Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Hailey Bieber, perfectă într-o ținută nonconformistă la petrecerea de după Met Gala. Cum s-a îmbrăcat soția lui Justin Bieber

Hailey Bieber/ Foto: Getty Images
Hailey Bieber/ Foto: Getty Images

Hailey Bieber și-a făcut apariția la petrecerea organizată după Met Gala într-o ținută îndrăzneață, care i-a lăsat pe fani să-și imagineze mai mult. Soția lui Justin Bieber a purtat doar un sutien și o pereche de pantaloni scurți din piele, punându-și silueta de invidiat în evidență. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, Hailey Bieber, în vârstă de 25 de ani, a împărtășit mai multe imagini la de petrecerea de după Met Gala din New York, etalându-și corpul într-un sutien decoltat, brodat cu strasuri și o pereche de pantaloni din piele minusculi, peste care a pus un blazer negru elegant. Părul său blond a fost strâns într-un coc la spate, ascunzându-și privirea în spatele unui perechi de ochelari de soare negri. 

Fotografiile postate de aceasta pe rețeaua de socializare au strâns peste un milion de aprecieri și zeci de comentarii în care fanii au fost de-a dreptul uimiți de look-ul soției lui Justin Bieber: „Capodoperă”/ „Wow, n-am cuvinte”/ „Doamne, ești wow”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timpul evenimentului anual Met Gala, Hailey Bieber și-a făcut apariția singură, fără partenerul său, purtând o rochie albă personalizată creată de Yves Saint Laurent, peste care și-a pus o haină din același material cu rochia, având benzi de puf alb la mâneci. Aceata și-a completat look-ul cu o pereche de dresuri negre foarte subțiri și sandale cu toc negre, foarte elegante. 

Hailey Bieber la Met Gala 2022/ Profimedia

Hailey Bieber la Met Gala 2022/ Profimedia

Citește și: Justin Bieber, moment de sinceritate: ”Am avut o cădere emoțională când am descoperit că mariajul nu-mi rezolvă problemele!”

Hailey Bieber a părut că se simte foarte bine după problemele de sănătate pe care le-a avut în urmă cu mai bine de o lună. Aceasta a fost internată pe 10 martie după ce a ajuns de urgență la spital, medicii spunându-i că a suferit un accident vascular cerebral minor. Potrivit cadrelor medicale, contraceptivele, infecția cu noul coronavirus și oboseala cauzată de zborurile lungi au fost factorii principali care au contribuit la apariția acestui AVC. Soția lui Justin Bieber s-a hotărât recent să vorbească despre „cel mai înfricoșător moment din viața ei”, postând un videoclip pe canalul său de Youtube. Aceasta a detaliat experiența traumatizantă prin care a trecut și a vrut să spună exact ceea ce s-a întâmplat cu „propriile ei cuvinte”. 

Hailey a povestit că, inițial, aceasta a simțit o „senzație ciudată” în brațul drept în timp ce lua micul dejun alături de soțul ei. Și-a simțit vârfurile degetelor „amorțite și ciudate” și în timp ce Justin o întreba dacă este bine, aceasta a observat că „nu putea vorbi”. 

Hailey Bieber la Met Gala 2022/ Profimedia

Hailey Bieber la Met Gala 2022/ Profimedia

„Partea dreaptă a feței mele a început să amorțească, nu am putut scoate o vorbă”, și-a amintit Hailey. „Mi-am dat seama imediat că am un accident vascular cerebral”, a continuat aceasta. 

Norocul lui Hailey a fost că un medic se afla în apropiere atunci când cei doi au chemat ambulanța și a examinat-o până au venit cadrele medicale. Declinul facial a durat aproximativ 30 de secunde, potrivit acesteia, dar s-a străduit foarte mult să formuleze câteva cuvinte pentru a răspunde la întrebările medicilor. Tânăra a mărturisit că anxietatea ei a „înrăutățit totul”. 

„Când a am ajuns la camera de urgență am început să-mi revin la normal. Am putut să vorbesc și nu mai aveam probleme cu fața sau cu brațul”, a spus modelul. 

Citește și: Justin Bieber, îndrăgostit total de Hailey Bieber. Gestul senzual făcut de artist la premiile Grammy 2022

Hailey Bieber a rămas peste noapte la spital, unde a fost supusă unor serii de teste pentru a determina cauza cheagului de sânge. Testele au arătat că a suferit un AIT - un atac ischemic tranzitoriu, numit adesea mini-accident vascular cerebral. Radiografiile au arătat că aceasta a suferit o lipsă de oxigen la creier pentru o perioadă scurtă de timp, cauzată de cheagul de sânge. Ea a fost externată în dimineața următoare, după ce medicii nu au putut afla cum a ajuns cheagul de sânge la creier. Ulterior, Hailey a mers la UCLA pentru un control mai amănunțit, unde a fost diagnosticată cu PFO, o mică deschizătură la inimă care de obicei se închide la naștere, având cel mai înalt grad. Deschizătura avea între 12 și 13 milimetri. De obicei, un cheag de sânge este filtrat de inimă și absorbit de plămâni. Din cauza afecțiunii medicale PFO, cheagul de sânge a trecut din inimă și a ajuns pănă la creier. 

Ulterior, Hailey a suferit o intervenție pentru a închide dezchizătura de PFO. Ea a spus că procedura a decurs „fără probleme” și că se va recupera complet, cu toate acestea, a fost „cel mai înfricoșător moment din viața ei”. 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
02 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
03 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
04 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
05 rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori, într-o salopetă semitransparentă care a lăsat tot la vedere. Soția lui Kanye West a atras toate privirile în California

Bianca Censori a fost din nou în centrul atenției, după ce a apărut într-o salopetă semi-transparentă și extrem de mulată, în timp ce se plimba cu soțul ei, Kanye West în California. 

Hailey Bieber in new advertising photshoot for FILA's 'Settanta' tennis jacket
Hailey Bieber, într-un costum de baie foarte decupat. Imaginile cu care soția lui Justin Bieber a făcut furori pe internet

Hailey Bieber a făcut furori pe internet în weekend. Soția lui Justin Bieber a încărcat pe Instagram Stories o serie de imagini pline de senzualitate. 

Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia
Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală