Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JAMES ARTHUR - REWRITE THE STARS

Fostul soț al lui Adele, fotografiat în Beverly Hills pentru prima dată de la divorț. Simon Konecki este schimbat complet

Adele și Simon Konecki
Adele și Simon Konecki / Getty Images

Simon Konecki, fostul soț al celebrei cântărețe Adele, a fost văzut pentru prima dată de la divorț. Acesta a fost surprins pe străzile din Beverly Hills, Los Angeles și se pare că și el calcă pe urmele fostei soții, adoptând un stil de viață sănătos.

Simon Konecki, fostul soț al lui Adele, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut pentru faptul că a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. De curând, însă, el a fost fotografiat pe străzile din Beverly Hills, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

În fotografiile respective, acestta poate fi văzut îmbrăcat într-un outfit lejer, format din pantaloni de trening și într-un tricou larg, semn că și acesta a slăbit un pic în ultima perioadă. Ținuta lui a fost completată de niște pantofi sport, dar și de o șapcă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Citește și: Noi dezvăluiri despre Adele. Unde a dispărut cântăreața în ultimele două luni: ”Pregătește ceva senzațional!”

Simon Konecki a fost văzut pentru prima oară de la divorțul de Adele, la doar câteva zile după ce cântăreața a plecat acasă de la Brit Awards cu trei premii din cele patru nominalizări primite:  "cântecul anului" ("Easy On Me"), "artistul anului" şi "albumul anului" ("30"), ratând însă trofeul categoriei "cel mai bun artist pop / R&B", care a revenit cântăreţei Dua Lipa.

”Aceste premii s-au schimbat, dar ador să fiu femeie-artist”, a declarat Adele pe scena BRIT Awards, ea dedicându-le trofeul primit pentru Albumul anului fiului ei, Angelo, în vârstă de 9 ani, dar și fostului ei soț, Simon Konecki, deoarece ”Albumul acesta e despre ei”, a motivat artista.

Divorțul dintre Adele și Simon Konecki s-a pronunțat în luna martie 2021

Divorţul cântăreţei engleze Adele a fost finalizat, potrivit BBC, iar ea şi fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki, vor împărţi custodia fiului lor în vârstă de opt ani, Angelo.

Cuplul s-a separat în aprilie 2019, iar în luna septembrie a aceluiaşi an, ea a depus cererea de divorţ.

Divorţul, deschis în Los Angeles, a fost finalizat prin mediere, iar detalii suplimentare nu sunt cunoscute.

Citește și: Cher, fericită și relaxată în vacanța din Portofino. Diva de 75 de ani arată spectaculos în colanți

Adele l-a născut pe Angelo în 2012, iar după şase ani s-a căsătorit, în secret, cu fostul investitor bancar.

În luna octombrie a anului trecut, ea a fost gazda emisiunii „Saturday Night Live” de la NBC, aceasta fiind prima sa apariţie publică de la gala Grammy din 2017.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
02 Adele
Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele
03 Adele Along With Boyfriend Rich Paul And Actress Nia Long Are Seen At Game 3 Of The NBA Playoffs Between The Los Angeles Lakers And The Golden State Warriors At Crypto.com Arena In Los Angeles, Ca
Adele va susţine patru concerte în Munchen: „N-am mai cântat în Europa din 2016!”
04 Adele
Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”
05 Adele și Rich Paul
Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Adele
Adele a renunțat la alcool de trei luni. "Am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani"

Adele a dezvăluit că nu mai bea alcool de trei luni și jumătate. Nu se ferește să spună că îi e dor de câte o băutură și că renunțarea totală i se pare "plictisitoare".

Adele și Rich Paul
Logodnicul lui Adele a avut o copilărie plină de traume. Motivul pentru care Rich Paul și artista se înțeleg așa de bine

Rich Paul, fondator și CEO al Klutch Sports Group, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni agenți sportivi din lume. Pe lângă cariera sa în industria sportului american, Paul se poate mândri și cu viața sentimentală, fiind logodit cu celebra cântăreață britanică, Adele. 

Adele și Rich Paul
Adele a dat de înțeles că s-a căsătorit cu Rich Paul. Detaliul care i-a scăpat artistei în timpul unui concert din Las Vegas

Adele și Rich Paul s-au logodit la începutul acestui an, după doi ani de relație. Acum, artista a dat de înțeles că cei doi au devenit deja soț și soție, lăsând să-i scape un detaliu inedit în timpul unui concert pe care l-a susținut în Las Vegas.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...