021
Kylie Minogue sfidează timpul. Irezistibila minionă a făcut furori într-o rochie scurtă, pe ringul de dans, în Londra
04 Kylie Minogue
Kylie Minogue, spectaculoasă la 53 de ani. A strălucit la un eveniment în Londra într-o rochie mulată din șifon roz
05 Naomi Watts and Deborra-Lee Furness attend the 2020 AAA Arts Awards
Kylie Minogue, primele declarații după ce s-a aflat că se întoarce în Australia după 30 de ani: ”Părinții mei sunt în culmea fericirii!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
The Fashion Awards 2019
Kylie Minogue, decizie drastică. Cântăreața se mută în Australia după 30 de ani trăiți în Marea Britanie

Kylie Minogue, celebra cântăreață în vârstă de 53 de ani, se mută în Australia, țara ei natală, după trei decenii petrecute în Marea Britanie.

The Fashion Awards 2019
La 53 de ani arată ca la 20. Kylie Minogue, irezistbilă într-o rochie scurtă și o haină de blană extravagantă

kylie-minogue-paul-solomons-iubit
De ziua ei, Kylie Minogue a postat pe Instagram primele fotografii cu noul iubit

Kylie Minogue a schimbat prefixul cu stil. Pe 28 mai, cântăreaţa a împlinit 50 de ani. Kylie și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine provocatoare, dintr-un pictorial nud, în care apare acoperită doar de o chitară.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...