Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Hailey Bieber, perfectă într-o ținută nonconformistă la petrecerea de după Met Gala. Cum s-a îmbrăcat soția lui Justin Bieber

Hailey Bieber/ Foto: Getty Images
Hailey Bieber/ Foto: Getty Images

Hailey Bieber și-a făcut apariția la petrecerea organizată după Met Gala într-o ținută îndrăzneață, care i-a lăsat pe fani să-și imagineze mai mult. Soția lui Justin Bieber a purtat doar un sutien și o pereche de pantaloni scurți din piele, punându-și silueta de invidiat în evidență. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, Hailey Bieber, în vârstă de 25 de ani, a împărtășit mai multe imagini la de petrecerea de după Met Gala din New York, etalându-și corpul într-un sutien decoltat, brodat cu strasuri și o pereche de pantaloni din piele minusculi, peste care a pus un blazer negru elegant. Părul său blond a fost strâns într-un coc la spate, ascunzându-și privirea în spatele unui perechi de ochelari de soare negri. 

Fotografiile postate de aceasta pe rețeaua de socializare au strâns peste un milion de aprecieri și zeci de comentarii în care fanii au fost de-a dreptul uimiți de look-ul soției lui Justin Bieber: „Capodoperă”/ „Wow, n-am cuvinte”/ „Doamne, ești wow”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timpul evenimentului anual Met Gala, Hailey Bieber și-a făcut apariția singură, fără partenerul său, purtând o rochie albă personalizată creată de Yves Saint Laurent, peste care și-a pus o haină din același material cu rochia, având benzi de puf alb la mâneci. Aceata și-a completat look-ul cu o pereche de dresuri negre foarte subțiri și sandale cu toc negre, foarte elegante. 

Hailey Bieber la Met Gala 2022/ Profimedia

Hailey Bieber la Met Gala 2022/ Profimedia

Citește și: Justin Bieber, moment de sinceritate: ”Am avut o cădere emoțională când am descoperit că mariajul nu-mi rezolvă problemele!”

Hailey Bieber a părut că se simte foarte bine după problemele de sănătate pe care le-a avut în urmă cu mai bine de o lună. Aceasta a fost internată pe 10 martie după ce a ajuns de urgență la spital, medicii spunându-i că a suferit un accident vascular cerebral minor. Potrivit cadrelor medicale, contraceptivele, infecția cu noul coronavirus și oboseala cauzată de zborurile lungi au fost factorii principali care au contribuit la apariția acestui AVC. Soția lui Justin Bieber s-a hotărât recent să vorbească despre „cel mai înfricoșător moment din viața ei”, postând un videoclip pe canalul său de Youtube. Aceasta a detaliat experiența traumatizantă prin care a trecut și a vrut să spună exact ceea ce s-a întâmplat cu „propriile ei cuvinte”. 

Hailey a povestit că, inițial, aceasta a simțit o „senzație ciudată” în brațul drept în timp ce lua micul dejun alături de soțul ei. Și-a simțit vârfurile degetelor „amorțite și ciudate” și în timp ce Justin o întreba dacă este bine, aceasta a observat că „nu putea vorbi”. 

Hailey Bieber la Met Gala 2022/ Profimedia

Hailey Bieber la Met Gala 2022/ Profimedia

„Partea dreaptă a feței mele a început să amorțească, nu am putut scoate o vorbă”, și-a amintit Hailey. „Mi-am dat seama imediat că am un accident vascular cerebral”, a continuat aceasta. 

Norocul lui Hailey a fost că un medic se afla în apropiere atunci când cei doi au chemat ambulanța și a examinat-o până au venit cadrele medicale. Declinul facial a durat aproximativ 30 de secunde, potrivit acesteia, dar s-a străduit foarte mult să formuleze câteva cuvinte pentru a răspunde la întrebările medicilor. Tânăra a mărturisit că anxietatea ei a „înrăutățit totul”. 

„Când a am ajuns la camera de urgență am început să-mi revin la normal. Am putut să vorbesc și nu mai aveam probleme cu fața sau cu brațul”, a spus modelul. 

Citește și: Justin Bieber, îndrăgostit total de Hailey Bieber. Gestul senzual făcut de artist la premiile Grammy 2022

Hailey Bieber a rămas peste noapte la spital, unde a fost supusă unor serii de teste pentru a determina cauza cheagului de sânge. Testele au arătat că a suferit un AIT - un atac ischemic tranzitoriu, numit adesea mini-accident vascular cerebral. Radiografiile au arătat că aceasta a suferit o lipsă de oxigen la creier pentru o perioadă scurtă de timp, cauzată de cheagul de sânge. Ea a fost externată în dimineața următoare, după ce medicii nu au putut afla cum a ajuns cheagul de sânge la creier. Ulterior, Hailey a mers la UCLA pentru un control mai amănunțit, unde a fost diagnosticată cu PFO, o mică deschizătură la inimă care de obicei se închide la naștere, având cel mai înalt grad. Deschizătura avea între 12 și 13 milimetri. De obicei, un cheag de sânge este filtrat de inimă și absorbit de plămâni. Din cauza afecțiunii medicale PFO, cheagul de sânge a trecut din inimă și a ajuns pănă la creier. 

Ulterior, Hailey a suferit o intervenție pentru a închide dezchizătura de PFO. Ea a spus că procedura a decurs „fără probleme” și că se va recupera complet, cu toate acestea, a fost „cel mai înfricoșător moment din viața ei”. 

Galerie foto

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere
02 Celebrity Selfies
Hailey Bieber, abdomen de fier într-un costum de baie minuscul. Poza, la scurt timp după un nou atac al lui Kanye West pe Instagram
03 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani
04 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
05 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei

Hailey Bieber s-a supărat foarte tare pe tatăl ei, după ce acesta le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei, Justin Biber.

Justin și Hailey Bieber
Hailey și Justin Bieber, triști și îngândurați la biserică, după ce tatăl modelului le-a cerut fanilor să se roage pentru cei doi soți

Lucrurile nu par sta grozav între Hailey și Justin Bieber. Deși fac front comun în public și lasă impresia că totul e bine, cei doi tineri au fost pozați serioși, deloc zâmbitori, ci chiar tensionați, în timp ce mergeau la biserică. Apariția lor publică vine la puțin timp după ce tatăl lui Hailey, Stephen Baldwin, a făcut public un apel adresat fanilor soților Bieber, de a se ruga pentru ei.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”