Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ARASH - BROKEN ANGEL

Știri

Rita Ora

Rita Ora, cu un zâmbet larg pe chipul nemachiat, în costum de baie, la saună. Se relaxează în țara natală a soțului ei

Rita Ora nu chiulește de la sala de sport, iar asta se vede cu ochiul liber. Îndrăgita artistă britanică, o mare amatoare de sport, s-a bucurat de o vacanță alături de soțul ei, regizorul Taika Waititi, în țara lui natală, Noua Zeelandă. A profitat de momentele de relaxare și a postat și pe Instagram câteva instantanee.

Christina Aguilera

Christina Aguilera, tot mai încrezătoare în puterea ei de seducție. În body și cizme lungi, blonda se arată într-o super formă

Într-un body negru decorat cu multe accesorii strălucitoare, cizme negre până la coapse și mănuși lungi, Christina Aguilera pare a fi în cea mai bună formă a vieții sale. Așa s-a arătat în cea mai nouă postare făcută pe Instagram.

cleopatra stratan

Cleopatra Stratan, apariție de divă, într-o rochie decoltată, cu crăpătură până la coapsă. Tânăra, ca desprinsă de la Hollywood

alexandra stan

Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația

Au trecut doi ani de când Alexandra Stan a trecut printr-un divorț dureros, la câteva luni de la nuntă, iar acum aceasta și-a refăcut viața. Artista trăiește o poveste de iubire cu milionarul Darcy Troch, iar cei doi și-au asumat public relația.

Celebrity Selfies

Hailey Bieber, abdomen de fier într-un costum de baie minuscul. Poza, la scurt timp după un nou atac al lui Kanye West pe Instagram

Hailey Bieber nu-l lasă pe Kanye West să o doboare. Soția lui Justin Bieber a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii, parte din campania de promovare a noilor cosmetice create de propria ei companie, și nu a acordat atenție atacurilor lui Ye de pe Instagram.

Justin Timberlake și Jessica Biel

"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

Jessica Biel e o soție mândră. La câteva zile după ce a participat alături de partenerul ei de viață, Justin Timberlake, la petrecerea Vanity Fair de după gala Oscar, actrița a postat o poză în care artistul își arată abdomenul cu pătrățele.

DIGI_ (3)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori de servicii convergente de telecomunicații din România și jucător relevant la nivel european, participă la cea de-a XVII-a ediție a celui mai amplu eveniment de recrutare IT&C din România, organizat de către Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), Universitatea Politehnica București.

Ultimele știri

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!