Bucuresti | 102,8FM TYGA - LIFT ME UP

Kanye West, revoltat de comentariile fanilor privind postările controversate cu soția sa: „Lăsați regele în pace!”

Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori / Foto: Profimedia

Kanye West, rapperul în vârstă de 46 de ani, a fost criticat în repetate rânduri pentru postările controversate pe care le face pe rețelele sociale, în care soția sa, Bianca Censori, apare, uneori, aproape dezbrăcată, iar acum a reacționat.

Într-un videoclip postat pe Instagram, în cadrul căruia apare în aeroport, Kanye West a vorbit despre criticile care i-au fost aduse în utlima perioadă și le-a cerut fanilor săi fie să înceteze, fie să nu-l mai urmărească pe rețelele sociale.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

„Vreau să vă spun că am postat imagini cu soția mea de trei ori intenționat”, a spus West, care a mutat camera spre Bianca Censori, care poartă o salopetă albă și cizme cu tocuri înalte.

Kanye West, iritat de comentariile negative din partea fanilor

Kanye West, iritat de comentariile negative din partea fanilor / Captură video Instagram

„Așadar, ceea ce vreau să spun este că am lansat albumul, dar oamenii încă mă întreabă de ce postez imagini cu soția mea”, a mai spus West, făcând referire la „Vultures”, pe care l-a lansat în colaborare cu Ty Dolla $ign.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

„Postez pentru că mă face fericit. Și voi vă bucurați de muzica mea pentru că eu sunt fericit. Ați înțeles?”, a mai spus el, adăugând: „Așadar să nu mai spuneți nimic negativ. Dacă nu vă place conținutul meu, dacă nu vă place ce postez, plecați. Serios, lăsați-mă în pace, lăsați regele în pace. Nu-mi pasă, frate. Voi posta imagini cu soția mea ori de câte ori vreau. Mergi și fă și tu publice poze cu soția ta”, a mai spus el, vizibil iritat.

Prietenii lui Censori, îngrijorați că rapperul își manipulează partenera

Bianca și Kanye s-ar fi căsătorit în decembrie 2022, la doar o lună după ce el a încheiat divorțul de Kim Kardashian.

De atunci, prietenii lui Censori și-au exprimat temerile continue că rapperul își manipulează partenera, mulți fiind de părere că ultimele sale acțiuni continuă să evidențieze un model de comportament autoritar.

Citește și: Bianca Censori, din nou în centrul atenției. Kanye și-a anunțat fanii că soția sa va purta mai puține haine în 2024: „Săraca femeie”

Potrivit unor surse, Kanye i-a interzis acesteia să folosească rețelele sociale pentru a o proteja de comentariile negative, însă apropiații ei cred că este o nouă tactică de a o „izola” și mai mult.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos
02 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
03 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
04 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
05 Bianca Censori
Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Claudia Pavel
Claudia Pavel și-a găsit dragostea în Miami, unde s-a stabilit. Cine ar fi noul iubit al artistei și ce cadouri i-ar fi dăruit

Cream, pe numele ei real Claudia Pavel, s-a stabilit în Miami, Statele Unite ale Americii, unde a reușit să-și construiască o carieră solidă și, în plus, este împlinită și în plan sentimental, având o nouă relație.

Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”

Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a făcut noi dezvăluiri pe rețelele de socializare în legătură cu viața ei amoroasă după divorțul de soțul ei, Sam Asghari. Artista a anunțat că nu se mai vede alături de un alt bărbat niciodată.

Model Kanye West
O tânără de 22 de ani îl acuză pe Kanye West că i-a trimis mesaje nepotrivite: „Nu este în regulă, are o soție acasă!”

Mikaela, un model în vârstă de 22 de ani, a vorbit despre comportamentul nepotrivit al lui Kanye West. Mai exact, ea susține că rapperul a abordat-o pe rețelele sociale, cerându-i să iasă împreună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere