Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT EMAA - IN ALTE VIETI

Fiul cel mic al lui Britney Spears explică pentru prima oară de ce nu vorbește cu mama sa. Starul pop a reacționat imediat

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Healthy Britney Spears rises up early for a Tan Salon visit after release
Britney Spears. Profimedia

Jayden, fiul cel mai mic al artistei Britney Spears, a vorbit public, pentru prima oară, despre mama sa, într-un interviu cu realizatoarea de documentare Daphne Barak, pentru ITV. Jayden a dezvăluit adevărul despre relația pe care el și fratele lui mai mare, Preston, o au cu Britney, mărturisind că nu o urăște, dar că probabil va fi nevoie de „mult timp și efort” pentru ca relația lor să se îmbunătățească. 

„Cred 100% că situația poate fi rezolvată. Doar că va dura mult timp și va fi nevoie de mult efort. Vreau doar ca ei să-i fie bine mental. Când se va face bine, chiar vreau să o văd din nou”, a spus Jayden, potrivit Daily Mail, notează Jus Jared. 

Într-un mesaj transmis direct lui Britney, Jayden a spus: „Te iubesc mult, vreau doar ce-i mai bine pentru tine. Poate într-o zi vom putea sta de vorbă din nou.”

Jayden a explicat apoi de ce el și fratele său, Sean Preston (16 ani), nu au mers la nunta mamei lor cu Sam Asghari.

„Pur și simplu, nu era momentul potrivit pentru a merge. Nu spun că nu sunt fericit pentru ea. Sunt foarte fericit pentru ei, dar ea nu a invitat întreaga familie, și apoi, dacă urma să mergem doar eu și Preston, pur și simplu nu văd cum s-ar fi încheiat toată acea situație în termeni buni pentru toată lumea”.

Galerie foto

Adolescentul a povestit și despre relația pe care o are cu fratele său și cu bunicii lor.

Jayden, despre relația cu bunicii lor: Nu sunt oameni răi

„Eu și Preston suntem foarte uniți. El are mereu grijă de mine și eu am grijă de el. Ne asigurăm că amândoi suntem sănătoși din punct de vedere mental”, a spus el.

Puștiul a continuat, dezvăluind că lui Jamie „îi pasă cu adevărat de familia sa” și „nu merită toată ura pe care o primește în mass-media. Îl iubesc din toată inima. Încerca doar să-i fie tată.”

Despre bunica lui a spus: „Îi pasă de mine. Nu sunt oameni răi! Ei știu prin ce trecem acum. Ei vor ca viitorul nostru să fie așa cum ni-l dorim noi. Vor doar să ne vegheze. Memow și unchiul Bryan fac parte din vieța noastră. Ei m-au învățat cum să mă descurc cu toate lucrurile.”

Jayden: Mă simt vinovat, mama m-a favorizat în detrimentul lui Preston

În timp ce Jayden este descris ca „extrovertit” în articolul Daily Mail, el a explicat că fratelui său „nu-i plac camerele de luat vederi”.

„A rugat-o pe mama mea să nu posteze fotografiile și a făcut-o oricum. Deci nu a mers bine”, a spus Jayden.

El a mai povestit și că Britney părea să-l favorizeze față de Preston.

„Cred că mama s-a chinuit să ne acorde atenție amândurora și să ne arate dragoste egală, însă nu cred că i-a arătat suficientă lui Preston și mă simt foarte rău pentru asta. Am trecut amândoi prin atât de multă presiune în trecut, încât acesta este locul nostru sigur acum, pentru a procesa toate traumele emoționale, pentru a ne vindeca. Mă simt vinovat, așa că sunt acolo pentru el”, a spus Jayden, adăugând că „mama s-a purtat mai bine cu mine”.

2014 NHL Stanley Cup Final - Game Two

Britney Spears și Jayden James Federline, în 2014. Getty Images

Jayden, despre aparițiile mamei lor pe rețelele sociale: Ea ar trebui să înțeleagă ce o împiedică să-și iubească familia

Cât despre modul în care mama lui a ales să apară pe rețelele sociale, Jayden a mărturisit:

„Rețelele sociale o ajută... Deci, dacă asta vrea să facă, nu o voi urî pentru asta. În același timp, ea ar trebui să înțeleagă ce o împiedică să-și iubească familia”. „Aproape că trebuie să posteze ceva pe Instagram pentru a atrage puțină atenție. Asta face de ani de zile și există șanse mari ca acest obicei să nu înceteze niciodată, dar eu sper că ea se va opri.”

29th Annual GLAAD Media Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 12 Apr 2018

Britney Spears. GLAAD Media Awards, 2018. Profimedia

Citește și: Britney Spears denunţă într-un nou mesaj cei 13 ani de tutelă exercitaţi de familia sa: „Ce naiba am făcut ca să merit asta?”

