Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ZERB - MWAKI

Justin Bieber, moment de sinceritate: ”Am avut o cădere emoțională când am descoperit că mariajul nu-mi rezolvă problemele!”

Justin Bieber, Hailey Bieber, and Usher attend Justin's art gallery auction in West Hollywood!
Justin Bieber, Hailey Bieber. Profimedia

Justin Bieber a dezvăluit că a suferit o cădere emoțională după ce s-a căsătorit cu Hailey Bieber și a descoperit că mariajul nu-i rezolvă toate problemele.

E o călătorie.”, a mărturisit Justin Bieber, referindu-se la căsnicia cu Hailey, în cadrul unui interviu acordat lui Ebro Darden pentru Apple Music, conform revistei People.

”Îmi amintesc că atunci când m-am căsătorit am avut o cădere emoțională mică, pentru că am realizat că mariajul nu-mi va rezolva problemele.”, a dezvăluit el.

Citește și: Justin Bieber, îndrăgostit total de Hailey Bieber. Gestul senzual făcut de artist la premiile Grammy 2022

”A fost un fel de reflectare de genul <<omule, ești un pic cam ipocrit!>>>”, a explicat el, potrivit Daily Mail, continuând: ”Vrei ca soția ta să facă ceva ce tu nu faci și, într-un fel, e greu să te privești în oglindă și să realizezi că nu ești chiar persoana care îți imaginai că ești. Iar acest lucru nu e decât un rezultat al traumei și circumstanțelor vieții.”, a mai spus el.

Justin și Hailey Bieber s-au căsătorit în 2018. Ei au avut parte de două ceremonii, una în New York, iar alta în Bluffton, Carolina de Sud, în 2019. De-a lungul timpului, cei doi au recunoscut că au avut probleme în căsnicie și nu s-au temut să vorbească despre acestea.

Justin Bieber și Hailey la premiile Grammy 2022/ Profimedia

Justin Bieber și Hailey la premiile Grammy 2022/ Profimedia

Citește și: Justin Bieber, imagini intime din dormitor. Cum s-a lăsat filmat alături de soția sa, pentru clipul piesei „Anyone”

”Primul an a fost cu adevărat greu pentru că au fost multe traume. A fost multă lipsă de încredere. Au fost toate acele lucruri pe care nu vrei să le recunoști în fața persoanei cu care ești, pentru că este înfricoșător. Nu vrei să o sperii spunând ”mi-e frică”, spunea el în urmă cu un an. 

De asemenea, artistul mărturisea că își dorește o familie cu Hailey.

”Am simțit că asta e chemarea mea. Am simțit că trebuie să mă căsătoresc și să am copii, să bifez toate acele lucruri.”, a mai mărturisit el.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
03 Hailey Bieber in new advertising photshoot for FILA's 'Settanta' tennis jacket
Hailey Bieber, într-un costum de baie foarte decupat. Imaginile cu care soția lui Justin Bieber a făcut furori pe internet
04 hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”
05 Celebrity Selfies
Hailey Bieber, abdomen de fier într-un costum de baie minuscul. Poza, la scurt timp după un nou atac al lui Kanye West pe Instagram
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*EXCLUSIVE* Date Night! Justin &amp; Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei

Hailey Bieber s-a supărat foarte tare pe tatăl ei, după ce acesta le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei, Justin Biber.

Justin și Hailey Bieber
Hailey și Justin Bieber, triști și îngândurați la biserică, după ce tatăl modelului le-a cerut fanilor să se roage pentru cei doi soți

Lucrurile nu par sta grozav între Hailey și Justin Bieber. Deși fac front comun în public și lasă impresia că totul e bine, cei doi tineri au fost pozați serioși, deloc zâmbitori, ci chiar tensionați, în timp ce mergeau la biserică. Apariția lor publică vine la puțin timp după ce tatăl lui Hailey, Stephen Baldwin, a făcut public un apel adresat fanilor soților Bieber, de a se ruga pentru ei.

Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding iubește din nou după despărțirea de Caspar Jopling. Legătura dintre noul iubit al artistei cu Shakira

Ellie Goulding a trecut peste despărțirea de soțul ei, Caspar Jopling, iar acum și-a găsit fericirea în brațele lui Armando Perez, un celebru instructor de surf.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT ”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...