Bucuresti | 102,8FM CLOCK CLOCK - OVER

Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”

Gina Pistol
Gina Pistol s-a fotografiat într-o rochie hanorac/ Instagram

Gina Pistol se bucură acum de o familie minunată împreună cu Smiley. Cei doi au o fetiță, pe Josephine, iar prezentatoarea TV trăiește o viață desprinsă parcă din filme. Însă nu a fost mereu așa. În trecut, vedeta a suferit mult după ce a fost abandonată de mama ei, când avea doar trei zile. Femeia care a crescut-o a fost bunica ei, care acum mărturisește emoționanta povestea de viață a nepoatei sale. 

Bunica Ginei Pistol a dezvăluit că a crescut-o pe celebra prezentatoare de când aceasta avea trei zile, după ce mama sa a decis să o abandoneze.Copilăria ei nu a fost deloc ușoară, fiind nevoită ca de la vârsta de șase ani să se ocupe de treburi gospodărești și de îngrijirea fratelui Paul, cu cinci ani mai mic decât ea. 

Citește și: Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Ginei Pistol în urmă cu mai mulți ani pentru Libertatea.

Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei. În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Gina Pistol a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu părinții ei, divorțați de pe vremea când ea avea doar șapte ani. Soția lui Smiley a mărturisit că a apelat la ajutorul unui terapeut pentru a-și rezolva problemele emoționale pe care le-a dobândit din relația defectuoasă cu părinții ei. 

Citește și: Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley. Soția artistului a dezvăluit totul: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

După de au decis să divorțeze, părinții Ginei s-au luptat o lungă perioadă prin tribunale pentru custodia ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea a fost lăsată în grija unei femei, moment în care s-a simțit abandonată și singură. Deși au trecut ani de zile de atunci, Gina recunoaște că nici în prezent nu a reușit să se apropie emoțional de părinții ei.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie. Iar cu mama… o iubesc, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie. Și nu am nicio legătură emoțională. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Și îmi declanșează ea mie niște triggere, nevindecate de altfel”, a povestit prezentatoarea TV în podcastul lui Damian Drăghici.

Galerie foto

Top citite
01 Celine Dion/ Profimedia
Celine Dion a trăit într-o sărăcie cruntă când era copil. Celebra artistă a dezvăluit cum reușea mama sa să hrănească cei 14 copii
02 ana baniciu
Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos. S-a mutat într-o casă veche din centrul Capitalei cu 3 zile înainte să devină mamă
03 Pattie Mallette, împreună cu Justin și Hailey Bieber/ Profimedia
Cum a reacționat mama lui Justin Bieber când a aflat că va fi bunică. Pattie Mallette: „Am așteptat această zi”
04 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
05 Kanye West și Bianca Censori
Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"

Andreea Bănică și-a pierdut mama acum peste 20 de ani, din cauza unui cancer esofagian, la doi ani de când și tatăl solistei murise. Multe sunt momentele în care Andreea simte lipsa mamei, mai ales de când și ea, la rândul ei, a cunoscut sentimentele aparte ale maternității. În luna martie, când femeile sunt parcă mai apreciate și iubite ca oricând, artista își aduce aminte cu mult dor de cea care i-a dat viață.

PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Vedeta și-a demonstrat talentul atât în industria muzicală, cât și în actorie, însă rolul de mamă rămâne cu siguranță cel mai important pentru ea. Cântăreața în vârstă de 54 de ani are doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony. 

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță pe anul acesta, împreună cu micuța Josephine. Cei doi au ales o destinație exotică, relaxantă, departe de haosul din București, pentru a-și încărca bateriile pentru noul an. După două zboruri și un drum cu barca, artistul, prezentatoarea TV și fiica lor au ajuns în Maldive.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere