Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC BECKY G - SIN PIJAMA

Kanye West, revoltat de comentariile fanilor privind postările controversate cu soția sa: „Lăsați regele în pace!”

Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori / Foto: Profimedia

Kanye West, rapperul în vârstă de 46 de ani, a fost criticat în repetate rânduri pentru postările controversate pe care le face pe rețelele sociale, în care soția sa, Bianca Censori, apare, uneori, aproape dezbrăcată, iar acum a reacționat.

Într-un videoclip postat pe Instagram, în cadrul căruia apare în aeroport, Kanye West a vorbit despre criticile care i-au fost aduse în utlima perioadă și le-a cerut fanilor săi fie să înceteze, fie să nu-l mai urmărească pe rețelele sociale.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

„Vreau să vă spun că am postat imagini cu soția mea de trei ori intenționat”, a spus West, care a mutat camera spre Bianca Censori, care poartă o salopetă albă și cizme cu tocuri înalte.

Kanye West, iritat de comentariile negative din partea fanilor

Kanye West, iritat de comentariile negative din partea fanilor / Captură video Instagram

„Așadar, ceea ce vreau să spun este că am lansat albumul, dar oamenii încă mă întreabă de ce postez imagini cu soția mea”, a mai spus West, făcând referire la „Vultures”, pe care l-a lansat în colaborare cu Ty Dolla $ign.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

„Postez pentru că mă face fericit. Și voi vă bucurați de muzica mea pentru că eu sunt fericit. Ați înțeles?”, a mai spus el, adăugând: „Așadar să nu mai spuneți nimic negativ. Dacă nu vă place conținutul meu, dacă nu vă place ce postez, plecați. Serios, lăsați-mă în pace, lăsați regele în pace. Nu-mi pasă, frate. Voi posta imagini cu soția mea ori de câte ori vreau. Mergi și fă și tu publice poze cu soția ta”, a mai spus el, vizibil iritat.

Prietenii lui Censori, îngrijorați că rapperul își manipulează partenera

Bianca și Kanye s-ar fi căsătorit în decembrie 2022, la doar o lună după ce el a încheiat divorțul de Kim Kardashian.

De atunci, prietenii lui Censori și-au exprimat temerile continue că rapperul își manipulează partenera, mulți fiind de părere că ultimele sale acțiuni continuă să evidențieze un model de comportament autoritar.

Citește și: Bianca Censori, din nou în centrul atenției. Kanye și-a anunțat fanii că soția sa va purta mai puține haine în 2024: „Săraca femeie”

Potrivit unor surse, Kanye i-a interzis acesteia să folosească rețelele sociale pentru a o proteja de comentariile negative, însă apropiații ei cred că este o nouă tactică de a o „izola” și mai mult.

Galerie foto

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
04 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
05 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

Bianca Censori și Kanye West
Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Fostul iubit al Biancăi Censori, Nick Forgaine, a făcut o serie de dezvăluiri despre actuala soție a lui Kanye West, susținând că aceasta și-ar fi plănuit în detaliu faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu celebrul rapper. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...