Britney Spears reacționează după dezvăluirile făcute de fiul ei

Britney a răspuns ulterior tuturor acestor dezvăluiri făcute de fiul ei: 

„Am încercat să fiu cea mai bună persoană care puteam fi ... când eram practic ținută ostatică în casă de către asistente – sper că copiii mei vor înțelege într-o zi raționamentul despre jocul meu în apă, dezvăluindu-mă ca femeie, după ce am fost ținută sub pături și supravegheată sub tutelă!!!” 

„În sfârșit, la 40 de ani, fără restricțiile impuse de familia mea… Îi transmit fiului meu Jayden că are toată dragostea din lume în fiecare zi pentru tot restul vieții mele!!!! Dragostea mea pentru copiii mei nu are limite și mă întristează profund să aud strigătul lui cum că nu am fost la înălțimea așteptărilor sale ca mamă... și sper că într-o zi ne vom întâlni față în față și vom vorbi despre asta deschis!!!! ”.

„Poate tu, copilule drag,  îmi vei putea explica de ce familia noastră ar face asta cuiva!!!! L-am ajutat pe tatăl tău care nu a avut un loc de muncă timp de 15 ani.”

Vezi și: Nicki Minaj îl numește „clovn” și „laș” pe Kevin Federline după ce acesta a distribuit imagini cu Britney Spears și copiii lor

„Presupun că este mai ușor pentru voi, băieți, să nu vă verifice cineva în fiecare zi pentru a se asigura că vă faceți temele !!!! Sunt sigură că standardele tatălui tău care fumează iarbă în fiecare zi vă avantajează la 15 și 16 ani. Înțeleg complet nevoia ta de a trăi cu tatăl tău, deoarece eu a trebuit să joc rolul perfect timp de 15 ani pentru absolut nimic. Sunt atât de fericită că am putut să fac patru turnee, să fiu în juriul  X Factor și multe altele ... Am făcut asta pentru tine. Și Preston... Sunt conștientă de darul tău... Știu că ești un profesor în viața mea și dragul meu copil, la rândul meu sunt un profesor pentru tine!!!”.

„Este îngrozitor să-l vezi pe tatăl tău fiind un ipocrit, spunând că mass-media este oribilă, când în același timp te pune să vorbești despre chestiuni personale în presă!!! Dacă ai putea să te oprești pentru o secundă, amintește-ți de unde ai venit!!! Sper să-ți amintești ... ești copilul meu și vei fi mereu!!!!”

„Din moment ce Preston nu a vorbit, îi trimit dragostea mea!!! Nu mi-ar plăcea nimic mai mult decât să vă văd față în față. Continuați să vă cântați darul la pian... tu și fratele tău sunteți amândoi geniali și sunt atât de mândră că sunteți ai mei. În ceea ce privește sănătatea mea mintală... dragul meu copil înțelege că trebuie să înveți să alegi o carte și să o citești înainte de a vorbi despre intelectul meu!!! Spune-i tatălui tău să încerce măcar să tundă gazonul... Însă dacă poți să stai deoparte și să spui tu singur, cu mintea ta inteligentă, că ce mi-au făcut bunicii tăi a fost bine și să-i numești oameni buni... atunci da, am eșuat ca mamă”, a încheiat Britney.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
02 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
03 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
04 Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”
05 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jamie spears si britney spears
Momente de coșmar pentru tatăl lui Britney Spears: „I-a fost amputat un picior, nu se simte bine!” Artista tocmai și-a revăzut mama

Jamie, tatăl lui Britney Spears, trece prin momente delicate, acestuia fiindu-i amputat un picior în urmă cu o lună, anunță jurnaliștii de la TMZ, care precizează că acesta „nu se simte bine”.

Copiii lui Britney Spears, Sean și Preston
Cât de mari și frumoși au crescut băieții lui Britney Spears. Adolescenții, surprinși la plajă alături de tatăl lor, în Hawaii

Cei doi băieți ai lui Britney Spears, Jayden James, în vârstă de 17 ani și Sean Preston, de 18 ani, au fost văzuți la plajă, în Hawaii, acolo unde s-au mutat în urmă cu trei luni, iar imaginile surprinse de paparazzi au făcut furori printre fani.

jessica biel (1)
Justin Timberlake și frumoasa Jessica Biel, în prima lor apariție publică după dezvăluirile lui Britney Spears

Justin Timberlake a fost prezent la premiera celui mai nou proiect al său, filmul „Trolls: Band Together”, alături de soția sa, Jessica Biel, în prima lor apariție publică de după publicarea memoriilor lui Britney Spears, fosta iubită a artistului. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani