Bucuresti | 102,8FM ProFM Party Mix cu DJ Dark AMI - ENIGMA

Imagini incendiare cu Inna pe plajă. Artista a renunțat la sutien, iar bikinii sunt aproape invizibili

inna
INNA / Foto: Facebook

Inna se mândrește cu o siluetă impecabilă, pe care și-o expune ori de câte ori are ocazia. Recent, aceasta a reușit să atragă din nou atenție pe rețelele de socializare, după ce a postat câteva imagini din vacanță. Artista a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat topless, în timp ce se bucura de soare și de priveliștea de lux. 

Cu toate că de cele mai multe ori Inna optează pentru ținute sumare, de data aceasta s-a întrecut chiar și pe ea. Cântăreața în vârstă de 36 de ani a renunțat la sutien, păstrând doar bikinii, care și ei sunt aproape invizibili. Ținuta îndrăzneață, care i-a spus în prim-plan silueta de invidiat, i-a făcut pe fani să reacționeze imediat, artista strângând în mai puțin de 24 de ore peste 100 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Citește și: Cum era Inna în copilărie și ce relație are artista cu părinții ei: „Niciodată nu mă purtam cum sunt fetițele”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmăritorii au ținut să o complimenteze pentru curajul de a se afișa așa și a ignora comentariile răutăcioase, dar și pentru frumusețea de care dă mereu dovadă: „Superbă”/ „Extrem de sexy”/ „Wow, Inna! Nu te-am mai văzut așa”/ „Ești cea mai frumoasă”/ „Asta da apariție”. 

Ce face Inna pentru a se menține în formă în ciuda programului încărcat

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei, se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

Citește și: Cum a apărut Inna în timpul unui concert. Artista a făcut furori: „Îmi e teamă că într-o zi o să apară fără haine pe scenă”

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta
02 Lidia Buble, despre viața sentimentală
Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”
04 Anitta
Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect
05 lili sandu
"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”

Alexandra Stan a vorbit deschis despre începuturile sale în industria muzicală și despre eforturile depuse pentru a ajunge acolo unde este astăzi. Deși succesul ei a fost perceput adesea ca fiind rapid, Alexandra a subliniat că acesta a venit după ani de muncă și dedicare în studio și pe scenă.

Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea

Carismatice și talentate, Delia și Antonia reușesc să cucerească publicul atât prin muzica pe care o fac, cât și prin postările amuzante de pe rețelele de socializare. Recent, acestea au publicat o fotografie pe Instagram care a creat un val de reacții în secțiunea de comentarii. 

Delia
Delia, escapadă în Italia, alături de soț și de părinți. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă

Delia este cunoscută pentru pasiunea pentru călătorii și nu ratează nicio ocazie pentru a se bucura de o vacanță. Astfel, acum, de Paște, ea a plecat în Italia alături de Răzvan, dar și de părinții ei, Gina și Ion Mihalache.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort